1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3113
3.1.15 16:45

@kelynka aha, takže, když budu mít vice vajíček oplodněných a první IVF nevyšlo, tak další pokus bude Ket ze zmražených vajiček jo? Chápu to dobře? A po jaké době může jit do ket po nezdařilém ivf? Hned další cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
3.1.15 18:31

@adrusenkaaa
jj pokud budes mit hodne vajuch tak ti zbytek zamrazi..mrazi embrya po 5-ti denni kultivaci.
a po nevydarenem IVF muzes na dalsi KET prakticky ihned..
pokud budes v pohode a bude ovulace..a bude te to stat 7500.kc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.1.15 12:42

Ahojte holky zbyly me nejaky prasky po ivf chtela by ste nektera? mela bych tu mit i hormonalni nalepky, zitra kdyz tak rozepisu co vse mam je skoda to vyhodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.1.15 14:22

@marenkaF Ahoj a kdepak jsi byla na ivf? A kdy? A jak jsi se citila, když jsi si píchala ty hormony? My jdeme příští měsíc na ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.1.15 19:27

@adrusenkaaa ahoj ja jsem byla v repromede zacala jsem na jare a zkoncila v zari bohuzel se nam nezadarilo…pichani me nevadilo akorat jsem byla nafoukla, myslim ze se nemas ceho bat kdyby si chtela neco vedet muzes me urcite napsat rada ti odpovim pokud to bude v mych silach :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.1.15 19:39
@marenkaF píše:
@adrusenkaaa ahoj ja jsem byla v repromede zacala jsem na jare a zkoncila v zari bohuzel se nam nezadarilo…pichani me nevadilo akorat jsem byla nafoukla, myslim ze se nemas ceho bat kdyby si chtela neco vedet muzes me urcite napsat rada ti odpovim pokud to bude v mych silach :D

Maru me by zajímalo co mate za problém? U nás spermií a jdu na 3.ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
10.1.15 19:58

@kratjana ahoj tak u nas se zadny problem nenasel akorat nam rekla ze muzeme jit do 2 IVF a ze nam k tomu jeste udelaji PGD nebo PGS tet uz nevim ktery by nam daly, ale nechapala jsem to jsme oba zdravi podle testu a stejne nam to nevyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.1.15 20:59

@marenkaF Já jsem blbá, prý a kde jsi byla? To je jasné, že v repromedě :mrgreen: Jsi moc hodná, že tě tak můžu otravovat :) Nás to čeká příští měsíc. Tedka čekám na ms a poté se mi udělá hormonální profil, tento měsíc jdeme na s přítelem na genetiku. A pak hura do toho. Takže chci se zeptat jaký jsi měla protokol? A chodíš do práce? Jestli ano, tak šla jsi na nemocenskou? A můžu se zeptat kolik jste za to platily? A jaké testy ti dělali? A docházele jsi přímo do Repromedy nebo jsi chodila na veškeré ultrazvuky ke svému doktorovi. A co narkoza? Tu dávají na na hodinku? :mrgreen: to je otazek že…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.1.15 21:08

Holky jak dlouho trvá schválení ivf od pojistovny???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.1.15 23:20

Mne to trvalo měsíc, mám VZP. Ale byly prazdniny, čas dovolených.
Na genetiku jsme čekali šest tydnu-na výsledky. Ja mela dlouhý protokol. Do prace nechodim, mám od opu neschopenku. Začala jsem marodit se zadama-dva týdny. Pote me převzala do pece gynekolozka. Ta se mnou řešíivf. Spolupracuje s repromedou. Do rrepromeda jsem šla jen na odběr vajíček a následný ket. Et jsem neměla PAC nám dělali pgs a výsledky trvají. narkozu jsem nikdy neměla az v repromeda a ta trvala 15 minut. Pak jsem tam asi dvě hodiny ležela. Cítila jsem se jak po opici. Byla Jsem jeta :D
A cele mas to stalo když budu počítat ket v lednu co bude 70000. Nejsem samoplatce!!! Oplodnili nám 20 vajíček a metodou picsi takže to bylo hned za 30000 :(
Přejí ti hodně sil. Ja když jsem přišla na emimino a četla si příspěvky od holek co tím prochází tak jsem si říkala ze nechali proč vyhledávají psychology, proč jsou z toho tak špatný atd. Ted to chápu. To čekání zda bude dost vajec, spermie, kolik se jich oplodní, kolik jich bude po prodloužené kultivaci. Po pgs. A zda vyjde et nebo ket. Furt se bojis. Ale doufám ze me čeká ta nejlepší odměna v podobě miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
10.1.15 23:21

Promiňte za chyby. Mám blbou klávesnici v mobilu a nechce se mi opravovat každéslovo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.1.15 23:36

@kratjana Já to taky tak budu mít Brno je od nás 200 km a naštěstí můj gynekolog s něma spolupracuje, takže do Brna bychom jeli jenom na odběr vajiček a pak na ET. 6 tydnu trvají testy z genetiky? Tak dlouho? A co když ty vysledky nebudou a ja už budu chtit jit na ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.1.15 00:28

Byli jsme na genetice v Brně u nějaký ho fraubergra nebo tak nějak. Trvalo to než nás vzali, objednávka měsíc dopředu a dalšíchsšest týdnů jsme čekali. Nenim jestli ta genetika musí být Ja mmyslímze to ppojišťovny vyžadují. jájsem ze zZnojma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
11.1.15 14:08

Ahoj no mi mely IVF + 2× KET a dohromady s lekama jsem za to dala 50 000,narkoza je ale na 10 minut ja ji snasela dobre ale asi jedina na pokoji jsem mela bolesti a jelikoz se po narkoze nemuze jist a pit tak me daly brufen az po 30 min tak ja byla vzhuru pocitala minuty a holky si spokojene chrupkaly :D jinak jsem mela kratkej protokol a do prace jsem se zacatku chodila ale pak jsem si nechala v repromede napsat neschopenku jelikoz jsem nemela tolik casu chodit od masiny odbyhat si pichat injekci a porat jsem si musela brat dovolenou na cestu do Brna jelikoz to mam dost z ruky a po zavedeni se ma byt 3 dny v klidu a to by byla dalsi dovolena, celkem jsem byla doma 3 mesice a za tu dobu jsem stihla 3 x zavedeni vajicka. jinak testy me daly snad vsechny co vam musela bych mrknut do papiru daly taky genetiku a jeste co si porat me braly krev :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.1.15 14:42

@marenkaF to je fajn, že ta narkoza trva jen par minut, ale vždycky jak jsem byla pod narkozou tak jsem zvracela z ni nekolikrat, tak doufám, že z takové krátké narkozy zvracet nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.