Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 Oskárku, je to RŮST HORY TCHAJ-bylinky v tabletkách, je jich tam 100ks, beru jich 3×3 denně a je to na posílení sleziny…koukni sem http://www.patentnimedicina.cz/…t-hory-tchaj
@Mattu
jo jo tohle znám..tradiční čínská medicína mě moc zajímá některé preparáty mám odzkoušené na sobě a pomohly..
děkuji za info..
jinak test z Repromedy jsem si dělala 9.den a čárka už byla krásně vidět..
@Mattu
jsi dneska 8.den??? možná je ještě brzo ale možná taky ne..
já testovala při prvním IVF 7.den a nic..
pak 9.den a mini čárečka..
@oskárek59 dnes jsem 7.den po ET, tak já teda dva dny počkám, bojím se, abych se třeba i zbytečně nevystrašila, kdyby tam ta druhá čára nebyla… čekám na budoucího manžela, až dorazí z práce a jdeme ven a na zmrku, už se těším, jsem bílá jak stěna, že nechodím moc ven…
@Mattu Já si ten z Repromedy dělala až v den, kdy jsem tam šla na krev. Ale jinak jsem testovala svýma od 10.dne.
@Mattu Já měla při minulém IVF 7. den pěknýho ducha a to bylo embryo špatné a nevydrželo. (ikdyž to dotáhlo až na HCG 480) ![]()
@Mattu
Tak, tak raději počkej ať se zbytečně nestresuješ ![]()
pak už bude krásná čárečka vidět..
taky se chystám ven, je tam krásně tak toho musím využít na procházku a nákupy..
užij si to a načerpej energii..já když byla týden po KET doma zavřená i kvůli počasí lezlo mi to na mozek.. ![]()
@Mattu počkej, je to brzy, zbytečně by jsi se znervoznovala. Já bych počkala a udělala 10 den, to už bylo vidět co a jak. Já vím, že to musí být těžké, ale at se nestresuješ zbytečně.
Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskusi.. stalo se některé z vás, že srdičko tlouklo jak mělo – zkraje 6tt a o týden později už tlouklo jen málo – tj. nižší tepová frekvence? A jak to dopadlo dál? Jsem po pátém ivf a zase to asi vypadá špatně..
@Mattu ja si s nim delala test 9.den a byl slabe pozitivni. Ale nakonec to bylo biochemicke, pustilo se. Netestuj tak brzo, zbytecne by ses mohla stresovat
@Anonymní píše:
Ahoj holky, narazila jsem na vaši diskusi.. stalo se některé z vás, že srdičko tlouklo jak mělo – zkraje 6tt a o týden později už tlouklo jen málo – tj. nižší tepová frekvence? A jak to dopadlo dál? Jsem po pátém ivf a zase to asi vypadá špatně..
PROČ ANONYMNÍ?
@Anonymní píše:
PROČ ANONYMNÍ?
Ahoj holky, dnes konecne dorazila menzes po revizi, sice 6den zpozdeni, ale nevadi. Jeste pockat na dve dalsi a hura na ket.. Hromadova mi vzala krev na komplet genetiku, tak jsem zvedava..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.