Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa Repromeda je nejdrazsi.. Nas vyslo ivf kolem 30ti tisic.. Leky, icsi, prodlouzena kultivace, zamrazeni. To bylo skoro ctyri roky zpet.. Ted do toho nepocitam ket, ktery byl dva mesice zpet.
@Kikuška90
oplodnovali jsme 17.kousků z 23. Jinak by jsme byli na ještě vyšši částce..
ony ty ceny jsou u všech individuálni nam taky bylo řečeno předběžně 35-tisíc
@kelynka tak to je pěkná cena okolo 30 000kc. Mě jenom strašně vylekalo jak holky napsaly těch 50 000 a 60 000kč. višjak je rozdil když mi řeknou že to bude stát okolo 30 000 a pak se částku zvedne o 20 000kč.
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
oplodnovali jsme 17.kousků z 23. Jinak by jsme byli na ještě vyšši částce..
ony ty ceny jsou u všech individuálni nam taky bylo řečeno předběžně 35-tisíc
To je přesně ono.. těch 30-35tisíc je pouze se základem. Ale to přece člověk dopředu ví. Já měla 21 vajíček, ale nechali jsme oplodnit jen 12. A ty dva navíc jen ICSI. Chytli se nám nakonec všechy a do 5. dne jich vydrželo víc jak 8. Je to prostě risk ![]()
@adrusenkaaa
je to fakt hodně individualni..třeba budeš potřebovat nizke davky a nebudeš tolik platit..
prvni IVF nás stálo 16.500kč kdy nebylo co mrazit..
až to druhé se prodražilo..tak buď v klidu a nestresuj se zbytečně ![]()
@adrusenkaaa píše:
@kelynka tak to je pěkná cena okolo 30 000kc. Mě jenom strašně vylekalo jak holky napsaly těch 50 000 a 60 000kč. višjak je rozdil když mi řeknou že to bude stát okolo 30 000 a pak se částku zvedne o 20 000kč.
Ale to o kolik se to zvedne ovlivňuješ jen a pouze ty
Hlavně za předpokladu, že problém má přítel a tvoje stimulace proběhne jak má ![]()
@adrusenkaaa vse zalezi na tom, jaky je problem.. Nam zadny zjisten nebyl. Nas netlacili ani do icsi, ani prodlouzene kultivaci. Jen rekla, ze je vetsu sance, tak jsem se rozhodla, ze si to zaplatime. Na stimulaci jsem reagovala az moc dobre, takze i ta cena se pak od toho odviji..
@adrusenkaaa
fakt se nestresuj jak piše @Kikuška90 kolik to bude stát budeš ovlivňovat ty svým rozhodnutím
co budeš chtít…
@adrusenkaaa to jsme určitě nechtěli, já byla na 1.Ketu, zavedli mi embryjko a když jsem se oblíkala, sestra ě požádala o zaplacení mražení, z čehož jsem se málem už skácela… nenrvuj se, každá to máme jinak, já toho fakt píchala mraky nech mě nastimulovali a chlap hodně špatné spermio, my jsme dvojka ![]()
Holky je to sice temer dva roky…ale jedno ivf se dvema zavedenyma embryama nas vyslo 150 tisic dle dokladu…:-(
@adrusenkaaa ja jsem u stimulace mohla mit i nizsi davku nez jsem mela. Kdyz mi pichli ovitrelle, tak uz byly vajicka velke a do odberu jich hodne prasklo, takze se odebralo jen 11 a po ocisteni a oplodneni jich zbylo jen 9.. Nad 10 vajicek se pak za kazde navic plati 1000, takze i podle tech vajicek se cena odviji a pak i to mrazeni udela hodne..
@3Lu Rozepiš za co… neházej tady částku jen tak pro nic
![]()
Edit - podle tvého podpisu jste si museli snad platit PGD. Jinak nevidím důvod pro takovou částku ![]()
Kolem 45000 jsme platili v repromeda, k tomu ještě nějakých 9000stimulace… A potom jeden let za 75000. Cesta Znojmo Brno asi 4×. + různé prednisony, anopirin, femibion, utrogestan a estrapatch
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.