Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 no to jsou krásné zprávy, a krásny folik teda!!to znamena že ket v pondělí? ![]()
@adrusenkaaa tak to už je za chvileénku! jinak teda genetika bude urco dobrá! jinak ano věřit se musí, to je jasnačka! nic jiného nezbývá! tak tfuj tfuj ![]()
@rossie0911
já měla i první KET přesně za týden od UTZ..
vlastně 5.dnů po ovulaci..
jdeme dopoledne..ty jdeš vlastně taky že???
![]()
jdeš k Tokarevě?? a na kolik hodin jdeš ty??
Takže holky… Folikul 13mm a sliznice příznivá a dokonce tam je trojitá lajna. Mám přijít v utery na 11.45h. Ja to říkala ze me pozve znovu na ultrazvuk. Na to ze jsem 11.DC tak se tvarila ze by ket mohl byt. Uvidíme v úterý.
Trojitá lajna? to je co? jinak holky jsem šťastná za Vaše výsledky, je to super! ![]()
Myslím ze jsem to i někde četla ze by sliznice mela mi trojtou stěnu či co. U me se ještě uvidív uúterý. Řekla mi ze mi nechce nic slibovat. Ale je to na dobre ceste
@rossie0911 jo to uteče, děkuji. a neboj se, tobe to vyjde. a co nemocenska? jsi doma? jestli ano tak od kdy?
@oskárek59 @rossie0911 holky to by bylo super, kdyby jste tam potkaly a seznamily. ![]()
@adrusenkaaa píše:
@oskárek59 @rossie0911 holky to by bylo super, kdyby jste tam potkaly a seznamily.
Taky kolikrát Přemýšlím když tam jsem jestli tam je některá z emimina ![]()
@kratjana
jj taky mam sliznici tripleline
čili trojitou…
neboj folik krasne doroste a půjdeš na KET… ![]()
@adrusenkaaa
jojo bylo by to bezva takové poznání se v Repromedě..
možná trochu rozpačité ale fajn…
@rossie0911
děkuju…
na kolik jdeš v ten pátek???
@oskárek59 píše:
@kratjana
ja dnes 12.den
A jak dlouhý mas cyklus? Porovnáván sebe jestli folikul doroste ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.