Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana Nekritizuj se, každý je nějaký. ale kdyby nešlo o ty peníze, tak si myslím, žebychom byly uvolněnější, a vyšlo by skoro každé ivf. protože i na penězích záleží, bez nich ti nidko nepomůže.
@kratjana takže když ted pujdu na met tak budu zase platit 7500,–? to je hnus fakt
@kratjana víš taky si ť´kám proč zrovna my, proč proč? už mě to taky seree, jasný jednou to vyjde, ale proč to tak trvá, a tolik nervů a zklamání? je to nespravedlnost ![]()
@rossie0911 píše:
@kratjana takže když ted pujdu na met tak budu zase platit 7500,–? to je hnus fakt
Ket ![]()
@rossie0911 ty nebudes mit et takze prvni ket nebudes platit! Ja to tak mela taky. Zkratka prvni transfer plati pojistovna. Jo ja se taky nejvic stresuju z tech penez. Mame postaveno a potrebovali bycho. To dovybavit. Jeste nemame vrsek a ani sklep. Jen spodni patro. A s ivf se toho moc nenasetri, tedy spis nic :- ojim se ze ani jeden z ketu nevyjde a ted bychom na dalsi ivf nemeli
@kratjana tak zo jsme na tom stejně, stavíme dům, takže taky je to napjaté! a na další ivf jít je velký zásah do peněz, ale ty máš spoustu mrazáčku, ty se vubec neboj! ja jsem proti tobě nenosná slépkA, a to ještě není po PGS! výjde to, musííí! tohle by měla byt hrazeno plně, lidem kteří jsou chudáci neplodní, ať jsou kritérie ale ne to prostě fér!! ![]()
@rossie0911 holky my jsme to samé, máme baráček vnitřek máme hotový, ale zahradu ne, každý rok něco děláme na zahradě nemáme ani plot, tak doufám a věřím, že nám vyjde hned první ivf abychom letos aspon mohly něco udělat na zahradě. to se nedá ještě zvlast ušetřit. jdeme v březnu máme už přes 30 000kč, ale raději našetřit více, kdyby se to prodražilo. acho jo blbé prachy fakt, trošku mě to i štve, nejsme žádní boháčí, ale pro miminko udělám všechno, klidně i prodám své auto.
Holky nás první IVF vyšlo na 16.000 kč a druhé kolem 50.ti tisíc..
taky šetříme kde se dá..
ale pořád si říkám, že to miminko nám za ty peníze stojí.. ![]()
Ja jsem tudle chlapovi rikala ze bych si klidne na to i pujcila nekolik set tisic kdybych vedela ze to vyjde.
Ja si nyslím, že by jsme za to všechny daly maximum! ja teda taky určitě! jen nevím jestli kolikrát spíš nedochází víc síly než peníze! někdo to má hold zadarmo někdo má dítě za x tisíc ![]()
@rossie0911
jj já na den přesně.. ![]()
věděla jsem, že budou volat ve středu po 11.hodině..a bylo lehce po 11.a už zvonil telefon..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.