1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
29.1.15 17:45

My jsme jich dali oplodnit dvacet a dvacet jich zustalo do pateho dne. Do sesteho jich bylo 14. Ale na zmrazeni jich slo pouze osm. Protoze na pgs mohlo jit jen osm. Zbytek nam nechteli zamrazit bez pgs. Dobrych po pgs 6. To bylo naposled co jsme meli stesti :- nasledujici kety staly za prd a k tomu jeste ovulace naprd :'( ted se modlim aby v unoru bylo vse jak ma..

Rossie budu na tebe myslet :-). Ale pe je pekny pocet! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
29.1.15 18:23

@Petitchat to je nádhera, uplně mám husinu! tak ať princezna krásně roste, musí to být krásný pocit! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
29.1.15 18:27

@kratjana no ty si měla překrasnou úrodičku! takže máš za sebou dva kety? tak snad už to ted vyjde, držím strašne moc pěsti! kolikat si den cyklu? ani nevim co je dobry na ovulku! ja jsem si dneska koupila chlorelu na pročištění, a začnu s gynexem! jinak holky na co si musim zavadět ten utrogestan?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.1.15 20:17

@rossie0911 Modlím se i za tebe. DRŽÍM PĚSTI. Všechno dobře dopadne!!!takže v Repromedě se čeká do 6 dne po oplodnění jo? Někde jsem četla, že se zavádí i čtyřbuněčné embryjko, tedy i po třech dnech. Asi to je u každého jinak. A budeš tedka chodit do práce nebo budeš doma??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.1.15 20:18

@Petitchat to je nadhera teda. a to bylo prvni ivf??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
29.1.15 21:03

@adrusenkaaa nene chodím do práce, měla jsem colno jen v den odběru! no v repromeďe myslím dělaji jen PK, máš pak větši jistotu, že je to embryjko fakt dobre, jinak ted se v repromedě navíc ďelá PGS, takže se čeká, kolik jich zistane do 5-6 dne, a pak se zamrazí, a jdou na to prenatání genetický screening! PGS! to trvá 3 týdny, a tam ti zjistí které embryjko je opravdu zdravé! no a pak jdeš na Ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
29.1.15 21:41

@rossie0911 dekujii, je to krása..vsak se taky dočkáte :hug: @adrusenkaaa jj, prvni IVF…take spatny spermiogram..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
29.1.15 21:54

Andry já myslím ze naše embrya na tom byla tak dobře ze je nechali do 6. Obvykle je to do 5.
Rossie čekám na menses. Předpokládám ze ket bude někdy kolem 20.2. V lednu byla pauza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.1.15 00:30

@jarunka13 @skubanek 86 Ahoj holky, jak se máte?? Jarunko, jak si užíváš těhu?? Promiňte, že sem tak dlouho nenapsala, ale bylo toho tolik. Těhotenská cukrovka, přítelova autonehoda, svatba :srdce: a nakonec stěhování do Německa. A jsem ráda, že jsem tady, doma jsem měla vše ok a přišla jsem sem a už to jelo, malá je moc mala, neprospívá, špatně fungující placenta…chodím několikrát týdně na ctg a 2× týdně na Doppler utz.Dnes se konečně přišlo na to proč tomu tak je, v nemocnici zjistili, že malá má pupeční šnůru omotanou kolem tělíčka :( proto to špatné prokrvení. V pondělí jdu na císař, mám strach, ale zároveň už konečně skončí ten strach o malou. Tak na nás děvčata myslete a napište. papa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
30.1.15 09:35

Jeee Moni ahoj. Tak ty už jsi odstěhovala, vdaná ;) kolikatý jsi týden? V pondělí budu držet pěsti :* pak sem hoď fotečky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
30.1.15 17:46

@Monika1987 Ahoj Moni, co to tu čtu, tak tys stihla svadbu a ještě stěhování :potlesk: V kolikátém jsi týdnu? Neboj, v německu jsou profíci, malá bude určitě v pořádku, budu na tebe pořád myslet a držet všechny palce co mám, pošli potom fotečku, malá bude určitě celá maminka. A v německu už zůstanete na trvalo? Malá bude mít německé občanství že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
30.1.15 20:08

@Monika1987 Ahoj kocenko, gratuluji ke svadbe :kytka:, neboj se, všechno určíte bude v poradku :hug:,prodehne to dobře a mala bude s vámi. Budu na tebe moooooooc myslet a držet úplne všechno co budu moct.Az se budeš na to cítit, tak dej vědět jak jste holky na tom. :hug:.Já jsem na tom zatím dobře, jen trochu vyšší tlak, ale nic to není. Já ted končím 31 tyden, tak uvidím co bude dál. Kočko drz se, myslím na vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
30.1.15 20:41

@jarunka13 @skubanek 86 @kratjana Ahoj holky, moc vám děkuji za podporu, :kytka: dneska jsem byla ještě domluvit anestezii, tak bude lokální, nedovedu si to ani představit, ležet a vše poslouchat, ale má to výhodu, manžel může být u toho a malou uvidíme hned. Jinak v pondělí to bude 38tt, a občanství nedostane, pokud je jeden rodič čech, dostane automaticky české, po nějakém roce si můžeš pak zažádat o změnu. Zatím tu zůstaneme, můj tu má práci a to dojíždění stálo za prd. Když mi usnul za volantem a vletěl pod kamion byla to poslední kapka. Málem ho to stálo život, tak proto i to stěhování. Jak dojdu domů určitě pošlu fotečku. Tak vám holky moc děkuji a taky se držte. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
30.1.15 20:42

@rossie0911 promin,ale ja nerozumím. Jaký prenatarni geneticky screening za tří tydny???to jako nejdeš na ET ten šestý den???PK co to znamena? PGS??taky nevim. to jso teda novinky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
30.1.15 20:55

@Monika1987 Úplně se mi zježili chlupi na ruce, ještě že to dopadlo dobře, hlavně že teď budete všichni tři spolu :hug: Neboj, všechno bude dobré a navíc hned uvidíš vaši princezničku :potlesk: Já mám pro tebe malou novinku, sice jsem se chtěla pochlubit až po NT vyšetření, ale po posledním listopadovém čtvrtém KETU v Repromedě, který samozřejmě zase nevyšel, tak jsem už rezignovala a řekla jim že končím, že už na to nemám nervy, no a na vánoce jsme zjistli, že jsem těhotná :dance: jsem zatím začátek 10 tt, ale je zázrak, že nám to vyšlo ikdyž nás přesvědčovali, že přirozeně nám to nemůže nikdy vyjít a světe div se, po všem tom trápení jsme našli pod stromečkem // čárky :dance: Zatím se pořád bojím, ještě se může cokoliv stát, ale máme šílenou radost :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.