1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
10.2.15 08:47

Tak už jsem objednaná na příští týden v pátek! to je rYchlost teda! takže ode denška začnu popíjet červené, tak doufám že nebudu mít brantový nos opilecký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.2.15 09:01

@rossie0911
super :palec:
vidim že máme všechny ty pátky pod palcem my :lol:
vinko stači tak 2-3 dny před KET-em…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 09:10

Na myslím ze u me bude 11.DC ještě moc brzy abych mela vajíčko a sliznici. Určité tam ppujdu ještě v pondělí nebo v úterý. Holky už asi tři měsíce me bolej žádá. Včera s byla uuž po2.na obstriku. Nějakse to nezlepsilo. PPícha me jakoby v boku mezi zebrama a jde to do zad. O vik jsem ani nespala. Včerajsem mela 37°C. nnormálně mám tak 36 i méně. Taky me lechta v krku občas. Doufám ze bude pres to vvše ovulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 09:37

@kratjana jejda,tak ať to zvládneš, jinak já si říkám, že u mě je 11.den taky brzy, ale lepší dřív než později! je mi jasné, že v pondělí možná pojedu zas! jinak na pátek držím pěsti, hlavně ať jsi zdravá! jak jste krvácely po opu? ja mívám dost bolesti a teď to skoro nećtím, ale možná je to těma hormonama!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 09:45

@kratjana mě spiš přijde, nemáš skříplý nerv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 09:52
@rossie0911 píše:
@kratjana mě spiš přijde, nemáš skříplý nerv?

To ti fakt nevím. Říkal doktor něco o zablokování. Opřel se mi do páteře a ta krupla. Takhle 3×..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 09:55
@rossie0911 píše:
@kratjana jejda,tak ať to zvládneš, jinak já si říkám, že u mě je 11.den taky brzy, ale lepší dřív než později! je mi jasné, že v pondělí možná pojedu zas! jinak na pátek držím pěsti, hlavně ať jsi zdravá! jak jste krvácely po opu? ja mívám dost bolesti a teď to skoro nećtím, ale možná je to těma hormonama!

Na už si nepamatují krvácení. Ale ted jak se nám to v prosinci napůlpovedlo tak menses byla ssilná a dlouhá. Ja taky mám normálně bolesti ze bez ruzovky tO medavam. Ale výjimečně se Zadarua skoro to neboli. Po nevydarenych kletech ze me cosi bylezlo asi sliznice. Ale to byl kus ze sem se az lekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 10:02

@kratjana aha,no jen jsem to dopsala a břicho mě začína pěkně bolí! ale zas rak moc nekrvacím, tak když je i sliznice tak je to dobře! aspoň bude čerstvá! ty jíš i ananas? asi si koupim džus, prostě do sebe budu lít všecko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 10:28

Ja ananas nemám rada ale po transferu a v den tr.je to prý dobrý. Zkusim to. Se přeci překonám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 10:31

@kratjana já jem slyšela že i grep je dobrý! toho je tolik! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 10:32
@rossie0911 píše:
@kratjana já jem slyšela že i grep je dobrý! toho je tolik! :roll:

Tak ten vůbec bych nedala. Ja mám rada pomeranče. Děláme si džus. Mnamky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 10:33

Jdu si dát kus uzenyho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 10:38

@kratjana jo to je aspoň medicína! kus masa, zo je ono :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 10:41

Hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 10:43

Vůbec se nám nechce z postele. Ale to uzenyyyy… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.