Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kelynka @oskárek59 Já jsem si říkala, jestli to nebude trochu jiná genetika
Je to težký, člověk má všechny vyšetření (kromě imuno) a pak se stejně embryjko nechytí
Držím moc palce děvčátka, ať to konečně vyjde
![]()
@oskárek59 píše:
@adrusenkaaa @Kikuška90
ano i nám dělali genetiku před 1.IVF ale po ZT nebo samovolném potratu se dělá nějaká
rozšířená genetika..prostě ještě nějake odběry navíc..
alespoň tak mi to bylo vysvětleno.
I nam to tak Hromadova rekla ![]()
@oskárek59 píše:
@kelynka
Ket bych chtěla duben /květen…ale spíš květen..uvidíme…
ještě bych si pro jistotu chtěla nechat znovu nabrat krev na horm. profil…
abych měla jistotu, že jsou hormony v normě.
Tak budu drzet pesti, aby to vyslo a hormonalni profil si urcite vyzadej, je to lepsi mit vse zkontrovane ![]()
V kvetnu bych chtela jit takyna ket
![]()
Holky dnes 37.DC a pořád nic. Čím to? Asi se na to moc soustředím ;(
@kratjana píše:
Holky dnes 37.DC a pořád nic. Čím to? Asi se na to moc soustředím ;(
A nemáš cysty? Já jak mám ted větší ten vaječník, tak mi říkala, že tam mám i malé cystičky a je možný, že MS dorazí později. Mám prý počkat týden až dva zpoždění a pak jim zavolat ![]()
@Kikuška90 no snad ne ;( jestli to nedostanu do patku tak píšu doktorce.
@kelynka Nene myslím ze je to zbytečný. Ale je to divný. Test doma nemám a nechce se mi jet do Znojma i když to mám 8km
@kratjana Taky furt nic? Mám pocit, že si z nás někdo nebo něco dělá blázny.
Včera mě chytla v práci půlhodinová křeč jako ještě nikdy, ani ze židle jsem nemohla vstát, tak jsem si říkala, jooo, to je ono. A nic. Vůbec nevím, jestli volat do Repromedy nebo na gyndu. Podle Tokarevy byla sliznice vysoká, takže se MS dala očekávat. Bože můj, mě už tohle ale vážně nebaví ![]()
@kratjana týýý hele, to je nějaké divné, to už mi přijde docela dlouho, měla by ses vyčistit, co nejdřív, zkus zavolat své doktorce… Já jsem dneska 8.den po ET a zatím vše ok, ani žádný náznak na MS, minule jsem začala špinit 9.den, tak uvidíme…
![]()
@kratjana to je jak naschval že? Já jsem v tak 3 tydny nazpět byla v pohodě a čekala jsem na ms, a ms dorazila o týden dříve a dorazil i zánět. vypust to z hlavy, jestli to jde.
@Mattu můj normální cyklus je 31dnu. Minulý cyklus to bylo 35. Tak si říkám ze ještě počkám do toho 39.dne
@Mattu moc ti to přeji. uvidíš, budeš těhotná. a můžu se zeptat kolik jsi platila v repromede, a co všechno jste si nechaly udělat? At vím, jestli máme dostatek penez nebo raději ještě více našetřit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.