1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
14.11.14 22:29

@kratjana jeste to nevzdavej, test muze byt pozitivni az 12den po vlozeni.. budu drzet pesti, aby se dusik ukazal :hug: Kolik embryi jsis nechala vlozit? Ja ted cekam na menzes, mela by prijit asi 24.11 a pak zacnu uzivat prednison, anopyrin a podle ultrazvuku se naplanuje ket, snad embryjka prezijou rozmrazeni.. Pocitam, ze ket by mohl byt kolem 9.12.. Z prvniho ivf jsem cekala dvojcatka, predcasny porod 26.tyden. Chlapecek po ctyrevh dnech umrel, praskly mu plice a zustala nam jen dcera, ktera bude mit ted 3roky.. u nas problem nebyl zadny.. vse bylo ok a i tak to neslo prirozene..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 22:32

Boze muj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.11.14 22:35

@kratjana prozila jsem si velke peklo, ktere se uz snad nikdy opakovat nebude.. dcera byla tri mesice v nemocnici a lehke to vubec nebylo.. snad se ket podari a ja budu mit novy smysl zivota.. moje psychika je totiz nic moc.. tehotenstvi by mi moc pomohlo.. Ke komu chodis v Repromede?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 22:41

To je mi moc lito, uplne me to dostalo. To je smutny.

Mam vlozene jen jedno, nechtela bych prijit o 4.pokus ivf. Ale pod dnesku uz me napada ita myslenka ze bych si nechala zavest dve. Ja mam cyklus delsi-30dnu. A mela bych to dostat 16.11. tj nedele, ale myslim ze budu muset vysadit utrogestan, aspon vsude to pisou, ze potom se mrcha rozjede. Byla bych radsinkdyby se nerozjela :-)
Doufam ze mi dovoli jit hned vnprosinci. To by vychazelo taky na zacatek mesice.

Ohle je tve 2.IVF? Co et?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 22:43

Stimuluje me moje gyndarka ktera spolupracuje s repromedou. Tqkze ja sla jen na opu-tokareva, a za mesic ket - hromadova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
14.11.14 22:50

@kratjana jeste neztracej nadeji a leky urcite nevysazuj do odberu krve.. tfuj tfuj, at se zitra dusik objevi :hug:
Nam vyslo hned 1.ivf, ale s tim smutnym koncem a ted chceme dceri poridit sourozence.. tak budu doufat, ze to vyjde.. Predtim jsme jezdili k dr Hromadove a dnes jsme byli na konzultaci u Tokareva a byla taky fajn..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
14.11.14 22:57

Tak aspon mate zdravou dcerku a ted se urcite taky zadari. Takze mate mrazacky z 1.ivf? Proc ivf? Spatne spermio?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.11.14 13:37

@kratjana ano mame ctyri mrazacky z 1.ivf.. vic jsem zamrazovat nenechala.. Manzel ma vyborny spermiogram, ja hormonalni profil taky ok, imunologie ok, genetika ok, laparoskopie ok, ovulaci mam, folikuly rostou.. nebyl zjisteny problem proc nam to neslo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.11.14 14:39

Cetla jsem ze je dobre pit cervene vino, vodu s citronem… zkousela jsi tady ty rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.11.14 16:48

@kratjana jsem abstinent, takze alkohol vubec :mrgreen: a vodu s citronem piju a stejne nic.. co dnesni testik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.11.14 17:14

Ja taky alkoholu neholduju :-) :-) :-) :-) citron jsem taky nepila… ja sem si rikala kdovi jestli to zabira… ja na ty babsky rady moc nejsem… dnes jsem vydrzela netestovat. Zkusim zitra… ale uz s tim nepocitam… dnes mi pritel rikal jestli bysme nemeli dalsi pokus zkusit az na novy rok. Abych si psychicky odpocala. Ale protoze delam prodavacku a ted budou zne tak bych si za ten prosinec vubec neodpocla :-) a nechcincekat. Ja doufam ze nam to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.11.14 21:37

@kratjana tak preji at tam zitra je druha carka :hug:.. a co prodavas? Taky jsem delala prodavacku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
15.11.14 23:45

Delam v kauflandu v trafice-Geco, docela zahul. Plnoprace, lidi jsou hnusni, neprijemni, spechaj, ze jim ujede mhd :-) :-) :-) pak na tebe hlakaj… je tam hafo lidi…fuj…ja tam nechci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
16.11.14 10:09

@kratjana tak to verim, ze to bude narocne.. Jak dnes testik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
16.11.14 13:53

Dnes 12.den negativni :'(
Pritel furt naznacuje ze bych mela jit do prace at to vypustim z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.