Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kikuška90
díky jsi hodná, ale v klidu se s tím smiřuju..musím
TAkže u mě změna. V sobotu mě chytl močák, zašla jsem si pro přírodní antibiotika (Lichořeřisnici) piju urologicky čaj. Musela jsem vydržet do uterka chodila jsem do práce a byla jsem i objednaná na dnešek, zlepšilo se to. ale normálně jsem dostala ms o týden dříve, doktor mi udělal ještě nějaké vyšetření budou až v pondělí takže jsem dostala antikoncepci, abychom nemusely čekat do příštího měsíce na ms. co na to říkate, že jsem dostala antikoncepci, možná to budu jíst dva týdny možná dojím celé plato, uvídíme podle výsledku, jelikož doktor nechtěl kvůli zánětu aby se něco pokazilo, je důkladny, ale to je dobře.
Ahoj holky, dnes jsem po ketíku posledního embryjka O:) před i po jsem podstoupila akupunkturu a bylo to úžasné, chlap mě přivezl v půl 3hod domů a až do 19hod jsem spala, dopuručuji všem, cítím se skvěle. Jinak náplasti lepím dál, až do testování…Věřím, že jsme pro to udělali opravdu vše, takže tfuj-tfuj
Všem čekatelkám na druhou dálnici přeju moooooooře štěstíčka ![]()
@Mattu
tak budu držet palečky aby za 14.dnu byli //
ja byla na akupunktuře v lednu ale ne v CAR..
@oskárek59 já dnes v Repromedě a fakt skvělé
díííky, jak jsi na tom ty? kdy testuješ?
@Mattu
testovala jsem včera tj.11.den a skoro nic…
pokud nedorazi mrcha tak testnu v patek to budu 14.den ale jsem smiřena s negativnim výsledkem..
ta akupunktura je v Repromedě celkem drahá co…
@oskárek59
Tak snad se ještě čárka ukáže. A kdyby teda ne, tak příští KET to klapne. Budu moc moc držet pěsti, aby se brzo povedlo ![]()
@Kikuška90
Tak MS by měla dorazit někdy příští týden. I Tokareva včera říkala, že sliznice je vysoká, že MS určitě přijde. Tak snad jo, protože další kolo lítání pro vyvolávačky už nechci. Tak doufám, že to konečně klapne. A tobě moc držím pěsti, aby se ti bojovníčci nedali a pěkně se potom u tebe zavrtali a zůstali ![]()
@Mattu
Ty jo, oni dělají v Repromedě akupunkturu? A to ti nějak nabídli? To jsou věci, to jsou věci
Tak tfuj tfuj tfuj, ať se prcek zavrtá a drží a drží ![]()
@missy-m ahojky, jo nabídla mi to moje gynekoložka když jsme vypisovali papíry na KET, stojí to 2500,– 30minut před a 30minut po zavedení. Cena je šílená, ale dostala jsem k tomu čínské bylinky a paní byla fantastická.
@oskárek59 věřím, že se tam 14.den objeví druhá čárka
je ještě čas
myslím na tebe… ![]()
@kratjana je to čínská klidová metoda, kde do tebe píchají jehličky od hlavy až po nohy, po zavedení embrijka mimo břicha… a relaxuješ u toho, má to z těla vytáhnout psychické problémy. Po pravdě, šla jsem do toho i za ty peníze protože jsem chtěla proto udělat úplně vše co jde, minule jsem byla k tomu laksní a dělala jsem doma vše(předělávali jsme barák) a doplatila jsem na to. Teď jsem fakt ráda, ptz když jsem si s tou paní povídala než mi to začala píchat, říkala mi, že je ze mne cítit, že se bojím, ptz od minula vím, co mě čeká… Musím ale říci, že jsem po tom byla zfetovaná
jako hadrový panák
![]()
@Mattu aha. Jehličky. Tak to bych byla vystresovana ještě víc;) ![]()
@Mattu
ja byla na akupunktuře ktera byla taky kvuli miminku..
byla jsem dvakrat pokazde hodinu..a cena nesrovnatelna za hodinu 350.kc
vim že v repromedě to jde ale ta cena je šilena..ale důležite je aby pomohla
ja jsem se po ni citila taky moc fajn..plna energie..
@Mattu držím palečky at se mimi uchytí. A akupunktrura? o tom jsem ještě neslyšela.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.