1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
12.12.14 22:24

Ahoj holky, dnes jsem byla na ket a porad mam zavadet utrogestan 1-1-1.. Minule tehu jsem zavadela 2-2-2.. Bude stacit 3×1??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.12.14 12:28

Kely ahoj ja byla 11.12… taky si celou dobu rikam jestli to staci. Je to muj druhy ket. Beru jak ty 1-1-1. Bylo mi blby se zeptat aby to nevypadalo ze vsechno vim, vsechno znam… ty jsi se neptala? Kdo ti zavadel? Mne ted Tokareva a byla strasne mila! Drzim ti palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.12.14 13:13

@kratjana neptala jsem se prave, az doma jsem nad tim zacala premyslet :think: Kazdopadne ja si na noc davam dva utrogestany… takze zavadim 1-1-2 :lol: Jak se citis? Mne zavadel embryjko mlady doktor, nevim presne to jmeno.. ze by Kafka :think: Byl hrozne prijemny, akorat me ket dost bolel, mam obracenou delohu a spatne se mu tam dostavalo, vcera jsem i spinila, ale na to me upozornoval, tak snad bude vse jak ma a vyjde to ;) Kolik jste zavadeli??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
13.12.14 14:54

@kelynka ja take zavadela 1-1-1 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.12.14 16:41

Bolelo mě trošku zavádění zrcátka. Ale zavádění embrya jsem necítila. Ty jo nejsem zvykla chodit na gyndu k chlapovi. Asi bych se styděla. Cítím se asi pořád stejně normálně. Minulý měsíc jsem mě pichalo v břichu. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.12.14 16:51

@kratjana jj taky me bolelo to zavadeni zrcátka, docela mu to trvalo, nez se pres cipek dostal do delohy nebo kam se to dava :lol: Jinak mne chlap u vysetreni nevadi, ale je fakt, ze tento je hodne mlady, takze jsem se stydela :mrgreen: Ale rikam si, ze uz jich asi videl :mrgreen: Vcera i dnes me podbrisek poboliva.. Takze ted nepocitujes nic??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.12.14 17:25

Jako trosku citim pichani ale daleko mene. A rikam si ze chci mit uplne jiny priznaky-minule jsem citila pichani a nevyslo to. Ted si rikam ze kdyz mi treba nic nebude takto vyjde :-) :-) :-) hlavne se snazim na t nemyslet a tentokrat budu testovat az 12.den. co ty? A to je ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.12.14 18:38

@kratjana jasne, urcite :hug: Tentokrat to urcite vyjde :hug: Taky se na to snazim nemyslet, ale je to tezke :lol: Ja bych chtela zkusit test uz po tydnu, tak uvidime :oops: Z prvniho ivf mam dceru a ted jsme chteli poridit sourozence :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
13.12.14 19:47

Ja sem začala plést ponozky :pankac: tak mám zábavu. Ucim se to takže vvětšina mmyšlenek je u pletení. musínnám to vyjít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.12.14 21:52

@kratjana tak to jsi sikulka :hug: Ano, musi!! :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.12.14 15:42

Kely myslim na tebe! Kdy budes testovat? Jsem 7.den ale necham to az na pondeli, to pujdu i na krev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.12.14 18:35

@kratjana ahoj kocko, ja zkusim zitra.. Jak se citis :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.12.14 19:22

Ahoj Kely. No jak se citim… dnes je den blbec, vse mi pada, nic mi nejde, jsem nejaka nervozni asi. A do toho kdyz jsem byla na wc tak jsem nasla spineni- ale fakt jen trosku, na druhe vlozce skoro nic, o to vic jsem jeste nervozni. Kely na zitra tedy drzim pesti a doufam ze uz tam najdes carecky.ale ja myslim ze 7.den je brzo na testovani. Ja se nechci stresovat :- ale dej vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
18.12.14 19:31

@kratjana dekuji moc :hug: Moc te obdivuji, ze to vydrzis netestit..Ja mam strach, ale zvedavost je silnejsi.. Budu ti na pondeli drzet pesti :hug: Jakeho stadia ti zavadeli?? Zitra dam vedet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
18.12.14 19:53

Kely po zkusenosti z minuleho mesice testit nechci. Taky jsem si rikala jak to ty holky mohou vydrzet ale chapu. Mne bylo fakt hrozne jak jsem kazdy den testila a bilo. Kazdy den jsem si rikala ze budu testit ob den ale nevydrzela jsem to. A ted se ojim testit ze bych nejradsi ani nesla na krev :-) kdovi jesli nedostanu do te doby menses kdyz trosicku spinim.
Zavadeli mi sestidenni nevim jak se to pise, hatchujici blastocysta? :-) :-) :-) :-) a rikala ze se ji dari vyorne po rozmrazeni. Dokonce vim co nam zavedli :-) ptali jsme se podle ceho vybiraji, chlapa to strasne zajimalo. Zavedli nam jolcicku, minule taky a jeste mame dve holcicky a dva chlapecky.
A co ty jak se citis? Tobe zavadel doktor kolikadenni? ja jak se embryu darilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.