1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
23.3.15 12:18

@Kikuška90 zak o mas dobry. Ja mam teda vetsi spotrebu. By me zajimalo podle ceho mi to stanovila. Krev mi naposledy brali v prosinci :'( kolik te stoji krabka? Ja to kupovala za 102 myslim. Musim si zavolat do Maxe a objednat. Kdyz mi to dr prvne napsala tak jsem obehla tri lekarny a v te posledni meli jen dve krabicky. Takze si zo objednam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.15 12:23

@kratjana Já všechny léky dostávám v Repromedě. A za 4 krabičky jsem platila necelých 500,–… mě krev nebrali ani nepamatuju. Při minulém IVF jsem měla taky 3 náplasti na 7 dní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.3.15 12:32
@Kikuška90 píše:
@kratjana Já všechny léky dostávám v Repromedě. A za 4 krabičky jsem platila necelých 500,–… mě krev nebrali ani nepamatuju. Při minulém IVF jsem měla taky 3 náplasti na 7 dní. :)

Tak to maji drazsi. Mne o dr napsala jako recept. Ted jsem volala do dr.max a krabka za 98. Budu jich brat sest tzn 590. Mne tam nabizeli utrogestan a vitaminy po tehotne ale ja jim rekla ze si zo koupim sama v lekarne, bylo mi jasne ze to maji drazsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.3.15 12:35
@hyppytime píše:
Jak to myslíš, že stimulovanému KETU nevěříš? 8o

Ja si myslim ze cim prirozenejsim tim lepsi. Porad hledam nejakeinfo o uspesnosti, a nikde nic. Dr mi rikala ze ta uspesnost je o neco nizsi. Byla bych stastna kdyby se o povedlo ale nejak mi nejde verit ze pri stimuloanem cyklu ta sance je taky vyssi. Ale vubec si me nevsimej, ja jsem pesimista od prirody

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.3.15 12:42

Já lepím 4 náplasti a přelepuji taky každý 7. den. Já si ty náplasti teda taky brala od nich, ale třeba femibion jsem si koupila na netu za 250. Oni mi ho prodali poprvé za tuším nějakých 320. Což je teda mega rozdíl. Uvidím, jak dopadnu a kdybych musela podstoupit další KET, tak si asi taky nechám napsat recept. Ale já pevně doufám, že nebudu muset, že to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
23.3.15 13:04

@missy-m doufam ze nebudu prestimulovana :-) :-) :-) :-) :-) a kdy mas ket? Me se to vse plete jak to neni v podpisku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
23.3.15 13:33

@kratjana Tarmín se snad dozvím ve středu. Jdu na UTZ, tak předpokládám, že mi už řeknou. Začínám být pěkně nervní a k tomu na mě leze jaro :oops: :lol: Takže chudák manžel :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 14:56

@hyppytime Dneska jsem se na to ptala doktora, a hormony v peru jsou čištější a kvalitnější. Doplatek pro samoplátce je 9000kč a pro nás kolem 2000 tisíc. A v repromedě nemají jiné na výběr, protože chcou mít ve všem jistotu co se týče kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 14:58

@kratjana no to je divné, a kolik stojí ty náplasti??Jen vím, že při ketu musíš mít ovulaci, a jestli ji nemáte tak je to jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.15 15:01
@adrusenkaaa píše:
@hyppytime Dneska jsem se na to ptala doktora, a hormony v peru jsou čištější a kvalitnější. Doplatek pro samoplátce je 9000kč a pro nás kolem 2000 tisíc. A v repromedě nemají jiné na výběr, protože chcou mít ve všem jistotu co se týče kvality.

Kecááááá :mrgreen: :mrgreen: Já měla, dle DR., dětský dávky Gonalu v peru a doplácela jsem 3500,–.. na 2000,– se snad nikdo nedostane :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 15:05

@missy-m @kratjana holky tak to je mazec, že na klinice jsou ty léky dražší. To je fakt k smíchu. Právě že na klinice by nám to měli dávat za nákupní cenu. Hajzli jedni. Jsem se ptala doktora, zda si ty pera mám sama koupit v lékarně a on, že ne, že bych se naběhala…a už je mi to jasné, chce abych si to na klinice koupila, protože má z toho prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 15:08

@Kikuška90 abych byla přesná prý 2700kč. a říkal, že začneme na hodnotě 150.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.15 15:08
@adrusenkaaa píše:
@missy-m @kratjana holky tak to je mazec, že na klinice jsou ty léky dražší. To je fakt k smíchu. Právě že na klinice by nám to měli dávat za nákupní cenu. Hajzli jedni. Jsem se ptala doktora, zda si ty pera mám sama koupit v lékarně a on, že ne, že bych se naběhala…a už je mi to jasné, chce abych si to na klinice koupila, protože má z toho prachy…

Tohle Ti snad žádná klinika nepovolí, aby sis stimulační léky koupila jinde :roll: A mě to příjde spíš víc logické, že je to tam dražší než v lékárně, asi přesně nedokážu říct proč, ale vím, že jsem si říkala, že to je přece jasný, že to maj dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
23.3.15 15:09

@adrusenkaaa Já píchala 10 dní, začínala jsem na 110, po 3 dnech to snížili na 80 a asi na poslední dva dny na 100.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
23.3.15 15:09

Holky a myslíte, žebych si ty pera mohla někde jinde sehnat za rozumnou cenu? Napiště mi prosim přesny název. A v lékarně by to měly nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.