Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana píše:
Tak jsem zjistila ze zadna krev na papire nebyla kdyz jsem se utirala tak jsem si vzala bily ubrousky a mezi to jsem dala jeste kousek toaletaku-oranzovy- a pak to na tom bilym ubrousku vypadalo jako ruova krev. Holky ja mam nadeji ze to vyjde
urcite to vyjde ![]()
@kratjana termin menzes mam 23.12. a ty?
Příspěvek upraven 21.12.14 v 19:34
@kratjana tak to je super, ze uz mas po terminu
Uz, abych mela i ja ![]()
Kely musi nam to vyjit
zitra jdu na tu krev tak na me mysli ![]()
Kely jsem repromedacka jako ty přeci. hihihi…tikareva říkala ze mmám jítna krev 12.den kkvůli svátkům. Ale doktorka u me na gynde je už jen zítra pak az 29.
@kratjana ajo vlastne
ja jsem blba
uplne mi to vypadlo
Ja jdu az 29.12. To budu 17den
Holky ja jsem nervozni. Pojedu asi na desatou. Chlap pojede se mnou a driv ho z postele nedostanu. Ja jsem vzhuru od sesti a jsem na prasky. Delala jsem dva testy ten v sest jsem mela ponoreny pet vterin-mozna rychlych pet vterin-nevim. A ten v osm deset vterin. Ten prvni se mi zdal svetlejsi jak ty testy predesly tak mi to nedalo. Ted stresuju aby mi na gynde nerekli negativni :'( holky bojim se codit i na velkou abych embrouska nevytlacila
Ahojte holky mohla bych se k Vám přidat? Před 2 tydny jsme se s přítelem dozvěděli, že půjdeme na ivf, tak bych jsem si chtěla s Vámi o tom popovídat…
@adrusenkaaa
ahoooj
určitě se přidej..předpokládám, že budeš chodit do repromedy..
@oskárek59 Ahoj určitě budu, můj gynekolog s nimi spolupracuje, takže jsem si ušetřila rozmyšlení kam zajdeme do centra.Jak dlouho se snažite o miminko? A kvůli čemu musite na ivf?
Holky kam teda chodíte do caru? a jak dlouho jste nečekaly než dojde k zakroku? Dneska jsme o tom s dokrorem mluvili, on totiž spolupracuje s nimi takže říkal, že hned nasledujici cyklus bychom to mohly zahajit. A do caru bychom jeli jenom na odber vajiček a transfer embrya. A jak jste se popraly s tím, že pujdete na umělé oplodněni? My s přítelem zatim nemáme miminko o to dost je to těžší, alespon pro mě. Nic jiného než dětatko nechci.
@adrusenkaaa
O mimčo se snazime uz 5.let ale o tom ze musime podstoupit IVF vime zhruba rok a pul
jedno IVF uz mam za sebou, neuspesne a druhy pokus s KET nam vysel ale nedopadl dobre
musela jsem na revizi.Po novem roce se chystame na dalsi KET..mam 5.mrazacku.
Jeziskote, tak to musismbyt statecna baba, tolik uz toho mas za sebou. a u koho je problem? Divala jsem se na horoskop na rok 2015 a cinskem znameni bude rok dreveneho kone, to znamena rok materstvi, klidu…drzim ti palecky. prvni ivf jsi mela v repromede? Kolik te vyslo? A co znamena ket? To jako, ze mas mas zmrazena embrya, a nemusis podstupovat injekce, ale rovnou podstoupis transfer?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.