1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
769
30.1.15 21:09

@adrusenkaaa ne v tepromeďe už se myslím dneska na et ani nechodí, tobě v den, kdy odeberou vajíčka, tak je oplodní spermatem, pak čekáš 5 dní, to je tzv PK, prosloužena kultivace, kde čekáš koli ti vydrží embryjek do toho pateho až šestého dne! poté se zamrazí, a vyšetřuji se, zda mají správný počet chromozonů atd! to je to pgs, víš, spousta holek ma třeba po PK hodně embryjek, ktera vypadají krasňe a zdravě, ale buď se proatě nechytí, nebo žena brzy potrati! no a ono to pgs může určit ty fakt zdravá embryjka! takže nemusíš abslovovat více Ketu a et! ani tak samozřejmé nemáš uplnou jistotu, že se to podaří, ale je tam mnohem větši jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.1.15 21:10

@Monika1987 tak to je opravdu straně :,(, ještě že se manželovi nic nestalo, udělali jste dobře, že jste se přestěhovali :) je to urcite lepší. A v pondělí to bude dobře, budeš to Mít za chvilku za sebou a malou budete mit u sebe a už bude jen dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.1.15 21:14

@rossie0911 aha, tak o tom jsem teda neslyšela, že se zamrazí a pak se dělají různá vyšetření. No uvidím, co mi řekne lekař, ale nejspíš, bych si ten 6 den nechala udelat ET. no uvidime…ale diky moc za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
30.1.15 21:14

@skubanek 86 sice se neznáme, ale držím pěstičk ať to vyjde! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
30.1.15 21:16

@adrusenkaaa no uvidíš, co ti doporučí lékař, ale v ropromedě
už je to klasický krok! tak uvidíš, hlavně ať to dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.1.15 21:17

@rossie0911 jsem z toho hotová. to jsem vůbec nevěděla. jj hlavně at všechny najdeme ty naše fazolky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
30.1.15 21:19

@rossie0911 Moc děkuju, to nevadí že se neznáme, já sem tam na vás kouknu, protože mi to připomene naše bojování a moc vám všem držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
30.1.15 21:20

@adrusenkaaa zkus di zadat pgs, ja už bych bez toho nešla, dřív se za to pgs platila snad 20.táců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
30.1.15 21:22

@skubanek 86 No jo no, my holky bojovnice víme co je BOJ! moc Ti přeju, když došel takový zázrak! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.1.15 21:23

@rossie0911 už na tom pracuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
30.1.15 21:26

@adrusenkaaa ale uvidíš co ti řekne doktor! tím se nezabývej, kdy to máš dostat? už víš, čím budeš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
30.1.15 21:28

@rossie0911 Jo bojovnice to jsme a s pořádně velkým B :dance: Doufám, že vám tím dám alespoň malou naději, holky, ikdyž se nepodaří jednou, dvakrát, někdy i víckrát, není to konec, vždy je nějaká možnost a člověk se nesmí vzdát, snad se ta naše smůla na nás už vykašlala, protože zjistila, že u nás víc nepochodí :dance: Takže hlavy v zhůru a pevné nervy :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.1.15 21:40

@rossie0911 ja tedka beru antibioka, mám chlamydie, takže to všechno budu absolvovat v březnu, už aby to bylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.1.15 22:40

Pgs ji udělají pokud maji smlouvu s její pojišťovnou. VZP to proplaci. Známáma ministerstvo vnitra -mmyslím, a te to pojišťovna neproplati. Takže by to musela calovat. Samozdrejme to nemusí chtít. Mne řekla lékařka ze by bylabskoda toho nevyuzit když to moje pojišťovna proplaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.1.15 22:42

Je lepší to mít. Ale jak vidíte u me to nic nezarucilo. Jednou to nnevyšlo a podruhéto embryo vzdalo sotva se chytlo ;( ale mmusíme věřit ddál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.