Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kratjana jeste to nevzdavej, test muze byt pozitivni az 12den po vlozeni.. budu drzet pesti, aby se dusik ukazal
Kolik embryi jsis nechala vlozit? Ja ted cekam na menzes, mela by prijit asi 24.11 a pak zacnu uzivat prednison, anopyrin a podle ultrazvuku se naplanuje ket, snad embryjka prezijou rozmrazeni.. Pocitam, ze ket by mohl byt kolem 9.12.. Z prvniho ivf jsem cekala dvojcatka, predcasny porod 26.tyden. Chlapecek po ctyrevh dnech umrel, praskly mu plice a zustala nam jen dcera, ktera bude mit ted 3roky.. u nas problem nebyl zadny.. vse bylo ok a i tak to neslo prirozene..
@kratjana prozila jsem si velke peklo, ktere se uz snad nikdy opakovat nebude.. dcera byla tri mesice v nemocnici a lehke to vubec nebylo.. snad se ket podari a ja budu mit novy smysl zivota.. moje psychika je totiz nic moc.. tehotenstvi by mi moc pomohlo.. Ke komu chodis v Repromede?
To je mi moc lito, uplne me to dostalo. To je smutny.
Mam vlozene jen jedno, nechtela bych prijit o 4.pokus ivf. Ale pod dnesku uz me napada ita myslenka ze bych si nechala zavest dve. Ja mam cyklus delsi-30dnu. A mela bych to dostat 16.11. tj nedele, ale myslim ze budu muset vysadit utrogestan, aspon vsude to pisou, ze potom se mrcha rozjede. Byla bych radsinkdyby se nerozjela ![]()
Doufam ze mi dovoli jit hned vnprosinci. To by vychazelo taky na zacatek mesice.
Ohle je tve 2.IVF? Co et?
Stimuluje me moje gyndarka ktera spolupracuje s repromedou. Tqkze ja sla jen na opu-tokareva, a za mesic ket - hromadova.
@kratjana jeste neztracej nadeji a leky urcite nevysazuj do odberu krve.. tfuj tfuj, at se zitra dusik objevi ![]()
Nam vyslo hned 1.ivf, ale s tim smutnym koncem a ted chceme dceri poridit sourozence.. tak budu doufat, ze to vyjde.. Predtim jsme jezdili k dr Hromadove a dnes jsme byli na konzultaci u Tokareva a byla taky fajn..
Tak aspon mate zdravou dcerku a ted se urcite taky zadari. Takze mate mrazacky z 1.ivf? Proc ivf? Spatne spermio?
@kratjana ano mame ctyri mrazacky z 1.ivf.. vic jsem zamrazovat nenechala.. Manzel ma vyborny spermiogram, ja hormonalni profil taky ok, imunologie ok, genetika ok, laparoskopie ok, ovulaci mam, folikuly rostou.. nebyl zjisteny problem proc nam to neslo.. ![]()
Cetla jsem ze je dobre pit cervene vino, vodu s citronem… zkousela jsi tady ty rady?
@kratjana jsem abstinent, takze alkohol vubec
a vodu s citronem piju a stejne nic.. co dnesni testik?
Ja taky alkoholu neholduju
citron jsem taky nepila… ja sem si rikala kdovi jestli to zabira… ja na ty babsky rady moc nejsem… dnes jsem vydrzela netestovat. Zkusim zitra… ale uz s tim nepocitam… dnes mi pritel rikal jestli bysme nemeli dalsi pokus zkusit az na novy rok. Abych si psychicky odpocala. Ale protoze delam prodavacku a ted budou zne tak bych si za ten prosinec vubec neodpocla
a nechcincekat. Ja doufam ze nam to vyjde.
@kratjana tak preji at tam zitra je druha carka
.. a co prodavas? Taky jsem delala prodavacku ![]()
Delam v kauflandu v trafice-Geco, docela zahul. Plnoprace, lidi jsou hnusni, neprijemni, spechaj, ze jim ujede mhd
pak na tebe hlakaj… je tam hafo lidi…fuj…ja tam nechci ![]()
@kratjana tak to verim, ze to bude narocne.. Jak dnes testik??
Dnes 12.den negativni :'(
Pritel furt naznacuje ze bych mela jit do prace at to vypustim z hlavy.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.