Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja ten kontryhel taky raději nepiju. Myslím ze mi trochu rozhodil oovulaci.
@kratjana to teda nevím, já si mylím že můžeš, ty jsi z Brna?
@kratjana
ja bych to klidne riskla..s tou návštěvou..budeš krytá že jsi byla u doktorky
taky to tak dělám ![]()
jinak zitra jdu na 11.45 tak odpoledne podám hlášeni co a jak…
napiš i ty jak dopadneš ![]()
@rossie0911
Věřím že pokud jsi nemývala problémy s růstem sliznice do teďka, že nebudou ani nyní…
paráda že už se zoubek umoudřil.. ![]()
a co MS? Už je to lepší?
@oskárek59 no krvácela jsem fakt dost, dneska už je to lepší, ale pořád to teče!
ale dobrý, jen ať se to odplaví, kdyz je to poslední menstruace
snad!!jinak zítra budu vyhlížet z
právičky
@rossie0911
přesně jak píšeš..ať se vše odplavi a MS si to užije když bude ta posledni minimalně na 9.měsíců ![]()
jojo zitra odpoledne napíšu… ![]()
@oskárek59 snad si pripadne nezjistuji čas. Pac tam jdu zítra na cca 9.30 a doktorka tam ke jen do 12.30. Co kdyby kontrola přišla např v 13.30?
@kratjana
jako hodinu si zjistit můžou ale taky musi připočítat cestu k doktorovi a zpět..
Ja to tak měla když mi došla kontrola..vychazky od 12-18 kontrola došla kolem 9.30
A pani na socce zajimalo pak jen razitko od doktora ze jsem byla u něj…
on mi tam napsal svou ordinačni dobu, dal razitko a vše O. K.
@Monika1987 ahojky maminko, moooooc vám gratuluji a přeji, ať vám mala dela jen samou radost
Moc jsem na tebe myslela a držela pěstičky pro štěstí
Neboj se, žloutenka zmizí, malička nabere a půjdete domu. Hlavně se holky opatrujte a než se naděje te, budete doma ![]()
@rossie0911 držim palečky, at všechno dobře dopadne. a at ti uteče ten čas, než ti tam vloží embryo… ![]()
Holky, na dnešek držím pěsti, tak ať dovezete samé krásné zprávičky
Sedim u doktorky. Ale spis tu jsem jen tak dnes? Určí me pozve na pondělí. a co oskarek?
@kratjana
ahoj jak jsi dopadla???
Ja dobře sliznice je 8,5 mm a folik ma 15,5-16 mm ![]()
zitra picham ovitrelle…
@rossie0911 Já jsem po ms, čekám na další ms, která bude v březnu a začne se stimulací vaječníku. A každým dnem budou výsledky z genetiky. Takže ještě 3 tydny a rozjede se to! Trošku se bojím, jelikož počítám s tím, že to vyjde. Ani nechci psát ani pomyšlet jinou variantu. Držím pěsti…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.