Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 pgd stoji 60tis.. do 150ti je to jeste 90
coz je hodne za jedno ivf
Mozna byla samoplatce ![]()
@kelynka píše:
@Kikuška90 pgd stoji 60tis.. do 150ti je to jeste 90coz je hodne za jedno ivf
Mozna byla samoplatce
To máš pravdu a i pro samoplátce je ta částka mega vysoká ![]()
@kratjana
Tak jak jsi na tom? Už?
@Mattu
A jak ty se cítíš? Sobota se kvapem blíží, tak ať to vyjde a rozjedeš nám tu vlnu pozitivních testíků ![]()
@Mattu Juuu, tak nakonec už zítra? Tak moooooooc držím pěsti ![]()
@missy-m zítra jsem 10.den, tak to prostě risknu
musí tam být už tak jako tak něco vidět, néé? jinak se cítím ok, nic mě nebolí, jen večer celá prsa a s tím lohtáním se nic nezměnilo
Bože, jak na tebe nevěřím, stůj při mě ![]()
@Mattu Já měla 10.den už viditelnou čárku a sílila každý den víc. No nakonec to nedopadlo, ale to už je jiná věc. Tak ať to tam zítra je
![]()
@missy-m moc děkujiiii, jsi moc hodná, potřebuji takto psichicky nakoupnout
![]()
@missy-m když jsme jeli na oplodnění bylo 3.3. a do konce roku zbývalo 303dní(říkali to při cestě v rádiu), zítra budu testovat, bude 13.3. a do naší svatby to budou přesně 3měsíce(bereme se 13.6.)
, no holky, je toto možnééééé???
@adrusenkaaa píše:
@kratjana připoměnu, jsi hodna.
Tady faktura z repromedy- bez stimulace. To jsem spočítal a na 6310,– a jak jsem zmínila několik anopitinu, prednisonu a utrogestanu, femibion- ted už beru obyc listovku. Před ketama ovitrele 2× po 330. Platili jsme jeden ket 7500.
Jo a porad nic. Dnes 38.DC! Psala jsem doktorce a ta na to: Hmmm
to je pěkně. Možná by bylo vhodnése zastavit na kkontrolní ultrazvuk.
Ale já myslím ze v tom nejsem. Přece tvrdila ze nemám ovulku. I když se tam rysovalo druhy vajíčko. A s tímspermiogramem ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.