Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90 my měli jedno embryo na zmražení a stejně jsme za 1.dali skoro 50 000,–
@Mattu píše:
@adrusenkaaa jsem to počítala přímo z dokladů, které nám vystavili, z hlavy si to už nepamatuji, příprava na IVF 13 000,–(já špatná sliznice-7mm a skoro žádné folikuly)+ 27 700,–IVF+zamražení 1embrya… nevěděla jsem, že se platí i za zamražení 5000,–, byla jsme z toho hodně v šoku… Teď už jsme na 60 000,–, možná už přes, nepočítám do toho tu hromadu léků a vitamínů co beru… ZA SVÉ DÍTĚ DÁM COKOLIV![]()
![]()
![]()
Ty jsi platila šíleně za tu stimulaci, aby byli folikuly. Píšeš 13.000,–.. já za to dala 3.500,–… potom ale nechápu těch 27.700 za IVF - kolik vajíček jste oplodňovali?
Holky když mám zamrazeny embrya kolik se platí na další rok ze je budu mít v repromeda?
@Kikuška90 píšu to přímo z daňových dokladů, oplodňovalo se 5vajíček… 7700(komplexní péče o embryo), Pisci 15000,–, kryokonzervace 5000,–
My za druhe IVF taky necelych 50.000 tisic..
ICSI+PICSI +PK+mraženi
@kratjana píše:
Holky když mám zamrazeny embrya kolik se platí na další rok ze je budu mít v repromeda?
V ceníku mají jen, že první dvě za 5.000,– a každá další za 1.000,–… jestli je to tak i potom každý rok, nebo je to jen 1.000,– za každý
![]()
@kratjana protože můj přítel má lenivé spermie.Tak ani nevím, zda musíme mit PSCI.
Holky tak to je dost přehané, na jiném foru ženský píšou že je ivf stálo kolem 25 000kč a jedné dokonce 11 500 kč. Tedka jsem na váškách, zda nezměnit kliniku.
@Mattu @oskárek59 Další KETy už do toho člověk počítat nemůže, protože kdy bude další KET je čistě na každém, takže tam se dají peníze případně došetřit.
@adrusenkaaa Jo jo, měla, protože jsme při 1. IVF nic nemrazili (ale to Tě doufám nepotká). Tedka jsem zaplatili za 8 zmrazených embryí a platili jsme 32.000,– Takže my se dvakrat okolo těch 30 tisíc fakt trefili. Říkám - kolik vajíček necháte oplodnit je čistě na Tobě a pokud nebudeš potřebovat nějak extra mega stimulaci, tak se vejdete taky ![]()
Příspěvek upraven 11.03.15 v 21:38
@adrusenkaaa píše:
Holky tak to je dost přehané, na jiném foru ženský píšou že je ivf stálo kolem 25 000kč a jedné dokonce 11 500 kč. Tedka jsem na váškách, zda nezměnit kliniku.
Obecně státní kliky (CARy u státních nemocnic) jsou o dost levnější. Kde je kvalita těchlech center ale kdoví ![]()
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
KET do toho nepočítám…
Jo jo
Takže jste oplodňovali hodně vajíček nebo stimulace vyšla na hodně?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.