Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jinak nam postou taky nic neprislo. Platili jsme to tedy na dvakrat
@rossie0911
jak dostaneš MS zavolej do Repromedy a objednej se na UTZ před KET-em nejlépe tak 12.den cyklu podle toho jak dlouhé cykly máš..já teda 28.dnů a objednávám se na 12.den.
A uvidíš buď bude sliznice i folikul a pak ti naplánují transfer pokud by byl nějaký menší problém dostaneš náplasti nebo něco na podporu růstu sliznice..
já jsem objednaná na tento pátek na UTZ tak uvidíme co sliznice a folík
je 13.pátek..to zní dobře co ![]()
@oskárek59 aha,tak to já mám menses nepravidelně, tak 32 dní, někdy 28,pak 30!to teda bude tragédie ale objednala bych se teda na ten 12.den!a proč folík? ten je taky nějak třeba? jinak pro mě ja pátek 13.jen blbost
takže ti držím pěsti ať je všechno dobrý, a ket je teda pak podle sliznice, jo? co je dobrý na sliznici?
@kratjana tak to echapu, co mi teda budou posílat, asi něco extra ![]()
@rossie0911 Já být tebou na nic bych nečekala, a trasnfer si udělala co nejdříve. ![]()
Holky já jsem z toho všeho zmatená. Jak to probíhá po odebrání vajíček. Půjdu ještě ten měsíc na trasnfer embrya? To pgs mi doporučí lékař nebo to si sami musíme říct, a je lepší si to hned vložit nebo si udělat ten pgs??
@rossie0911
tak se objednej na ten 12.den cyklu a uvidíš, myslím, že tím nic nezkazíš.
Já budu pít červené vínko před KET-em jinak nevím co je dobrého na sliznici.
Pokud chceš mít KET v nativu musíš mít svoji ovulaci takže folikul je potřeba
protože pak budeš píchat ovitrelle a pak bude transfer.
Jinak díky snad bude v pátek vše OK ![]()
@oskárek59 no tak děkuji za info, jsem zvědavá kdy dojde menses! do kolika dní po vysazení utrogestanu ti došla?
@adrusenkaaa píše:
Holky já jsem z toho všeho zmatená. Jak to probíhá po odebrání vajíček. Půjdu ještě ten měsíc na trasnfer embrya? To pgs mi doporučí lékař nebo to si sami musíme říct, a je lepší si to hned vložit nebo si udělat ten pgs??
Ahoj
Tak pokud je to tvoje první IVF myslím, že PGS ti dělat nebudou, nám ho navrhly až při druhém IVF. Transfer budeš mít cca 5.dnů po OPU a pokud bude co mrazit, zbytek budeš mít v mrazáčku ![]()
Ale klidně se na to PGS zeptej, uvidíš co ti na to řekne doktorka.
Takže je jasný že je lepší mít ket v nativu! uvid´me co se tam vytvořil ![]()
Já jsem teda za PGS ráda! spostu holek má po pk sice i do mrazáčku ale ted vidím, co po pgs holky mají, tak je opravdu větší úspěch!
@rossie0911
mě doktorka říkala, že nativ je tělu přirozenější prostě jako přirozené otěhotnění. Máš pravidelnou prokázanou ovulku??
Já dostala menses po utrogestanu během 3.dnů takže čekej že tento týden určitě dorazí.
@oskárek59 @oskárek59 já nevím, někdy poznám, že mám hlen a bolí mě
vaječník! ale opravdu jakkdy, ale já si myslím, že doktorka to snad pozná! tak bych si přála aby menstruace došla
co nejdřív, prsa mám jak balony ani ručníkem se emůžu utřít
ale břicho mě vůbec nebolí, jsem nějaká divná! jinak holky, jsem vám neřekla, už jsem jednou těhotná byla, blbka v 16!tak dneska si říkám jak velke dítě už jaem mohla mit, ale asi to tak mělo byt!
, @oskárek59 ANo je to první, jinak bych se pořád neptala
Ale jak tak čtu tak Ket nebo ET se dělá vždy, když je ovulace že? třeba, žeby dělala Ket například 4 dny před ms, mimo ovulaci není možné že? Promin takové blbé otazky…
Ahoj holky, tak už to máme za sebou.2.2.2015 v 10.01 s váhou 2570g,45 cm.se nám narodila Vanesska
Promiňte, že píší až teď, ale jsme pořád v nemocnici.Je to tu trochu jiné než u nás, hned jak malou vytáhli z bříška mi ji dali asi na 5 min, pak ji prohlédl doktor a vrátili mi ji Než me zasili byla u mě, kdyz mi ji donesli brecela sem štěstím. nevnímala sem n9c jen naší malou princeznicku. pak ji odnesli manželovi do pokoje, kde sem byli potom spolu až do večera. Jenže malá pořád v kuse knourala, nakonec znovu zavolali doktora a malou mi odnesli. Protože byla narozena 37tt byla prý ve stresu z císaře a ze změny prostředí, museli ji dát na vyhrivanou podložku na 35stupňů. od pátku už sem sní na pokoji a je to malá bojovnice
teplotu nám snižují, už sme na 30 a krásné si drží svoji teplotu. už se termoregulace začíná zlepšovat. a krásné saje z prsu.bylo to hrozně celý týden bez naší holčičky. Chodila sem za ní jak to šlo., máme slabou žloutenku, ale jak trošku nabere můžeme jít domů. promiňte, že sem se tak rozepsala, ale musím se s vámi podělit o moje největší štěstí na světě.
je to nejkrásnější pocit na svete ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.