1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3647
19.11.14 10:39

Ted jsem volala do repromedy ze jsem byla na krvi a negativni… muzu se zeptat? Jak ti delali et? Delaji to i pod ultrazvukem? Bylo by o pekny kdyby to vyslo. Vychazi to ze bych testovala vikend pred vanocema. Tak snad nebudu smutna. Rekli ti v repromede kvalitu embryi? Mne hromadova rekla ze to vubec neznamkuji. Kolik mate snehulacku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
19.11.14 10:51

@kratjana Nedělali mi ho pod ultrazvukem. Jenom gyn. zrcátka a katetr. Kvalitu mi známkou neřekli, jen mi Hromadová řekla, že máme čtyři krásný a kvalitní embryjka, tak mi jedno zavedli a tři mrazáčci tam na nás čekají. Tak doufám, že se mezi nima najde alespoň jeden bojovníček, kterej to vydrží až do konce. Teď mi říkali, máte kvalitní embryjko a i sliznice vypadá hodně dobře, všechno je ukázkový, to vám vyjde. Hm a ono ne.
Tak to by byl krásný vánoční dáreček. Tak držím pěsti, aby to dopadlo a oslavili jste ty nejveselejší Vánoce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.11.14 11:25

Delali ti ten den vysetreni? Pac ja byla 11.den cyklu na gynde, ta mi zmerila sliznici, dala ovitrele utrogestan a pak uz jsem sla do repromedy a tam uz nikdo ten den me neprohlizel. Ja ani nevim jestli jsou kvalitni, ale tak snad jo kdyz mame pgs. Pry se doporucuje pit cerveny vino voda s citronem, kotryhel-nevim jak se to pise :-) ale taky nevim v jaky fazi to pit. Tak vam to napul vyslo jen to asi vzdal ze? Z jakyho duodu mate ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
19.11.14 11:41

Ahoj holky, v prvni radě vam moc vsem drzim pěsti! :hug: mela jsem to jako vy, KET po PGS..bohuzel nám prošlo jen jedno zdrave embryjko..takze mrazacci zadni..v den KETu me taky uz nikdo neprohlizel..kolem KETu a po jsem pila červené víno večer a vodu s citronem rano..jestli to na to mělo vliv nevim..ale proc to ne zkusit, ze? :) IVF taky z důvodu špatného spermiogramu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.11.14 11:42

Holky kolikaty den se picha ovitrelle a kdy se zavede embryjko u ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
19.11.14 12:51

@kratjana V den etu už mi vyšetření nedělali. Jen mi Hromadová řekla, jak dopadly embryjka, kolik jich zůstalo, kolik zavedou a že teda tři zmrazí a jak to bude všechno probíhat. Na sliznici koukala až pak přímo při tom transferu (na UTZ mi ji měřili pokaždé při kontrole před odběrem vajíček). Já jsem pila jen ananasovej džus, je prý dobrý na uhnízdění. Jinak akorát léky, co mi předepsali v Repromedě. Přesně, prcek to vzdal. Měla jsem na testu dvě čárečky, s hcg jsem se dostala na 851 jednotek, jenže to přestalo růst, takže vysadit léky a konec. Tak aspoň že máme ty tři mrazáčky. IVF máme kvůli nám oběma. Manžel má špatný spermio (mršky jsou líný a mají nízký IQ :lol: a místo putování k vajíčku se točí v jednom kole - aspoň takhle si to představuju :lol: ). A já mám anovulační cykly. A ani clostík na mě nezabral, takže jediný řešení bylo IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.11.14 13:17
@kelynka píše:
Holky kolikatyslizniceovitrelle a kdy se zavede embryjko u ket?

Asi to zavisi jaky mas cyklus a jak rosge sliznice, nevim. Ja mam cyklus 30dnu. 27.jsem byla na gynde na kontrole, tojsem byla 11.den cyklu. 29.jsem pichala ov. 1.11.utrogestan a 4.11. Ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
19.11.14 14:30

@kratjana ja mam cyklus 28dni.. v pondeli by menzes mela prijit, tak uvidim kdy bude ket.. Aha, takze to neni jako u et, tam se pichne ovitrelle a ob den je et.. takze tady u ket az za nekolik dni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
19.11.14 14:45

Ja et nemela. Pichnes ovitrelle a do 36 hodin nastane ovulace. Ja mela prodlouzenou kultivaci pet dni, takze ode dne ovulace za pet dni byl ket, tzn 29.jsem pichla ve 21.h, 31.10. v 9h byla ovulace a za tech pet dnu by mel byt ket kdyz mi kultivovali embrya 5dnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
19.11.14 16:48
@kratjana píše:
Jo vim ze to tak je. Ale prave ja mela ruzoo a pak jen spineni. Ale ono se to urite rozjede. Ode dneska nebere utrogestan. Kdy jdes na ket? Chodis do prace?

Já půjdu na KET až v lednu, a do práce chodím. Po ZT jsem marodila skoro 3.měsíce a dokonce jsem se do práce už i těšila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
26.11.14 13:21

Ahoj, jak dlouho před KET je třeba volat do CAR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
26.11.14 13:26

Mne doktorka rekla den pred. Sem si rikala ty brdo co kdz nebudou mit misto… nikdo nic nerikal… samotny transfer trval asi pet minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
26.11.14 18:04
@Adona-i píše:

V den menstruace se musíš objednat na UTZ 10.-12. den cyklu tak to řekli mě.
A podle toho následuje KET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
26.11.14 21:09
@Adona-i píše:

Ja jsem dnes dostala menzes a volala na objednani utz ten 10-12 den, tak jsem zvedava kdy bude ket…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
27.11.14 08:14

Měly já mela prodlouženou kultivaci proto jsem šla pozdeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.