Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rossie0911 píše:
Holky, tak volali z repromedy, PGS hotovo, máme jedno zdravé kuřátko
Téééda to je rychlost supéééér zprávy
![]()
gratuluju…myslela jsem na tebe..
@oskárek59 jo byla to šupovka! jen se mě teda ptala, kdy pujdu na Ket, a to jsem terve včera dobrala utrogestan, a když jsem ji řekla že chci jit až v dubnu, tak řekla, žemusí poptat, jestli to ještě stihnu, jinak bych to musela platit! to jako musim na ket do nějake doby?
@rossie0911
jejda tak to vůbec netuším jak to je
![]()
jestli se to bere podle datumu schválení pojišťovnou na cyklus IVF ![]()
to jediné mě napadá..
a zjistí ti to a budou volat???
@rossie0911 taky koukam na tu rychlost
. To me taky zajima co ti zavolaji. Mozna kvuli tomu ze prvni transfer ti plati pojistovna. Ale zas jako co kdybys nemela v breznu ovulaci, nebo bys mela chripku. O tom jsem jeste neslysela to co ti rekli :-
Asi zitra zavolam Hromadove, a rovnou se ji zeptam, kdyby to tak bylo tak nebudu platit další peníze navíc, to je jasný! to bych už mohla ne ket i vlastně teď, že?
@rossie0911
Jo po MS bys KET stihla i v tomto cyklu..pokud jsi teprve vysazovala utrogestan tak na MS čekáš, že??
Zavolej a budeš chytřejší..taky by mě ten důvod zajímal ![]()
Příspěvek upraven 09.02.15 v 15:42
No ted asi ne! Uz mas po ovulaci. Musis vyckat na dalsi menses a nasledujici ovulku.
@kratjana ja al ještě ani nedostala mense, včera jsem něla poslední utrogestan! volala jsem do repromedy, Hromadová mi bude volat! holky dojde mi domů papír prý, ohledně i zaplacení toho mražení, je tam napsané i něco o tom embryjku?
@rossie0911
mě teda žádný papír nedošel
já platila to mražení těsně před KET tuším, že jak jsem jela na UTZ..
a toť vše. Ohledně pohlaví to jsem se dozvěděla od doktorky když jsme měli konzultaci před KET-em. Jinak nic víc.
@oskárek59 aha mě právě řekla že mi pošlou zprávu, kde budou navíc pokyny k platbě, tak to nechápu teda! no jestli nebudu moct jit až v dubnu tak pujdu na Ket už teď! doufám, že když je jedno jediné, tak to vyjde, nebo se zblazním! pořad ai prece rikám cím to ze tak malo, že bych nemela dobre vajička? achjo přepada mě deprese! i když děkuju za jedno ![]()
Ahoj, tak transfer musí být do 3.měsíců od odběru, kvůli vykázání pro pojišťovnu! tak mám teď dilema! dovolenou máme zamluvenou na poslední týden v březnu! tak snad mi menstruace dojde v dubnu včas, a Ket stihnu! jinak si zaplatím 13.500,– ![]()
@rossie0911
No já si to myslela, že to bude tou pojišťovnou..to jediné mě totiž napadlo.
Jen nechápu tu částku 13500kč..protože KET stojí 7500kč..
to je i s tím mražením, že?
no budeš to mít na hraně v tom dubnu.. ![]()
hlavní bude ta menstruace aby byla v termínu..
@oskárek59 vidíš ani jsem se nezaptala, jestli je to i s mražením, ale já si myslím, že jo, teď ses manželem domlouváme, že pujdu teda asi teď! když už tak už! ty jsi šla taky hned? nemyslíš, že si to tělo potrebuje oddychnout? ![]()
@rossie0911
já šla hned měsíc po OPU..jak došla MS hned jsem se objednávala na UTZ a šli jsme do toho..díky stimulce jsem byla nadupaná hormonama a měla jsem hned 3 folíky!!! takže jsem měla super ovulaci
i doktorka říkala, že teda jako hodně dobré…
no a zadařilo se..sice to nedopadlo ale to už nezměním.
Takže pokud se cítíš klidně běž hned po této MS..
@oskárek59 trošku si mě přesvědčila, asi půjdu! kdyžto vyjde, tak žádná dovča, je mi uplně ukradena! a jak se tedy prosím postupuje když to dostanu? jinak co ty, kolikátý den cyklu jsi ty? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.