1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
9.2.15 20:58

@Monika1987 Ze srdce gratuluji k životnimu štěsti. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.2.15 22:19

@Monika1987 ahoj Maminko ;) moc moc moc ti gratuluji!!! Přejí vám stesticko a zdravicko!!! Jupi!!! Vanessce dej pusinu :-* jste sikulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.2.15 22:23

@rossie0911 taky bych šla ted do letu. I kdybys mela pravidelnou ovulku tak se stává ze i zdravé ženy ji třeba třikrátdo roka nnemají. Např já v lednu. I sliznici jsem mela mužskou. Na sliznici je dobrý kontryhel, ale ten může cyklus i rozcházet. Takže já na to prdim. Jen to vino si dam a po ket i ananas a voda s citronem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
9.2.15 22:25

Jinak, yamr první ivf a pgs máme. Doktorka nám to doporučila s tím ze VZP to proplaci tak bysme byli hloupí kdybychom si to nenechali udělat. Rozhodne se na to zeptej Adrianko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 08:04

Holky, tak hlasím dneska menstruaci, tak mi vychází 12.den na sobotu, tak mám jet raději v patek 11.den?co myslite? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 08:09

A ještě jsem se chtěla zeptat, myslíte že můžu gynex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.2.15 08:22

@rossie0911
ahoj zavolej a klidne se objednej i na 11.den objednavaji mezi 10.-13 dnem takže v pohodě.
gynex máš na co? To jsou tuším kapky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 08:25

@oskárek59 tak si dneska zavolám! no gynex je prý dobrý na ovulku, tak nevím no! dostala jsem ho od kamarádky! tak jsem ráda, že jsem to dostala, tak třeba si za pár měsíců budem psat o dupačkách :lol: ale jako držím se při zemi! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.2.15 08:29
@adrusenkaaa píše: , @oskárek59 ANo je to první, jinak bych se pořád neptala :mrgreen: Ale jak tak čtu tak Ket nebo ET se dělá vždy, když je ovulace že? třeba, žeby dělala Ket například 4 dny před ms, mimo ovulaci není možné že? Promin takové blbé otazky…

KET se děla cca 5.den po ovulaci je to jako by doputovalo tvoje vlastni oplodněne vajičko do dělohy..
A ET je vlastně to samé..po kultivaci ho vloži zpět do dělohy.
A zeptej se doktorky na to PGS třeba ti ho doporučí.
VZP ho proplaci a ještě jedna pojišťovna ty jsi tušim psala že jsi u revirni že…
ona ti doktorka řekne ktera to proplaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.2.15 08:31

@rossie0911
tak to klidně uživej jsou to nějake bylinky že?
Jj zavolej si a objednej se..a řekni na UTZ před KET-em ;)
jojo držme se při zemi ale věřme tomu, že se povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.2.15 08:34

Ja mám cyklus delší a jdu na ko 11den, tj ted v patek. V pondělí uuž bych byla 14.DC. Doktorka mi řekla radějiddřívnnež aby bylo pozdě. Ale já jezdim na ty ultrazvuky ke své gyndarce, tj nějakých 10km. Jak daleko mas repromedu? A oni ti neřekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
10.2.15 08:41

@kratjana jajsem na ketu ještě nikdy nebyla! a neřekli! tak já pojedu teda raději ten 11.den,jdu si hned zavolat! a ket pak bývá cca do kolika dní? tak v pátek vám holky moje budu držet pěsti! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903

@Monika1987
gratuluju k holčičce :srdce:
a přeji oběme pevne zdravíčko :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769

Jinak repromedu mam cca 60 km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
10.2.15 08:43

@rossie0911
ja měla KET přesně za týden od UTZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.