Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky tak tfuj tfuj na dnešek! za chvíli budu odcházet z práce a vyjíždíme do Brna! tak si pak písneme ![]()
@pajduška píše:
@kratjana Ahojky,tak jsem tady. Hodně jsem si toho tady zpětně pročetla a jsem ráda, že už mám trošku větší přehled…Ale i tak je toho hodně na co se budu do budoucna ptát…:-(. My budeme vědět 13.března, jaký bude postup léčby…:-(
Jen se ptej na co chceš. My ti vše rady zodpovime. ![]()
I když jsem tady nová a ještě ani nevím přesně co vše znamená, každopádně také všem držím pěstičky, ať vše dobře dopadne ![]()
Tak ja holky nic, sliznice 4mm, folik nic, ale mám cykly 32 dní, takže ve středu další kontrola, ale asi nejspíš nic ![]()
Rossie, kolikaty jsi den???!??!!??? U me ti padá bohužel. Foluk se zcvrkl a narostl novy ale jen 9mm. Příští cyklus bude stymulovany!!!
Tak holky já a prcek v bříšku jsme doma…
Embryjko se rozmrazilo v pořádku prej je krásné.. ![]()
dneska nas tam bylo na transfer celkem dost..
@rossie0911
nevěš hlavu…do středy se může vše zlepšit ![]()
@kratjana
takže příšti cyklus už to musí vyjit když bude stimulovaný ![]()
@oskárek59 píše:
@rossie0911
nevěš hlavu…do středy se může vše zlepšit
@kratjana
takže příšti cyklus už to musí vyjit když bude stimulovaný
ja si rikala ze stimulovany je mekky iiiiiiii
![]()
@kratjana To mě mrzí
Zajímavý že narostl nový folikul. Ty máš PCO?
Já jdu taky v březnu na KET
![]()
@Kikuška90 no ovulace jiné měsíce byly prokázány, viz biochemické tehu v prosinci. Ale ted dvakrát ovu nebyla. Je prý normální když ovu není tak 3× do roka
@kratjana tak budeme spolu! nevěřím tomu, že folikul pěkně naroste! když
není skoro žádný! aaaachjo
@oskárek59 tak to je nádhera! tak tfuj tfuj, dřzím moc pěstíky!!!a víš co tam je? ![]()
@oskárek59 mocinky moc drzim pestiiiiii. Uz se tesim na dve carky
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.