1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
25.2.15 10:38

@adrusenkaaa jo tak tu otazku se slovem do prdeele si pokládáme asi všechny s tímto problémem! co naděláme! kdybycǒ dostaly nějakou zákeřnou nemoc, tak si tu otázku položíme taky! jinak je to opravdu dlouhá cesta! ale co naděláme :pocitac: uz tu cestu odstartuješ, neboj! pak už se aspoň bude něco dít! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
25.2.15 15:50

@rossie0911
Jak dopadl dnešní UTZ?? co sliznice a folikul???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
25.2.15 19:48

Tak bohužel uplně děs! sliznice 6,5mm a folikul nic! tak ni bylo řečeno, že to u mě vypadá, že nemám ovulaci! tak nevím, jsem z toho nějaká nešťstná! fostala jsem náplasti a tak čekáme na dalši menses :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
25.2.15 19:52

@rossie0911
Nebuď nešťastná..buď ráda, že tě prohlídly a zjistilo se to.. :hug: :hug:
neboj on jde i KET bez ovulky..stimulovaný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
25.2.15 19:56

@oskárek59 jj vím! no tak uvidíme snad ty náplasti pomůžou! já musím vždyck něco navíc :pocitac: doufám, že aspoň ty budeš těhulinka! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
25.2.15 19:58

@rossie0911
i @kratjana bude přece lepit náplasti..neboj nebudeš v tom sama :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
25.2.15 21:06

@rossie0911 co k tomu dodat. Vim jak ti je. Ja uz to takto mam druhy mesic. Kdyz mi rekla minulej mesic ze z toho nic nebude tak jsem z toho byla nestastna. Za ten mesic uz jsem si asi zvykla a smirila se s tim ze i to muze v byt. Bohuzel to tak dopadlo i ted v unoru a v breznu lepim. Pocitam s tim ze dostanu menses devatyho cca. Co ty? A jaky mas naplasti? Mne dala moje doktorka estrapatch. Jak budes lepit? Kolik a jak casto? A se bojim ze to nevyjde, porad hledam diskuze kde by se toto tema probiralo. Ale na druhou stranu si rikam ze je lepsi nic nevedet, neresit a byt v klidu!

Od 2.dne menses mam zacit lepit Estrapatch 4naplasti, kazdy 4.den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.15 10:30

Tak mi dneska volali výsledky z PGS, z 8 vyšetřovaných embryí máme 6 zdravých :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.15 11:37

@Kikuška90
supéééééér moc gratuluju stejný výsledek jako u mě i u @kratjana :pankac:
a jak vidím i vyšetření už jim netrvá tak dlouho jako u nás vloni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.15 11:40

@oskárek59 Děkuji :hug: přesně týden :pankac: Tak ted ještě aby došla MS a proběhla ovulace a byla dobrá sliznice a můžu jít na KET :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.15 11:55

@Kikuška90
Budu držet palce aby bylo vše OK :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.15 11:58
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
Budu držet palce aby bylo vše OK :hug: :palec:

Děkujii :hug: :hug: Chceme nechat vložit dvě, tak snad aspon jedno klapne :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.15 12:00

@Kikuška90
Taky jsem uvažovala nad 2..ale nakonec nevím proč jsem couvla :roll:
ale jestli půjdu v budoucnu na nějaký další KET tak jdu taky do „dvojek“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
26.2.15 12:03

@oskárek59 My chceme od začátku do dvou. Žádné dítě nemáme, dvojčata by nám nevadila, stejně nechceme jedináčka :D Jen když jsem to zmínili po OPU tak se Dr. netvářila, že po tom PGS se zpravidla zavádí jedno embryo, tak doufám, že s tím nebude problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.2.15 12:08

@Kikuška90
Jo tohle jsem taky četla a slyšela..že třeba někde jsou zásadně proti dvěma embryjkám po PGS..
tak uvidíš co ti řeknou..ale snad to pochopí a povolí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.