1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
17.2.15 20:18

Nestresuj se anech to na pátek! třeba z folíku bude pořadnej fešák :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
17.2.15 20:19

Vy si myslite ze se muze rozhoupat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
17.2.15 20:21

@kratjana ja jsem ci četla, že folikul obvykle roste den ode dne a o něco, ale může růst různě v cyklu! takže se ješte drž a mysli pozitivně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
17.2.15 20:22

A tím že máš delší cykly tak by to vysvětlivalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
18.2.15 15:55

Holky sotva jsem dojedla antibiotika na chlamydie dostala jsem zanet mocovych cest, takze dalsi antibiotika.jsem z toho smutna porad se necim cpat. doufam ze v breznu budu ok.mam i brusinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.15 09:34

Holky jak vám oznamovali kolik embryí vydrželo do 5. dne a budou posílat vzorek na genetiku? :oops: Protože mě ted volali a byl ten hovor trochu zmatenej teda ale Ptala se mě, že posílají 8 vzorků z embryí na genetiku a kdyby se tam dneska objevili ještě nějaký jestli si chceme připlatit i za ty. Tak jsem se ptala jestli už jsou zmrazený (dneska je to 6. den) a ona, že né že mrazit je budou dneska. Ted zpětně to nějak nechápu :oops: :oops: Ale co, držím se toho, že na začátku říkala, že posílají 8 vzorků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.2.15 09:49
@Kikuška90 píše:
Holky jak vám oznamovali kolik embryí vydrželo do 5. dne a budou posílat vzorek na genetiku? :oops: Protože mě ted volali a byl ten hovor trochu zmatenej teda ale Ptala se mě, že posílají 8 vzorků z embryí na genetiku a kdyby se tam dneska objevili ještě nějaký jestli si chceme připlatit i za ty. Tak jsem se ptala jestli už jsou zmrazený (dneska je to 6. den) a ona, že né že mrazit je budou dneska. Ted zpětně to nějak nechápu :oops: :oops: Ale co, držím se toho, že na začátku říkala, že posílají 8 vzorků.

Ty jo já už nevím. Nám to řekli taky zmatené. Je to tak ze mas asi vic embryí 6dennich. Genetiku embryí ti pojišťovna proplaci jen právě u osmi. Za každý další by SIS musela zaplatit. Neví Kolik to stoji. My jsme mměli 14 embryí ale genetika byla jen u 8 a šest z nich bylo OK. Zmrazení 8embryi stoji myslím 11000. 5000 první dvě a každýddalší 1000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.15 09:53

@kratjana Jo jo, to já vím, že proplácí jen 8. Právě se mě ptala jestli bysme si embryo navíc doplatili, to jsem řekla, že ne. 8 je dobrej počet. Jen mě to právě docela zmátlo. Takže fakt doufám, že jich je 8. Jsem blbá mno :zed: :zed: A na tu genetiku se vážně čeká 3 týdny?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.2.15 09:57

@Kikuška90 jo my čekali 3tydny. Ale i kdyby to byla kratší doba tak to nestihne s pac bys mela et nejpozději dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.2.15 09:58

@Kikuška90 a proč bys byla blba. My byxhm se nedoplatili kdybych mela platit vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.15 10:04

@kratjana Blbá jsem v tom, že jsem se měla rovnou přímo zeptat kolik jich je dneska teda perfektních a půjdou do mrazáku. Ted si tím nějak nejsem jistá, ale určitě říkala, že budou posílat 8 vzorků a oni ty embrya určitě sledují každej den, ne? Říkám si, že by se mě neptala jestli bysme si doplatili na další, kdyby jich bylo mín jak 8 :think: :think:
Jooo do KETu se to stihne určitě, ale já jsem zvědavá :jazyk: ET bych nedala, pořád mám břiho jak balon :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.2.15 10:12
@Kikuška90 píše:
@kratjana Blbá jsem v tom, že jsem se měla rovnou přímo zeptat kolik jich je dneska teda perfektních a půjdou do mrazáku. Ted si tím nějak nejsem jistá, ale určitě říkala, že budou posílat 8 vzorků a oni ty embrya určitě sledují každej den, ne? Říkám si, že by se mě neptala jestli bysme si doplatili na další, kdyby jich bylo mín jak 8 :think: :think:
Jooo do KETu se to stihne určitě, ale já jsem zvědavá :jazyk: ET bych nedala, pořád mám břiho jak balon :roll: :)

podle toho co jsi psala tak osm jich ke urcite. Ona se te ptala co a tím zbytkem kdyby se dokultivovali taky do hatchujici blastocysty. Jestli jich příště budu mít zase plno tak bych si zamrazila u ty nevysetreny. Jestli by to šlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.2.15 10:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.2.15 11:27

@kratjana moje kamaradka si nechala vsechny zamrazit a az pri pokusu nechala embryo testovat metodou pgd. Ne hned vsechny, proc to platit, kdyz se muzou postupne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
19.2.15 11:29

@kelynka To mi příjde jako blbost. Vem si, že třeba z 8 embryí jich bude dobrých 5 a špatných 3. A oni napřed budou testovat ty 3 špatný po jednom :roll: By mě asi kleplo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.