Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa jo tak tu otazku se slovem do prdeele si pokládáme asi všechny s tímto problémem! co naděláme! kdybycǒ dostaly nějakou zákeřnou nemoc, tak si tu otázku položíme taky! jinak je to opravdu dlouhá cesta! ale co naděláme
uz tu cestu odstartuješ, neboj! pak už se aspoň bude něco dít! ![]()
@rossie0911
Jak dopadl dnešní UTZ?? co sliznice a folikul???
Tak bohužel uplně děs! sliznice 6,5mm a folikul nic! tak ni bylo řečeno, že to u mě vypadá, že nemám ovulaci! tak nevím, jsem z toho nějaká nešťstná! fostala jsem náplasti a tak čekáme na dalši menses
![]()
@rossie0911
Nebuď nešťastná..buď ráda, že tě prohlídly a zjistilo se to..
![]()
neboj on jde i KET bez ovulky..stimulovaný..
@oskárek59 jj vím! no tak uvidíme snad ty náplasti pomůžou! já musím vždyck něco navíc
doufám, že aspoň ty budeš těhulinka! ![]()
@rossie0911
i @kratjana bude přece lepit náplasti..neboj nebudeš v tom sama ![]()
@rossie0911 co k tomu dodat. Vim jak ti je. Ja uz to takto mam druhy mesic. Kdyz mi rekla minulej mesic ze z toho nic nebude tak jsem z toho byla nestastna. Za ten mesic uz jsem si asi zvykla a smirila se s tim ze i to muze v byt. Bohuzel to tak dopadlo i ted v unoru a v breznu lepim. Pocitam s tim ze dostanu menses devatyho cca. Co ty? A jaky mas naplasti? Mne dala moje doktorka estrapatch. Jak budes lepit? Kolik a jak casto? A se bojim ze to nevyjde, porad hledam diskuze kde by se toto tema probiralo. Ale na druhou stranu si rikam ze je lepsi nic nevedet, neresit a byt v klidu!
Od 2.dne menses mam zacit lepit Estrapatch 4naplasti, kazdy 4.den.
Tak mi dneska volali výsledky z PGS, z 8 vyšetřovaných embryí máme 6 zdravých
![]()
@Kikuška90
supéééééér moc gratuluju stejný výsledek jako u mě i u @kratjana ![]()
a jak vidím i vyšetření už jim netrvá tak dlouho jako u nás vloni…
@oskárek59 Děkuji
přesně týden
Tak ted ještě aby došla MS a proběhla ovulace a byla dobrá sliznice a můžu jít na KET
![]()
@oskárek59 píše:
@Kikuška90
Budu držet palce aby bylo vše OK![]()
Děkujii
Chceme nechat vložit dvě, tak snad aspon jedno klapne
![]()
@Kikuška90
Taky jsem uvažovala nad 2..ale nakonec nevím proč jsem couvla ![]()
ale jestli půjdu v budoucnu na nějaký další KET tak jdu taky do „dvojek“ ![]()
@oskárek59 My chceme od začátku do dvou. Žádné dítě nemáme, dvojčata by nám nevadila, stejně nechceme jedináčka
Jen když jsem to zmínili po OPU tak se Dr. netvářila, že po tom PGS se zpravidla zavádí jedno embryo, tak doufám, že s tím nebude problém ![]()
@Kikuška90
Jo tohle jsem taky četla a slyšela..že třeba někde jsou zásadně proti dvěma embryjkám po PGS..
tak uvidíš co ti řeknou..ale snad to pochopí a povolí ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.