1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
3.2.15 15:31

@oskárek59 aha,tak to já ket ještě nezažila! a jíš něco na podporu třeba sliznice, a Ket je teda potom kolikátý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
3.2.15 16:36

@rossie0911
ja mela jen jeden KET a ten byl tyden od toho kdy jsem byla na UTZ..
ono zalezi jak dlouhe maš cykly podle toho ti doktorka urči den KET..
na podporu sliznice nemam nic jen před KET popijet červene vinko :D
ja měla KET v nativnim cyklu čili bez léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.2.15 18:17

@oskárek59 aha,tak už jsem moudřejší! no já mám menses pokaždé jinak, tak to bude taky zajímavé! no teď je důležitější, ať jsou bobenci zdraví! na ty budu myslet každý den, ale normálně věr mi, jsem si myslela, zme budou dvě :lol: asi telepatie :mrgreen: no za chvilku jdeš na řadu, tak budeme myslet na Tebe❤️ :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.2.15 18:20

@kratjana a na Tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
3.2.15 18:47

@rossie0911
neboj bobci budou určitě zdraví a jako bonus budeš vědět i pohlaví :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.2.15 18:55

@oskárek59 no kéž by! o pohlaví mi nejde, budu ráda za všecko, jsem už velice skromná :mrgreen: hlavně ať je to zdravé! hlavně ať mi nevolají že je vše špatně! a oni teda ty špatné rmbryjka po PGS hned likvidují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
3.2.15 19:14

@rossie0911
nevím jak to funguje po PGS ale asi je zlikvidují :nevim: co jiného, že ano..
já tě chápu já taky neřeším jestli kluk nebo holka (i když s myšlenkou si někdy pohrávám) hlavně aby bylo a bylo vše OK.. :srdce: to je nejdůležitější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.2.15 19:23

Holky ja taky dostala menses- dnes. Tak to budu s oskarkem :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) juchuuuuu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
3.2.15 19:25

@kratjana
tak pokud budu zdravá určitě jdu s tebou :hug: :hug:
já už se i objednala na UTZ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.2.15 19:26

Holky my jsme meli dve embrya z 8 co neprosla a mam pocit ze se nas lekarka ptala co s nima. Rekli jsme ze je maji zlikvidovat. Ale kdyz by neproslo ani jedno tak pokud by to tedy slo tak bych si nechala zavest aspon to jedno pac je prvni transfer zadara a doufala bych jestli bude vse ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.2.15 19:30
@oskárek59 píše:
@kratjana
tak pokud budu zdravá určitě jdu s tebou :hug: :hug:
já už se i objednala na UTZ :oops:

Ja chodim na ko ke sve gyndarce a do repromedy jen na transfer. Dnes jsem ji napsala ze jsem to tedy dostala. Naposled mi rikala ze se mam dostavit 12.den cyklu ale tj sobota. Tak jsem zvedava jestli mi rekne at se dostavim 11.dc v patek nebo v pondeli 14.den cyklu. Jinak, moje cykly jsou delsi cca 31dni ale ted jsem o dostalaasi po 34 dnech. Ja mela psano ultrazuky 12.-14.den cyklu. Ale radeji bych driv nez aby se to prosvihlo.

Jo a naposled nam zavadeli hatchujici blastocystu a tj mam pocit sestidenni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.2.15 19:34

Oskarku tak doufam ze budu zdrava i ja. Na chlapa uz asi mesic neco leze, doufam ze budu ok. Vzdy kdyz jdu na ket a po ket tak neprijmam navstevy.. ja se tesim ale zaroven se bojim :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
3.2.15 19:56

@kratjana
ja kdybych nemarodila tak už mam KET v lednu…sliznice i ovulka byla krásná dle UTZ…
taky teďka plašim když je všude ta chřipka a virozy..
jinak ja jdu na UTZ 12.den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
3.2.15 20:03

Holky, závidím Vám, že uz pujdemete na Ket, je fakt, že tohle období je katastrofa, co se týče chřipek a dalších!!jinak myslíte že můžou zavést i embryjko které neprojde PGS? to se mi nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
3.2.15 20:10

Dvakrat po sobe jsem pila kontryhel ale tentokrat na nej prdim! Budu pit jen to vino a po ketu vodu s citronem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.