Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana no nesmí to být úplně na počůrání, ale jak poznám, že je to akorád? ale to řeším blbosti! proste se nepujdu vyčurat, ale abych tim tlakem to mimčo potom nevyčurala ![]()
Ne tokareva hned zavedla utrogestan a já se bala aby embryo nevyklouzlo
drželo, jen to ppozději vzdalo
Ja teda byla vycurana pred KETem
a po KETu jsem sla zas curat.. ![]()
@kratjana
jako Tokareva ti zavedla utrogestan??? ![]()
nebo jak??? Ja sla curat taky před i po a ještě jsme šli po KET i do obchodu…
@rossie0911 píše:
Holky to je hrozné, že i potom pgs se tohle děje! mám z zoho strašný strach, vy máte ješte další šanci ale ja jednoho bobinka, bude to boj! ale vím že bojujeme za úspěch všechny stejně
Nemysli na nic špatné…věř svému bobiskovi… ![]()
@oskárek59 věřím! akorad sedím u zubaře, pěkně mě chytl zub, tak jsem šťastna opravdu! krvácím šíleně, břicho bolí! krása ![]()
@rossie0911
jejda…to si ten zub vybral opravdu nejlepší dobu…hajzlík..
držím palce aby to nebolelo… ![]()
@oskárek59 já jsem tokareve řekla ze je zrovna čas kdy si mám zavést a ona mi rekla ze to uděláa bylo
@oskárek59 zase si řikám, že lepší teď než až budu mít bejby u sebe
hlavně at se zub vyléčí! četla jsem, že je strašňě důležité mít pro těhotenství zuby v pořádku! jsou to všecko nervy! Teď je to samá chřipka! asi zůstanu nějaký den po Et doma! co ty, jak to máš naplánované?
@rossie0911 píše:
@kratjana a ty si uavádíš před ketem utrogestan?
Ano. Ale ted ještě ne. Ja mám pocit ze vždycky tak 4dny před Ale doktorka mi rekne. Dokonce mám ted vysazenen anopirin a prednison. Berete to některá?
@rossie0911
ja pokud bude KET budu určitě doma!!!
byla jsem i minule..chodila jsem ven jen na prochazky..ale to bylo léto…
jinak utrogestan začináš zavádět pár dnů před KET-em.
Máš pravdu lepši je mít bolavý zub teď než po KET…
@kratjana
ja před KET užívám jen Femibion a po KET začnu pichat Clexane na ředěni krve..
nic víc neužívám..ani minule ani nyní…
Oskarek : aha. Ja uz od zari brala v kuse prednison a pul anopirinu- na redeni krve. Jenze jsem take od te doby pribrala 10kg. Tak jsem se ptala lekarky zda to nemuze byt praskama, nemyslela si ale vysadila mi to. I feminion po kterem pry muzu mit zvysene chute. Mam brat obyc listovku. Jsem docela nervozni z patecni kontroly, vim ze jeste nebude videt folikul a sliznice bude urcite nizska, budu 11.dc a obvykle chodim 13.a pak si me zve jeste na 15.dc. urcite budu o vik nervovat
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.