Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Takže pondělí bude den D. A nervy pracují. V sobotu mi řeknou přesný termín…bojim bojim. Prosííím, ať to ten prďolka tentokrát zvládne.
@Kikuška90 Děkuju
Máme tři mrazáčky. Necháme zavést zase jednoho. Tak snad tentokrát to ten prcek nevzdá.
Holky ja jdu v pondeli na ultrazvuk a snad bude vse ok a dr mi rekne kdy bude ket.
@Kikuška90 Děkuju moc ![]()
@kratjana Tak držím pěsti, aby byl domeček pěkně nachystaný a řekli ti termín ![]()
@kratjana Jůůůů další
Já už chci takyyyy
A kolikátý DC bude v pondělí??
@Kikuška90 píše:
@kratjana Jůůůů další![]()
Já už chci takyyyy
![]()
A kolikátý DC bude v pondělí??
Myslim ze 13.dc. no uz aby to bylo.
@kratjana Tak to bude KET určo příští týden
![]()
Holky já vám táááák závidím
![]()
@Kikuška90 myslis? Kdyby nebyly velikonoce tak bych rekla 6. Nevim jak to je u stimulovanyho ketu. Ale vzdycky jsem asla az po dvacatymdnu. myslim ze dokonce i 23.dc. ale to bylo v nativu. By me zajimalo jestli zalezi na delce cyklu kdyz kde o stimulovany ket a ovulace u toho neni. No hlavne aby byla sliznice dobra. Jsem strasne nervozni. Myslim na to ted nejvicza celou dobu ivf
@kratjana Já jsem byla dneska na UTZ - jsem 12DC a na KET jdu v pondělí a to budu 17DC. Myslím, že tady jde hlavně o tu sliznici. Ale moc nevím no, je to poprvé a jinak než stimulovaně to u mě nepůjde.
@adrusenkaaa Děkuji ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.