1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
9.3.15 20:28
@rossie0911 píše:
@Kikuška90 ne právě jsem dostala jen náplasti, nic víc ja tomu prostě nerozumím, ja jsem měla sliznici nějakých 6, a vajíčko prý žadne! tak jsem z toho jelen! nikdy mi nebylo prokázáno pco a teď tohle :pocitac: už jsem znechucená :poblion:

Vidíš a já PCO mám a ovulaci jsem měla vždycky :) To bude z té stimulace ;) A sliznici jsem ted měla jen 4,4 :roll: Ona ještě určitě povyroste, ale stejně mám ten vaječník větší. Já jsem i ráda, aspon ty náplasti podrží sliznici a bude mít drobek lepší podmínky pro uchycení :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
9.3.15 20:49

@Kikuška90 no to jo! já mám jen jednoho mrazáčka, tak buď a nebo! ani nechci přemýšlet co by bylo dál? 3 ivf? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
9.3.15 21:10

@rossie0911 A při první IVF jsi měla kolik embryek?? Musíš věřit, že to dopadne a drobek to zvládne :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
9.3.15 21:29

@Kikuška90 taky jen jedno! bohužel noo! věřím mu, tak uvidíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.3.15 22:38

Holky někde jsem to četla že jak se stimuluje sliznice téma naplastima tak zároveň není ani ovulace. Tak já nevím.
Mně taky přijde divný ze nás je tolik na stimulovaný ket a to v jednom caru.
Az něco zjistíte o stimulovaném netu tak jisté info. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.3.15 09:31

@oskárek59 @missy-m ahojky, já jsem dneska 7.den po ET, zatím vše ok, jen dole mě to tak nějako lohtá ;) jinak se cítím moc dobře, jsem unavená jak nikdy, včera jsem ani nevylezla ven… já jsem byla informovaná, že ty náplasti Etsrapatch 60 nastimulují sliznici do takových cm, aby to udrželo embryjko, já měla 16cm, což bez nich nemám šanci… lepím to i teď po ET a ještě budu když se to povede… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.3.15 09:39

Holky já měla měsic po IVF krasnou sliznici i folik a dokonce jak jsem byla nastimulovana tak
jsem měla foliky 3…
Mě stimulovany KET nečeká sliznice i folik je vždycky tak jak ma být..
jinak ja chlorellu užívala asi 2.měsice byla fajn ale jak jsem přestala užívat hned jsem
onemocněla :roll: teď piju zelený ječmen na detox

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.15 09:45

@Mattu Jo jo, ty náplati se lepí až do konce 12. týdne. Tu sliznici jsi měla pěknou, jen to bylo 16mm, né cm ;) Kdy budeš testovat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.3.15 10:57

@Kikuška90 :mrgreen: to se mi povedlo teda :lol: jj, chtěla jsem napsat mm :jazyk: Testovat budu až v sobotu :) :jazyk: kusím to vydržet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
10.3.15 11:00

@Mattu Tak na sobotu držím moc pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.3.15 11:12

@Mattu taky drzim moc pesticky. Jde videt ze jsi pozitivne naladena. Takze o urcite vyjde :-)

Ja resila ze uz jsem na neschopence pul roku. Aa dnes jsem se dozvedela ze kdyz se vratim do prace ze me nepropusti, ba naopak budu se jim hodit. Ale v srpnu mi konci smlouva takze asi jen na par mesicu. Premyslim ze se tam vratim. Bojim se abych nemusela pred komisi. Jen nevim jak to udelat. Ted cekam na menses. Jsem 36.dc. mam planovany stimulovany ket. Rikam si jestli nezkusit nativni, treba by byla ovulace a kdyz ne tak bych nastoupila.nebo zkusit stimulovany ket. Kdyz nevyjde tak nativni. A kdyz i to nypevyjde nebo by nebyla ovulka ak sup do prace. Jak byste to udelaly vy holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.15 11:14

@kratjana Já stimulovanýmu KETu věřím, takže bych brala zkusit ted ten stimulovaný :pankac: A ty jsi na neschopence od začátku IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.3.15 11:19
@Kikuška90 píše:
@kratjana Já stimulovanýmu KETu věřím, takže bych brala zkusit ted ten stimulovaný :pankac: A ty jsi na neschopence od začátku IVF?

Ano od zari.mea jsem dva kety zasebou a mezi tim na dva tydny se vracet do prace nemelo cenu. Pak bohuzel nebyla dvakrat ovulace a ze nebude v nasledujicim mesici se taky nevedelo. Proto ted stimulovany ket aby se neztracel cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.15 11:23

@kratjana Mě ted taky právě Dr. říkala, že bysme mohli počkat na další měsíc, jestli ovulace bude, ale pokud chci mít jistotu že KET proběhne, tak by byla pro ten stimulovaný a mě už se čekat nechce. :)… máš nějakou náročnou práci? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.3.15 11:24

@Mattu drzim pesti at jsou v soboty krasne // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.