Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, dnes jsem byla na ket a porad mam zavadet utrogestan 1-1-1.. Minule tehu jsem zavadela 2-2-2.. Bude stacit 3×1??
Kely ahoj ja byla 11.12… taky si celou dobu rikam jestli to staci. Je to muj druhy ket. Beru jak ty 1-1-1. Bylo mi blby se zeptat aby to nevypadalo ze vsechno vim, vsechno znam… ty jsi se neptala? Kdo ti zavadel? Mne ted Tokareva a byla strasne mila! Drzim ti palce.
@kratjana neptala jsem se prave, az doma jsem nad tim zacala premyslet
Kazdopadne ja si na noc davam dva utrogestany… takze zavadim 1-1-2
Jak se citis? Mne zavadel embryjko mlady doktor, nevim presne to jmeno.. ze by Kafka
Byl hrozne prijemny, akorat me ket dost bolel, mam obracenou delohu a spatne se mu tam dostavalo, vcera jsem i spinila, ale na to me upozornoval, tak snad bude vse jak ma a vyjde to
Kolik jste zavadeli??
Bolelo mě trošku zavádění zrcátka. Ale zavádění embrya jsem necítila. Ty jo nejsem zvykla chodit na gyndu k chlapovi. Asi bych se styděla. Cítím se asi pořád stejně normálně. Minulý měsíc jsem mě pichalo v břichu. Co ty?
@kratjana jj taky me bolelo to zavadeni zrcátka, docela mu to trvalo, nez se pres cipek dostal do delohy nebo kam se to dava
Jinak mne chlap u vysetreni nevadi, ale je fakt, ze tento je hodne mlady, takze jsem se stydela
Ale rikam si, ze uz jich asi videl
Vcera i dnes me podbrisek poboliva.. Takze ted nepocitujes nic??
Jako trosku citim pichani ale daleko mene. A rikam si ze chci mit uplne jiny priznaky-minule jsem citila pichani a nevyslo to. Ted si rikam ze kdyz mi treba nic nebude takto vyjde
hlavne se snazim na t nemyslet a tentokrat budu testovat az 12.den. co ty? A to je ket?
@kratjana jasne, urcite
Tentokrat to urcite vyjde
Taky se na to snazim nemyslet, ale je to tezke
Ja bych chtela zkusit test uz po tydnu, tak uvidime
Z prvniho ivf mam dceru a ted jsme chteli poridit sourozence ![]()
Ja sem začala plést ponozky
tak mám zábavu. Ucim se to takže vvětšina mmyšlenek je u pletení. musínnám to vyjít
Kely myslim na tebe! Kdy budes testovat? Jsem 7.den ale necham to az na pondeli, to pujdu i na krev.
Ahoj Kely. No jak se citim… dnes je den blbec, vse mi pada, nic mi nejde, jsem nejaka nervozni asi. A do toho kdyz jsem byla na wc tak jsem nasla spineni- ale fakt jen trosku, na druhe vlozce skoro nic, o to vic jsem jeste nervozni. Kely na zitra tedy drzim pesti a doufam ze uz tam najdes carecky.ale ja myslim ze 7.den je brzo na testovani. Ja se nechci stresovat :- ale dej vedet!
@kratjana dekuji moc
Moc te obdivuji, ze to vydrzis netestit..Ja mam strach, ale zvedavost je silnejsi.. Budu ti na pondeli drzet pesti
Jakeho stadia ti zavadeli?? Zitra dam vedet ![]()
Kely po zkusenosti z minuleho mesice testit nechci. Taky jsem si rikala jak to ty holky mohou vydrzet ale chapu. Mne bylo fakt hrozne jak jsem kazdy den testila a bilo. Kazdy den jsem si rikala ze budu testit ob den ale nevydrzela jsem to. A ted se ojim testit ze bych nejradsi ani nesla na krev
kdovi jesli nedostanu do te doby menses kdyz trosicku spinim.
Zavadeli mi sestidenni nevim jak se to pise, hatchujici blastocysta?
a rikala ze se ji dari vyorne po rozmrazeni. Dokonce vim co nam zavedli
ptali jsme se podle ceho vybiraji, chlapa to strasne zajimalo. Zavedli nam jolcicku, minule taky a jeste mame dve holcicky a dva chlapecky.
A co ty jak se citis? Tobe zavadel doktor kolikadenni? ja jak se embryu darilo?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.