Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rossie0911 ja je mela za jeste déle mam dojem..uz jsem mela naplanovanej utz pred ketem a stale jsem nevedela vysledky..musela jsem to trochu urgovat po telefonu..tadyty vysledky pgs byly jediná vec, co me tak trochu vytocila v Repromede
@Petitchat no vitaaj, a ja si říkala, že třeba budou dřív! jedna pisatelka z jiné diskuze chodí do Heliosu a měla výsledky za týden ![]()
@Petitchat jinak už se ti to taky krátí, krasně ti to vyšlo, to bude na jaro pěkné hojdání kočárku ![]()
@rossie0911 jj treba je budou mít dříve
..ja si myslim, ze na nas tehda nejako zapomněli. jelikoz jsem tam volala a nikdo nic nevěděl a za 10 min. uz mi volali vysledky..tak me trosku vytocilo, ze nas nechali v tom stresu zbytečně dlouho..učíte bych to průběžně zkoušela ![]()
@rossie0911 ze třech nám prošla jedna bojovnice
zbyla dvě mela nějakou vadu na chromozonech..
@rossie0911 jo vajíčka byly pouze tri..jj uz se na ni těšíme
to víš, strach je pořad..ale uz doufam, ze to úspěšně doklepeme ke zdárnému konci…moc vam tady vsem drzim palce..
sama vim, jaky to jsou nervy…
@Petitchat no tak já mám jen dvé chuďatka moja, tak mám obavy aby bylo aspoň jedno! ani nemám odvahu pomyslet na to, žr bCh musela zase znovu! když tak čtu, jaký je pokles po PGS, tak brečím do duchen! Jinak bych si přála takový dáreček jak máš ty! ale taky už sis zasloužila, musí to být krásný pocit, když v Tobě něco roste! opatruj se hlavně, princeznička bude urč´itě velká bojovnice ![]()
@rossie0911 ja kdyz jsem ronila slzy pred doktorkou, tak mi rikala, ze normálně páry mají větší pocet po PGS než jen jedno..urcite to u vas dopadne! Jen to chce nějak přečkat to čekání..člověk furt na neco ceka…to je na tom to nejtěžší..ja tímto procházela v létě..léto bylo kvuli IVF dost marný..nemohla jsem se koupat, ani jsme nikde nebyli..ale vyplatilo se
jinak jsem taky alespon popijela červený vinko kolem KETu a hlavně pred..takze to za me urcite doporucuju! ![]()
@Petitchat no opravdu je to všechno jedno velké čekání! Celkově mi přijde, že život se snad žije budoucností, a né přitomností! jinak ke komu si chodila, a když volají výsledky, tak potom se vlastně stejně musí do car, že?
@rossie0911 ja jsem z Brna, tak jsem chodila přímo do Repromedy k Tokareve a k Hromadove, s oběma jsme byli spokojeni ![]()
Mohla bych na vás mít jeden dotaz? Možná bych to našla na nějaké předešlé straně, ale je toho tam strašně moc. Chci se zeptat, jak to chodí v Repromedě před KETem? V tomto cyklu (menstruaci očekávám každým dnem) mě KET čeká, nebude v nativu, ale bude s mírnou stimulací. Na kdy se mám objednat na vyzvednutí léků? Mám tam volat až první den menstruace, nebo můžu dorazit těsně před ní?
@Anonymní píše:
Mohla bych na vás mít jeden dotaz? Možná bych to našla na nějaké předešlé straně, ale je toho tam strašně moc. Chci se zeptat, jak to chodí v Repromedě před KETem? V tomto cyklu (menstruaci očekávám každým dnem) mě KET čeká, nebude v nativu, ale bude s mírnou stimulací. Na kdy se mám objednat na vyzvednutí léků? Mám tam volat až první den menstruace, nebo můžu dorazit těsně před ní?
Já se na KET objednávám první den MS..a objednávají na 10.-13. den cyklu
ale já budu mít KET v nativu.Asi bych si tam zavolala a pozeptala se jak to chodí a nebo některá holka ti poradí co měla KET ze stimulací.
Holky, tak volali z repromedy, PGS hotovo, máme jedno zdravé kuřátko ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.