1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
10.3.15 18:59

@kelynka tak super, aspoň se to pohne ;) Měla jsi štěstí na Hromadovou? já jsem měla nějakou novou slovenku, ale tak byla moc fajn… Tak ať genetika dobře dopadne, také jsme si to nechávali dělat ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.3.15 19:03

@Mattu dekuji moc :hug: Ano, mam na ni vzdy stesti ;). Genetiku nam delali 4roky zpet a byla v poradku, ale diky potratu rikala, ze ji zopakujeme, jestli se neco nezmenilo..
Tobe preji na testiku krasne //.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
10.3.15 19:09

@kelynka moc děkujuuuu, jsem napnutá jak struna :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.3.15 19:53

@kelynka
super zpávy, že menses dorazila..já se na ni po revizi taky těšila..
ty dva měsíce uběhnou jako voda nic se neboj.. :kytka:
genetiku mi taky dělaly komplet po ZT..a vyšla mi úplně v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.3.15 20:05

@kelynka Kelousku super. Konecne se neco deje :-) to ja taky cekam a mrcha nikde :‚( muj bezny cyklus je 31dni. Minuly mesic 35 a tento cyklus uz jsem dnes 36.den :‘( mozna bych si mela koupit test :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.3.15 20:06

@kelynka Kelousku super. Konecne se neco deje :-) to ja taky cekam a mrcha nikde :‚( muj bezny cyklus je 31dni. Minuly mesic 35 a tento cyklus uz jsem dnes 36.den :‘( mozna bych si mela koupit test :-) :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.15 20:07

@oskárek59 @kelynka Teda holky koukám 8o 8o 8o Nám brali krev na genetiku hned při vstupním pohovoru před 1. IVF :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
10.3.15 20:11

@Mattu Taky jsem ted v pondělí chytla tu novou slovenku. Teda tak napůl slovenku bych řekla :mrgreen: Přišlo mi, že mluví půl na půl :mrgreen: Byla moc přijemná, ale na vše si zavolala ještě Hromadovou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.3.15 20:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.3.15 22:56

@kelynka @oskárek59 i me udelali genetiku pred prvnim ivf.se divim, ze i vam to neudelali, muj doktor na tom trval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.3.15 23:19

@oskárek59 tak to je dobre, ze genetiku mate ok :hug: Doufam, ze ji taky budeme mit ok :roll: Ty se chystas kdy na ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.3.15 23:21

@Kikuška90 koci, ja mam taky delanou genetiku pred ivf, ale to bylo 4roky zpet.. Ted jsme chteli poridit sourozence, ale bohuzel to nevyslo :zed: Tak chce dr Hromadova genetiku zopakovat.., tak uvidime :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.3.15 23:22

@kratjana To by bylo super, kdyby to vyslo prirozene ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.3.15 05:25

@adrusenkaaa @Kikuška90
ano i nám dělali genetiku před 1.IVF ale po ZT nebo samovolném potratu se dělá nějaká
rozšířená genetika..prostě ještě nějake odběry navíc..
alespoň tak mi to bylo vysvětleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
11.3.15 05:28

@kelynka
Ket bych chtěla duben /květen…ale spíš květen..uvidíme…
ještě bych si pro jistotu chtěla nechat znovu nabrat krev na horm. profil…
abych měla jistotu, že jsou hormony v normě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.