Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mattu
Jsi silná žena. U nás to taky skoro nikdo neví, jak jsi napsala, všímat si blbých pohledů…
Dneska jsem si šla pro výsledky a močák je v pořádku, ale mám tam nějakou bakterii, tak mi dal antibiotika na 6 dní. V pondělí jdu na další návštěvu, a nejspíš se to už rozjede. Doktor říkal, že při ivf budu na antibiotikách nebo na nějakých lecích pro jistotu, aby popřípadě zánět nezklazil ivf. Máte někdo zkušenoti s tím??Říkal, že to nebude vadit, že během ivf budu pokrytá antibiotiky nebo čím přesně.
Ahoj já tu mela švicu s neteří ![]()
Jinak holky, včera asi po 42 dnech jsem to s velkou slávou dostala. 4 dny od vyvolavacky. Takže dnes lepšímnnáplasti.
@Mattu ke mi to llíto. JJá se tak bojímze to ttaky nevyjde ;(
@kratjana No tak hurá hurá konečně
Na kdy se budeš objednávat na UTZ??
@kratjana píše:
@Kikuška90 musímd dnes napsat doktorce a ta mu to napise
Ty si píšeš s Dr.?? A s kterou?
Já se vždycky objednávám na recepci
… Budeš mít do třetice do nejlepšího
![]()
@Kikuška90 píšu si maily s moji gyndarkou. Ta me chystá na ket. Ona s nimi spolupracuje.
@kratjana Ahááá, já vlastně zapomněla, že jezdíš do Repro jen na KET ![]()
Tak uz mi psala dr. Mam prijit 12.dc, tj nedele takze v pondeli 30.3.
toz jsem zvedava kdy bude transfer. a hlavne aby byl. predpokladam ze nekdy kolem 6.4.
@kratjana Ale výjde, přemyšlej pozitivně a ono se tak stane!!!
Slyšely jste o tom, že během ivf žena bere antibiotika? doktor je ze mě na nervy, močák se vyléčil, ale mám nějakou bakterii, takže jim tedka na par dni antibiotika. A doktor řekl, že raději při ivf nasadí antibiotika, aby nám to nějaký zánět nezkazil. Pry antibiotika nic neovlivni. Máte někdo s tim zkušenost nebo slyšely jste o tom??
@adrusenkaaa
kamarádce IVF kvůli antibiotikám odložily měla zánět močových cest.
ale to ti asi líp poradí tvuj doktor nebo v repromedě ![]()
Mne když trvali osmičku před opu tak mi jen dr řekla ze mužů cosi z rad penicilinu. Zkusim najítmaila
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.