1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
14.3.15 14:04

@missy-m já jsem stimulovala náplastma Estrapatch60 a cvičení jsem od začátku lepení úplně vyškrtla, protože jak budeš napínat kůži, bude se ti to odlepovat, musela jsem to ještě přelepit náplastí…ale cítila jsem se dobře, jen občas nafouklé břicho, kolik lepíš?

@adrusenkaaa byla jsem skoro furt doma sama, takže jsem měla hodně času nad tím přemýšlet a když jsem začala trošičku špinit, začala jsem úplně vyvádět a myslím proto se to nepovedlo… máš pravdu, jsme SKUTEČNÉ ŽENY…

@kratjana to jsem ještě neviděla :lol: dobrýýýý ;) teď jááá, jo? :) https://www.youtube.com/watch?…

A co dneska holky děláte? U nás je šeredně, prší, vstávala jsem až v 10hod :) chlap jel stěhovat kámoše, tak jsem měla klid na vaření… dneska byli plněné bramborové knedlíky uzeným se zelím a cibulkou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.3.15 16:10

@Mattu dobryyyy :D

U nás na Znojemsku neprší ale je taky skarede. U nás bylo kurátko ;) a cucim na bednu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.15 16:33

Holky moje, ani nepříjdete na pokec, ale chápu při neděli :mrgreen: já jsem po noční, a tedka mám tři dny volno.Budu pěkně lenošit. Zítra jdu ke gynekologovi dostanu výsledky, věřím, že vše dopadlo dobře. Pořád musím myslet na ivf, už chci aby se to pohlo. A přemyšlím, že to budou pevné nervy, hlavně, jak mi vloží embyjko a já budu 14 dní nervozní, ale určitě budu jako vy, budu švindlovat a testovat dříve. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.15 16:35

@Mattu jinak víš co mě napadlo? Zítra než vstaneš z postele si změř bazální teplotu, jestli budeš mít minimálně 36,9 tak to je na dobré cestě. Já si to pak taky budu dělat, a podle toho se pozná, zda se mimi zavrtalo. :hug: ale určitě zavrtalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
15.3.15 17:23

@adrusenkaaa ahojky, já si budu ráno dělat test, v úterý to je 14dní, tak jdu na krev…uvidíme, věřím mu ♥ docela mi těch 14dní uteklo, ale je fakt, že jsem se musela zabavit abych nezešílela… :) jen odpočívej ;) My dneska byli na kávičce a zákusku v kavárně a dlouhé prochajdě s pejskem, docela pěkný den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
15.3.15 21:04

@Mattu tak to je fajn, se jít projít a zajít do kavárny, člověk si aspon na chvíli pročistí tu hlavičku, která v jednom kuse přemyšlí. Už se těším, až zítra napíšeš dobré zprávy. Držím ti moc palečky at je test pozitivní. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
16.3.15 10:11

Tak test negativní, MS nikde, ani příznaky, mě asi jebne, kdybych to teda aspoň dostala :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
16.3.15 10:12

@Mattu To mě mrzí :hug: :hug: :hug: :hug: MS Ti může držet Utrouš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
16.3.15 10:21

@Mattu Ale ne, to je mi moc líto :-( Drž se, kočko :hug: Jdeš i na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
16.3.15 10:24

@missy-m jo, musím, zítra… tak holky ať máte lepší výsledek než já, hodně štěstíčka. Momentálně pro mě vše skončilo a dovolit si to fakt už nemůžeme, bohužel. Tak ahojky, budu sem nakukovat jak se Vám daří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
16.3.15 10:25

@Mattu
MS ti drží utrouš stejně jako mě..po vysazeni MS dorazila do dvou dnů..
taky mě nic nebolelo a ani se nezdálo že by mělo krvácení dorazit..
a ještě ta moje menstruace byla strašně slabá… škoda že to nedopadlo moc jsem ti fandila.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
16.3.15 10:27
@Mattu píše:
@missy-m jo, musím, zítra… tak holky ať máte lepší výsledek než já, hodně štěstíčka. Momentálně pro mě vše skončilo a dovolit si to fakt už nemůžeme, bohužel. Tak ahojky, budu sem nakukovat jak se Vám daří ;)

Můžete zkusit nativ je šetrnějši a levnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
16.3.15 11:22

@Mattu ja jsem verila, ze budou dve. kocko, moc me to mrzi opravdu, ani si nedokazu predstavit jak to boli! Tedka se budu i ja bat! Nic neni jistota. nikdo nam nic neda, tak jako ciganum davky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
16.3.15 12:32

Holky díky za podporu… @oskárek59 nativ není pro nás, nemívám ovulaci, asi vůbec :nevim: jak jsem tak pochopila.

@adrusenkaaa já jsem tomu taky věřila, ptz to byl náš poslední bojovníček. Ty si z toho nic nedělej, musíš být silná, já vím je to těžké… Jdu co nejdřív do práce, doma bych se zcvokla, ještě že to nikdo neví a vyvaruju se debilním pohledům ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
16.3.15 13:08

@Mattu
však i u nativu je stimulace byť minimální..aby byli třeba2-3 vajíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.