Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana
já mám cyklus 28.-29. dnů takže chodím vždy 11.den ny UTZ a folík většinou kolem16.-17mm..
ale nic se neboj do třetice nám to vyjde
![]()
děkuji za přáníčko k narozkám ![]()
@rossie0911
Tak v pondělí podej info o tom kolik bude vidět folíků na UTZ..
a po OPU hodně odpočívěj já měla lehký OHHS takže jsem musela týden po OPU na kontrolu a hodně pít a jíst bílkoviny a odpočívat!!!
Holky nejlepsi na tom vsem je ze umely u me v rodine resi jeste svagrova :- doufam ze se dockame
vsechny
![]()
Ja jsem mela 13.dc-vysel na pondeli, jen kolem 10mm, a 15 den taky :'( a sliznice taky nic moc. Ted nejen ze se bojim ze se nepovede ket ale hlavne aby byl!
Holky, ja vubec nevim kdy jak mam ovu, ani kolik mam sliznici! ale snad mě v caru ohlídají, když nejsem taková profesorka jako vy! jinak před opu ňeco na kvalitní vajucha už není? piju nosifol!
@rossie0911
já pila čaj od pana léčitele na podporu vajíček..
ale název si nevzpomenu-bohužel už je to půl roku ![]()
a nebo ohledně KET tě opravdu ohlídají a vysvětlí vše potřebné
@oskárek59 ok dobroš, holky a už víte jaky byste si koupily kočar? trošku odreagovačka od vajíček a tady toho našeho světa ![]()
@rossie0911
já zatím kočárek neřešila..
jelikož jsem teta od 4.synovců tak se o oblečky a různé věci nemusím obávat ![]()
Ja koukam obcas. Ale rozhodne bych do toho nechtela investovat dvacet. Myslim ze max 13000. Jinak libi se mi odne bile drevene postylky. Druha svagrova je v ocekavani a 33let starou postylku osmirglovali a natreli na bilo a je fakt jako nova.
@oskárek59 všechno synovci, myslím, že by tam ta vaše eliška bodla
ale je to něco kolik lidi ma problémY, když vidím ten nacpaný Car, tak si říkám, jaky je to zazrak, přirozene oťehotnět ![]()
@kratjana však to je jasnčka! když je človek šikovný, tak je z toho lepši zboží než za x tisíc! myslí, že do postýlky je spóš důležitějši matrace, za tu těch x tisíc klíďo dám! a čí jste holky stimulovaľy?
@rossie0911
jj všechno kluci..každý mi říká, že já to musím zachránit a mít holku.. ![]()
nejlepší na tom je, že moje sestry otěhotněly na první či druhý pokus
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.