Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky byla jsem u dr a dostala jsem vcelicku na vyvolání menses.
Tak test negativní, myslíte že můžu čekat ještě jiný výsledek? jsem dnes 10.den po ET… ![]()
@Mattu Myslím, že můžeš. U některých holek se to vážně projeví až třeba 12. den po KETu. Držím všechno co mám, aby to byl tvůj případ
![]()
@kratjana
Tak ať brzo MS přijde. A řekla ti doktorka, proč se to zpozdilo? Mně se rozjíždí, takže zítra jdu lepit první várku.
@Mattu
Zatím to nevzdávej, pořád tu naděje je. Třeba za ty dva dny se objeví ![]()
@Mattu
ještě neztrácej optimismus počkej do 12.dne
![]()
držím palce..
@missy-m rekla jen ze to muze byt tim ze nebyla ovulace, ale kdo vi..nic vic..
@Mattu ja myslim ze opravdu jeste ten dvanacty den muze naskocit. Dnes jsi 10?
@kratjana Hmm, tak snad včelička zabere
Já to asi zakřikla
Špinění ustalo. V pondělí asi budu muset volat sos doktorce, co mám dělat.
@missy-m píše:
@kratjana Hmm, tak snad včelička zabereJá to asi zakřikla
Špinění ustalo. V pondělí asi budu muset volat sos doktorce, co mám dělat.
@kratjana Dvojka k pohledání
Tak uvidíme, která začne dřív
Jak to probíhá, já nevím. Pro mě to bude premiéra. Mám zatím za sebou jen jeden transfer čerstvýho embryjka. Ježiši, já už se nemůžu dočkat.
@kratjana Já to mám přesně jako ty, můj gynekolog s nimi spolupracuje, takže do repromedy pojedeme jenom na opu a Et. Takže jsou zase nějaké penízky ušetřeny za jízdné že. Máme to 220 km od domova. A taky, když všechno zaplátime zbyde nám přes 10 000kč. Ty peníze jsou strašné. Máme barák, kde nemáme dodělanou zahradu, takže šetřime i na zahradu. Je to šílené ty prachy zasrané. Tak to se opravdu nedivím, nemáš ovu ani ms. Máš šilený stres. Posilám ti štěstíčko
. Kdyby to stálo jak říkali těch 30 000kč tak je všechno v pořádku. Chlap musí pochopit, že musíš být v klidu, tak se nežen do práce. Kup si nějaký čajík na stres, čaje hodně pomáhají a přečti si o čaji kontryhel a drmek obecný je na podporu ovulace.
@Mattu jo a být tebou bych to nechala až na ten 14 den, nejspíš ti hcg roste pomaličku. At se zbytečně nestresuješ. A jak píše klinika netestujte dřive, výsledek může být skreslený. Počkej 4 dny a budu dvě // ![]()
@adrusenkaaa ja mam pocit ze ten kontryhel mi cxklus rozhazel. Od te doby jako bych nemela ovulaci…
Jde i to ze jak jsem na neschopence tak mam cca o 5-6000 mene. chlap ma ted taky nizsi vyplatu minimalne o sest :'( taky mame baracek a na zahrade leda bordel ![]()
Jo jolky pry je dobry pred transferm nejit curat. Pry je lepe naklonena deloha. Zkusim to
budu pit vinko i kdyz ho nemusim a budu se snazit chodit na prochajdy. Jo a po ketu si dam ten ananas, ten taky nemusim, ale co uz. Co vy. Jak se na transfery chystate?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.