1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
21.12.14 15:15
@kratjana píše:
Tak jsem zjistila ze zadna krev na papire nebyla kdyz jsem se utirala tak jsem si vzala bily ubrousky a mezi to jsem dala jeste kousek toaletaku-oranzovy- a pak to na tom bilym ubrousku vypadalo jako ruova krev. Holky ja mam nadeji ze to vyjde 

urcite to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.12.14 15:15

@kratjana termin menzes mam 23.12. a ty?

Příspěvek upraven 21.12.14 v 19:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.12.14 16:57

Ja mela včera. Ale minulé jsem to dostala o 3dnY později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.12.14 19:53

@kratjana tak to je super, ze uz mas po terminu :dance: Uz, abych mela i ja :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.12.14 20:01

Kely musi nam to vyjit :-) zitra jdu na tu krev tak na me mysli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.12.14 20:59

@kratjana drzim pesti :hug: Ve tvem caru se chodi uz tak brzy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
21.12.14 22:09

Kely jsem repromedacka jako ty přeci. hihihi…tikareva říkala ze mmám jítna krev 12.den kkvůli svátkům. Ale doktorka u me na gynde je už jen zítra pak az 29.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
21.12.14 22:55

@kratjana ajo vlastne :mrgreen: ja jsem blba :mrgreen: uplne mi to vypadlo :mrgreen: Ja jdu az 29.12. To budu 17den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
22.12.14 08:45

Holky ja jsem nervozni. Pojedu asi na desatou. Chlap pojede se mnou a driv ho z postele nedostanu. Ja jsem vzhuru od sesti a jsem na prasky. Delala jsem dva testy ten v sest jsem mela ponoreny pet vterin-mozna rychlych pet vterin-nevim. A ten v osm deset vterin. Ten prvni se mi zdal svetlejsi jak ty testy predesly tak mi to nedalo. Ted stresuju aby mi na gynde nerekli negativni :'( holky bojim se codit i na velkou abych embrouska nevytlacila  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.12.14 18:18

Ahojte holky mohla bych se k Vám přidat? Před 2 tydny jsme se s přítelem dozvěděli, že půjdeme na ivf, tak bych jsem si chtěla s Vámi o tom popovídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.12.14 19:20

@adrusenkaaa
:mavam: ahoooj
určitě se přidej..předpokládám, že budeš chodit do repromedy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.12.14 11:26

@oskárek59 Ahoj určitě budu, můj gynekolog s nimi spolupracuje, takže jsem si ušetřila rozmyšlení kam zajdeme do centra.Jak dlouho se snažite o miminko? A kvůli čemu musite na ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.12.14 11:42

Holky kam teda chodíte do caru? a jak dlouho jste nečekaly než dojde k zakroku? Dneska jsme o tom s dokrorem mluvili, on totiž spolupracuje s nimi takže říkal, že hned nasledujici cyklus bychom to mohly zahajit. A do caru bychom jeli jenom na odber vajiček a transfer embrya. A jak jste se popraly s tím, že pujdete na umělé oplodněni? My s přítelem zatim nemáme miminko o to dost je to těžší, alespon pro mě. Nic jiného než dětatko nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
29.12.14 19:00

@adrusenkaaa
O mimčo se snazime uz 5.let ale o tom ze musime podstoupit IVF vime zhruba rok a pul
jedno IVF uz mam za sebou, neuspesne a druhy pokus s KET nam vysel ale nedopadl dobre
musela jsem na revizi.Po novem roce se chystame na dalsi KET..mam 5.mrazacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
29.12.14 20:58

Jeziskote, tak to musismbyt statecna baba, tolik uz toho mas za sebou. a u koho je problem? Divala jsem se na horoskop na rok 2015 a cinskem znameni bude rok dreveneho kone, to znamena rok materstvi, klidu…drzim ti palecky. prvni ivf jsi mela v repromede? Kolik te vyslo? A co znamena ket? To jako, ze mas mas zmrazena embrya, a nemusis podstupovat injekce, ale rovnou podstoupis transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.