1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
3.2.15 20:56

@kratjana Nekritizuj se, každý je nějaký. ale kdyby nešlo o ty peníze, tak si myslím, žebychom byly uvolněnější, a vyšlo by skoro každé ivf. protože i na penězích záleží, bez nich ti nidko nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.2.15 21:08

@kratjana takže když ted pujdu na met tak budu zase platit 7500,–? to je hnus fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.2.15 21:10

@kratjana víš taky si ť´kám proč zrovna my, proč proč? už mě to taky seree, jasný jednou to vyjde, ale proč to tak trvá, a tolik nervů a zklamání? je to nespravedlnost :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.2.15 21:10
@rossie0911 píše:
@kratjana takže když ted pujdu na met tak budu zase platit 7500,–? to je hnus fakt

Ket :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.2.15 21:35

@rossie0911 ty nebudes mit et takze prvni ket nebudes platit! Ja to tak mela taky. Zkratka prvni transfer plati pojistovna. Jo ja se taky nejvic stresuju z tech penez. Mame postaveno a potrebovali bycho. To dovybavit. Jeste nemame vrsek a ani sklep. Jen spodni patro. A s ivf se toho moc nenasetri, tedy spis nic :- ojim se ze ani jeden z ketu nevyjde a ted bychom na dalsi ivf nemeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.2.15 21:40

@kratjana tak zo jsme na tom stejně, stavíme dům, takže taky je to napjaté! a na další ivf jít je velký zásah do peněz, ale ty máš spoustu mrazáčku, ty se vubec neboj! ja jsem proti tobě nenosná slépkA, a to ještě není po PGS! výjde to, musííí! tohle by měla byt hrazeno plně, lidem kteří jsou chudáci neplodní, ať jsou kritérie ale ne to prostě fér!! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
4.2.15 13:12

@rossie0911 holky my jsme to samé, máme baráček vnitřek máme hotový, ale zahradu ne, každý rok něco děláme na zahradě nemáme ani plot, tak doufám a věřím, že nám vyjde hned první ivf abychom letos aspon mohly něco udělat na zahradě. to se nedá ještě zvlast ušetřit. jdeme v březnu máme už přes 30 000kč, ale raději našetřit více, kdyby se to prodražilo. acho jo blbé prachy fakt, trošku mě to i štve, nejsme žádní boháčí, ale pro miminko udělám všechno, klidně i prodám své auto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
4.2.15 14:51

Holky nás první IVF vyšlo na 16.000 kč a druhé kolem 50.ti tisíc..
taky šetříme kde se dá..
ale pořád si říkám, že to miminko nám za ty peníze stojí.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.2.15 16:41

Ja jsem tudle chlapovi rikala ze bych si klidne na to i pujcila nekolik set tisic kdybych vedela ze to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.2.15 16:41

Andry to s tim autem jsi me rozesmala :-) mile :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.2.15 17:17

Ja si nyslím, že by jsme za to všechny daly maximum! ja teda taky určitě! jen nevím jestli kolikrát spíš nedochází víc síly než peníze! někdo to má hold zadarmo někdo má dítě za x tisíc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
4.2.15 17:40

@rossie0911
Jo to jsi napsala přesně… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.2.15 19:32

V jste holky moje měly výsledky pgs přesně za tři týdny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
4.2.15 19:43

@rossie0911
jj já na den přesně.. :lol:
věděla jsem, že budou volat ve středu po 11.hodině..a bylo lehce po 11.a už zvonil telefon..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
4.2.15 20:08

@oskárek59 jako tři týdny od mraženi, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.