Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 jj,už jsem si vysprchovala, tak ležím, snad se z toho vyspím! copak ty, už se ti to blíží?
@kratjana
na dnešek na UTZ držím palečky
pak hoď info…
jj ovulačni výtok mívám taky…
@oskárek59 píše:
@kratjana
na dnešek na UTZ držím palečkypak hoď info…
jj ovulačni výtok mívám taky…
jenze já bych řekla ze jsem ho možná ani neměla. Ja nevím možná o vik. Mela jsem slipovku. Ale vždycky to mámmminimálně 5dnu. Jsem strašně nervózní. Fakt se bojim ze řekne ze z toho zase nic nebude.
![]()
Ted sem dojela domu. Sedim v autě a nemám chuť něco dělat. Folikul ma porad 13mm. Mám přijítv patek ale jako kkdyž se ani o mm nezvetsil tak nevim
@kratjana
jak je to možné???neřekla ti k tomu doktorka něco?
Nebo nenabidla nějaké řešeni? Injekci? Prášky?
Nic. Jen se ptala po kolika dnech to dostávám. Před ivf to bylo 31 dnu. Naposled to bylo 35 dnu. Sliznice parádní ale folikul k ničemu. Snad ti není zadána a tím mazanim proti bolesti. A říkala ze jestli tento cyklus nic nebude tak ten další by udělala ve stimulovaném cyklu. S náplasti ma a tak.. Příště bez ovulace. Říkám si ze kdyžjsem to ted dostala po 35 ddnech tak bych doufala ze ještě naroste. Ale zarazi me to ze od patku do dnes nepovyrostl.
@kratjana Ahoj
Chodím taky do Repromedy, můžu se zeptat - ty ted máš podstoupit KET v nativu? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.