1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
10.2.15 10:53

Jé to jsou miláčci krásní! a ty nechodíš do práce? taky mám pejska ale do postele nesmí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 11:02
@rossie0911 píše:
Jé to jsou miláčci krásní! a ty nechodíš do práce? taky mám pejska ale do postele nesmí 8)

Jsem na neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.2.15 12:29

@rossie0911
ja měla MS po OPU celkem slabou..2.dny silnějši a pak už jen špiněni…
raději si kup čerstvý ananas ten jsem měla i já a budu opět kupovat..
A po KET vodu s citronem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
10.2.15 14:10

@Monika1987 Ahoj Moni, celou dobu jsem na vás myslela a čekala až se ozveš. Tak už máš prdelku u sebe, hlavně že je zdravučká a žloutenka za chviličku zmizí. Jak budete doma, tak pošli fotečku :palec: A ty se cítíš jak? Je všechno v pořádku? Já jsem dneska byla na kontrole v Brně, ze strachem jsem jela, co my dr řekne a všechno je v pořádku, jsme v 11 tt, prďolka se tam mrskal jak v bazénku a mával na nás ručičků, Můj byl semnů, bylo to krásné, ještě nás čeká 23 února NT vyšetření, tak se modlím, ať je všechno v pořádku. Jinak drž palce, za chviličku jdem poprvé říct mamce, že bude babička :dance: nic netuší chudinka, myslí si, že zkusíme další IVF, ale ježíšek nám už nadělil :P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 17:39

@oskárek59 asi jsem to zakřikla, teď už krvácím hodně a dost bych řekla kusy sliznice! tak snad doroste nová pěkně! jinak teda ped ketm červene víno a ananas a po ketu vodu s citronem! už si to píšu! musim pro to udělat všecko pro tu moji jedinou zmrzlinku, citím že je tam holka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.2.15 18:08

@rossie0911
ja po revizi krvacela tak ze jsem myslela ze vykrvacim…jinak obvykla MS je proti tomu selanka…
a MS po prvnim OPU byla taky silnějši…
ano ananas a vodu s citronem po KET..
vsak kdyz budes chtit pohlavi ti reknou :srdce:
tak treba to bude ta holčička… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 18:45

@oskárek59 a ty si musela na revizi, jo? ja chci pohlaví věedet, když je ta možnost! držím vám na pátek pěsti, citíš se uz uplně zdravá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
10.2.15 18:49

@oskárek59 ahoj, ty jsi byla na revizi? Za jak dlouho se muze jit do dalsiho pokusu po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.2.15 19:57

@kratjana zeptam se, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.2.15 20:01

@oskárek59 to jsem chtěla vědět, zda se vkládání embrya dělá při přirozeném cyklu ženy. A jsem ráda, že tomu tak je. jj, už se chystam k doktorovi, jenom čekam na genetiku a pak se to už rozjede. Já jsem u revirní bratrské, tak uvidim, zda to propraci, ale myslím, že ano. děkuji za info. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.2.15 20:05

@kratjana bobku, vím jaké to je, když tě bolí záda, já mam posunutou ploténku a dokáže pěkně bolet. Dokud nejsi těhotná zajdi si s tím k lékaři hlavně at ti udělá magnetickou rezonanci, tak se to uvidí, ale ne, rentgen, tam nic neuvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.2.15 20:11

@kelynka
jj byla jsem na revizi, měla jsem taktéž ZT a bylo to po KET..dalši pokus mi doktorka řekla až za 3.měsíce
myslela jsem si že se zbláznim..ale vydržela jsem ještě déle..musela jsem…

Příspěvek upraven 10.02.15 v 20:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.2.15 20:13

@rossie0911
jj měla jsem ZT a následovala revize…ale už je to za námi…
a před námi jen to hezké a radostné.. :srdce:
Jj už se cítím fit tak to chceme zkusit… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 20:39

@oskárek59 tak paráda, to škaredý už sis vybrala, teď jen to miminkovaté❤️❤️❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 20:47
@adrusenkaaa píše:
@kratjana bobku, vím jaké to je, když tě bolí záda, já mam posunutou p. ténku a dokáže pěkně bolet. Dokud nejsi těhotná zajdi si s tím k lékaři hlavně at ti udělá magnetickou rezonanci, tak se to uvidí, ale ne, rentgen, tam nic neuvidí.

Me zada chytly v zari, bolely jak v noci tak ve dne. Pres den to bylo lepsi. Trvalo to dva tydny, dostala jsem obstriky a bylo fajn. Vratilo se kdyz jsem v listopadu delala pernikovou chaloupku-tyden jsem o ni delala. A tahne se to se mnou az do dnes. Dva tydny zpet opet obstriky a vcera znovu.. snazim se spat na zadech a ne na brichu jak ja miluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.