Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Děláš mi ale chuťě ![]()
Holky ke komu chodíte do repromedy?
Já k primářovi.
@kratjana
zatmění bylo moc krásné pozoruju ho celé dopoledne..
chlebík je mňamkový ![]()
@hyppytime píše:
@kratjana Děláš mi ale chuťě
Holky ke komu chodíte do repromedy?
Já k primářovi.
Já chodím k Mudr. Hromadové je skvělá
a neměnila bych..
@oskárek59 píše:
Já chodím k Mudr. Hromadové je skvělá![]()
a neměnila bych..
Slyšela jsem na ní samé pozitiva ![]()
@hyppytime
jj je fajn, všechno vysvětlí, poradí a snaží se pomoct..
a když mám nějaký problém nebo otázku napíšu jí mail a ona odpoví ![]()
to je prostě super..
@hyppytime
Já chodím k Tokarevě, ale zrovna příští týden jdu na UTZ k Hromadové. Dělala mi i první transfer a byla výborná. Ani Tokareva není špatná, jen občas ta její česko-ruština ![]()
Ja byla po opu-odber vajicek u Tokarevy. Nasledujici KET byl u Homadove, a druhy ket u Tokarevy. Pri poslednim ketu na me Tokareva byla tak mila ze jsem verila ze to musi vyjit, vyslo ale jen napul :'(
Jinak, budouci svagrove se narodil syn
pro vsechny to bylo prekvapko pac do posledni chvile polavi nikomu nerekli. ![]()
Holky mám dotaz. Bydlim s ppřítelem v jiné obci ale trvale bydlištěmmám jinde. Kam by mi přišelddoporučený dopis ze socialky. Na adresu co je na neschopence nebo na adresu trvalého bydliště? Něco mi přišlo na adresu trvalého bydliště a bojím se ze to bude třeba předvolání k posudkove komisi
@kratjana
mě dopis od sociálky přišel na adresu ktera byla uvedena na neschopence ale nebyl doporučeně.
mam to jako ty..trvalé bydliště jinde než na neschopence
@kratjana Mám to stejně, trvalé bydliště je jinde než přechodné a myslím, že by ti to mělo dojít tam, kde máš napsanou neschopenku.
Holky vy které jste už podstoupily ivf na kolik vás to vyšlo?
@oskárek59 píše:
@kratjana
mě dopis od sociálky přišel na adresu ktera byla uvedena na neschopence ale nebyl doporučeně.
mam to jako ty..trvalé bydliště jinde než na neschopence
Ted jsi me trochu utesila.
modlim se aby to bylo neco jineho
a co ti prislo? Nejaky upozorneni? To by se mi nehodilo kdybych musela do prace, ka chci ketik.
@hyppytime ani se neptej, nas zatim na sedesat. Par stranek zpet jsme to resily s holkama. Ve fotkach je i jedna moje fotka s rozpisem co jsem platila v repromede plus stimulace za sest az osm, a ostatni leky a jeden ket 7500
@kratjana
Tak to je šupa teda…
Tak po prvé si platila nejvíce, ne? Ted už tě čeká jen transfer a to je vždy levnější, nebo se pletu?
Holky mě kamarádka poradila, že nemám chtít léky v peru, že to je tak plus 8000kč nahoru, tak nevím…
@hyppytime píše:
@kratjana
Tak to je šupa teda…
Tak po prvé si platila nejvíce, ne? Ted už tě čeká jen transfer a to je vždy levnější, nebo se pletu?
Holky mě kamarádka poradila, že nemám chtít léky v peru, že to je tak plus 8000kč nahoru, tak nevím…
No slysela jsem ze v peru je to drazsi. Ale ted co je ucinejsi ze? Jo ted uz kety
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.