1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
6.3.15 16:33

@oskárek59 to mě mrzí Oskárku :hug: máte mrazáčky, což je velká výhoda, vím že to bolí, také už to mám za sebou, bohužel…Příště se to povede :dance: neboj :kytka: po minulém ET jsem si dala také oraz, začala jsem hodně cvičit a trošku se o sebe starat, dělat si radost a tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
6.3.15 18:05

@Mattu
Děkuji..už jsem v pohodě dokonce jsem si dala deci vínka.. :pankac:
O tom, že to příště vyjde jsem na 100%přesvědçená…
teď dáme relax, chceme jet do termálů a pak jdem na to 8)
a co ty jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.3.15 20:45

@oskárek59 :kytka: moc mě to mrzí i za tebe. Preji štesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
6.3.15 20:46

@kratjana Mě nejde o to co psala o Repromedě, ale o toho, že píše jako anonym. Proč???Však svoji přezdívkoou neudáváš adresu a příjmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.3.15 21:48

@adrusenkaaa já to respektuji. Asi ma svůj důvod. Ono totiž plno holek se boji ze někdoz jejich zznámých uuvidí do jaké skupiny přispívají příspěvky. Ale mně je to šumák. Jestli chce aať se připojí jestli ne at odejde. Však my jsme tu holky nejhodnejsi :) omluv diakritiku.

A co ta mrcha? Jak je možné ze se ti rozjela dřív?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.3.15 21:51

@oskárek59 oskyy to je mi líto ;( příště se povede. Kolik je mrazacku?

Ja mám takového ticha ze se u nás taky nezadari když to bude ve stimulovaném cyklu ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.3.15 21:52

Tak jsem pekla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.3.15 21:53

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
6.3.15 21:54

Hlídač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.3.15 07:21

@kratjana
mrazáčky máme ještě 4. :dance: :srdce:
nebuď pesimistka třeba se zrovna zadaři při stimulovaném…
jinak jsi mooc šikovna krásný chlebik se ti povedl.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.3.15 07:33

@oskárek59 tak to jsme na tom stejně :hug: ale u stimulovanyho je šance nižší :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
7.3.15 07:39
@Ninusenka píše:
Dnes jsme byli v repromede, mám smíšené pocity…máme jedno zdravé dítě přírodní cestou a pak třikrát potrat…budou nám dělat spermio, genetiku, hormony, imuno…když mi něco zjistí co se da léčit musím podstupovat IVF nebo to zkusit po vyléčení přírodně?…oni budou tlačit do IVF?…nějak se s tím nemůžu smířit…

Ja fakticky nnevím. Nám zjistili mizerně spermio takže to bylo jasný - ivf. Záleží co ti zzjistí. 3 potraty je dost;( zznámá mela taky 3× a zjistili ji špatnou genetiku. Mela to po mamince. Taky do třetice nemohla do nosit ;(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
7.3.15 10:59

@oskárek59 ahojky, já nevím, cítím se celkem normálně, jen docela dost spím, asi to dělají ty čínské bylinky a jen cítím dole takové tlaky, jinak nic…uvidíme…Já když vzpomenu na poslední nepovedený Kett, já se normálně zlila jako bejk, hodně mě to vzalo, asi proto, že to bylo poprvé :roll: Myslím na tebe a užívejte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
7.3.15 11:02

@kratjana ten chleba je úžasný, zkoušela jsem to jednou a zdrcl se mi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
7.3.15 20:29

@kratjana protože to je jak naschvál. Doktor mi dal antikoncepci, at pak nemusíme čekat na další měsíc. V pondělí se uvidí, zda mám v moči ještě zánět a pak se to někam pohne. Ale jsem docela vykolejená, kolem mě jsou samé novorozenata a dovídám se zprávy že tak je těhotná, pak ta. Už slábnu a jsem smutná. Asi se pořádně ožeru. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.