Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Na se chystam v únoru na ket, ted mám měsíc pauzu. Neproběhla ovulace.
@kratjana akorad jsem vas dočetla, tak ja budu na konec unora po pgs, tak to budeme nastejno, jak dlouho trvalo PGS? mám straxh aby bylo aspoň nějake embryjko
Tyyy jo presne si nepamatuju ale transfer byl az v dalsim cyklu kvli tomuto vysetreni. Mam pocit ze to trvalo tri tydny.asi po dvou tydnech mi hlasili prvni dve embrya a pozdeji zbytek. Nam z 8 testovanych zbylo 6. Myslim ze je to skvely vysledek. Ted mame jeste 4mrazacky. Snad se v unoru zadari. Ket mi bude vychazet na druhou tretinu unora cca. Ale to ja dam urco vedet
dojdi do skupiny Ket prosinec 2014. Je nas tam par ale holky tam jsou casteji nez tu ![]()
@rossie0911
bude to KET po 2.IVF…
prvni se nepodařilo zustalo jen 1.embryjko..
na druhe IVF uz byla lepši stimulka a vic vajuch..mela jsem stejnou davku gonalu jako ty ![]()
a taky mam PGS vysledky byli za 3.tydny. A z 8.-mi testovanych bylo 6.zdravych..
budu moc držet palečky
abys měla bezva úrodu…
@oskárek59 ahojky,takto mame dost podobny, je měla z prvniho ivf do páteho dne jen jedno embryjko, tak ted mám straǎný straxh aby zbylo nějaké po PGS! manžel ma špatne sperma, ma ho hodně ale defekt hlaviček, takže jedině PICSI, kéž bych měla takovou utodu jak vy holky, držím vám pěsti, ja uz jdu ve středu na OPU! jinak jsem rada, ze si ukazka toho, že každe ivf muze mit jiny pocet vajicek! ja se prave bojim, abY to nedopadlo stejně ![]()
@kratjana tak to máš opravdu krasny vYsledek, to je muj sen
tak doufám, ze uz to klapne kdyz už byl polo úspěch! to by bylo aby to nevyšlo! a ty sis je nechala mrazit po dvou?
@rossie0911
neboj ta davka 225 IU gonalu je optimalni na vetsi počet vajuch.Ja už vždy na kontrole
tušila že bude velka uroda..i pani doktorka řikala že skvěle reaguji..měla jsem odebranych
34.oocytu z toho 24.kvalitnich vajuch..
a my mame taky horši spermio proto jsme meli PICSI I ICSI obe dve metody…
nic se neboj určitě taky vyprodukuješ hodně vajušek.. ![]()
@rossie0911 píše:
@kratjana tak to máš opravdu krasny vYsledek, to je muj sentak doufám, ze uz to klapne kdyz už byl polo úspěch! to by bylo aby to nevyšlo! a ty sis je nechala mrazit po dvou?
Neboooj. Pritel ma taky desnej spermiogram, defekt hlavicky snad 100% a jeste jich mame snad kolem 3milionu.to je malo. Dalo se picsi a byl uspech. Nam to zrejme kultivovali do 6.dne. 20 jsme jich dali oplodnit metodou picsi a do 5.dne jich bylo porad dvacet, 6.den nam rekli ze jich je 14. Pgs ti udelaji max u 8. Zbytek bychom si museli zaplatit. Takze se zamrazilo jen tech osm a sest proslo. Meli jsme stesti do tohoto dne, vse slo tak jak by si kazda prala. Hodne vajuch, oplozeni vsech, po pgs prosla vetsina…ale mam zasebou dva kety a porad nic. Ted jsem nemela ovulku tak cekam na unor. Uz to nejde jak po masle :'( doufam ze se ted povede a ne jen napul
preji moc stesticka ![]()
Holky ja mela 31 vajuch a 24 dobrych a mela jsem 125jednotek, a potom asi posledni dva dny 150. Taky jsem skvele reagovala. Hormonalni profil pry vyborny. 225 jednotek neni moc. Kdyz jsem cetla ruzne diskuze tak holky braly i vic. A ja se zas bala abych nepichala malo.
Holky děkuji, jste nejhodnější! jinak teda vaše úrody jsou krásné, tak doufám, že těd už vám to vyjde, držím pěstiky, a doufam, že sem napíšete, jak pujdete na Ket, a po pgs se ví pohlaví, že?
@rossie0911 Ahoj, já jsem zaregistrovaná v Repromedě, můj gynekolog s nimi spolupracuje, takže přímo do Brna pojedeme jenom na odběr vajíček a embryotransfer. A co ty už jsi tam byla?
@adrusenkaaa jj byla! teď ve středu už mám odběr, tak už se těším, že to bude za mnou! a kdy ty začneš? jinak tohle už je moje druhé ivf ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.