Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky
já tu jedničku už ctu od doby co to vyšlo.
nejsem čtenář a jsem v pulce, četlajsem par dni a nnějakse k tomu nnemůžu dokopat. Ale líbí se mi to
to by nesměl byt fb a e mimino a mela bych vše precteny. Dvojka na me taky čeká. Jinak, včera jsem uklizela cely den a normálně jsem se dnes vyslalabez bolesti zad. Je to na ddobře cestě. Po třech měsících jsem se vyslala. Jsem happy
![]()
@kratjana tak to je dobře, že už ti je dobře, ve zdravém těle zdravý duch, a tam se mimču bude líbit! jinak na úterý držím pěsti, ať je pěkný folík ![]()
@rossie0911 jsem zvedava na dnesni noc. Jeste to radeji maznem ale myslim ze to bude dobry. Holky co planujete na zitra? Ma byt slunecno
uz se tesim na utery, snad to bude dobry. Jo a cely vik me tak chvilkama popichavalo jakoby na vajecniku, nevim co by to mohlo byt
Tak já mám plán naplánován! jsem v práci! jinak by mě zajímalo, jak velké je riziko, že se embryjko špatně rozmrazí? mám z toho hrůzu ![]()
@rossie0911 píše:
Tak já mám plán naplánován! jsem v práci! jinak by mě zajímalo, jak velké je riziko, že se embryjko špatně rozmrazí? mám z toho hrůzu
To by me taky zajimalo ale rekli mi v repromede ze se to nestava casto
@kratjana volala jsem tam dneska a sestřička říkala, že moje vysledky jsou hotové, ale od partnera ještě nejsou. a budou tento tyden. TAk uvidime.
Ahoj holky
já měla víkend pohodový..
v sobotu oslava a vítání občánků (ségřiného prcka)
a v neděli klídek, pohoda a leháro… ![]()
@kratjana
já možná časem.. ![]()
dřív jsem měla ale pak jsem v návalu emocí vše smazala ![]()
@oskárek59 taky to postupně mažu ten podpis! a jak se to nepovede, tak to smažu všecko! ![]()
Začinám cítit příznaky chřipky! takže jsem si dala paralrn grip, a když bude zítra ráni naprd, jdu marodit
@rossie0911
tak přeji aby ta chřipka odešla dřív než se začne usazovat v tvém těle ![]()
já taky hned při nachlazení lupnu paralen grip a nebo uvařím horký nápoj a šup se vypotit!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.