Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky, krásný dalsi rok! Vse krasne a hlavně, at se co nejdříve zadari s mimiskama ![]()
Holky jak to tady čtu… tolik peněz to stojí, to je mazec. DNeska se mi zdal nádherný sen, že mám miminko, pořád jsem ho držela v náručí až mi švagrová v tom snu říkala, at ho pořád nepusinkuji, že se může z toho zblaznit, jak jsem se probudila, tak se mi chtělo brečet. To není možné jak silné jsou ty mateřské pudy. Já věřím, že nám vyjde první ivf. A já budu za pár tydnu čekat miminko. Přeji Vám všem aby jste měly fazolku co nejdříve v bríšku.
Ja vcerejsi pulnoc probulela
a jinak, nedavno se mi zdal sen, ze jsem chlapum vymackavala spermie a davala je do pytliku mymu chlapovi ![]()
@kratjana píše:
Ja vcerejsi pulnoc probulelaa jinak, nedavno se mi zdal sen, ze jsem chlapum vymackavala spermie a davala je do pytliku mymu chlapovi
Tak to jsi mela teda bezva sen z tema chlapama
![]()
a nebreč i na Tebe letos čeka vysněne miminko… ![]()
věř tomu…kdy pujdeš do dalšiho KET-u?
@oskárek59 píše:
Tak to jsi mela teda bezva sen z tema chlapama![]()
a nebreč i na Tebe letos čeka vysněne miminko…
věř tomu…kdy pujdeš do dalšiho KET-u?
Pujdeme ted v lednu. Verim v to ze by to ted mohlo vyjit, kdyz uz to napul vyslo ![]()
@kratjana
a kdy Ti vychazi MS? Ja chci takyv lednu snad to vyjde jelikoz marodim
a beru antibiotika ![]()
transfer by byl az nekdy kolem 20.1. Tak to bych už měla být fit..
@adrusenkaaa píše:
Jeziskote, tak to musismbyt statecna baba, tolik uz toho mas za sebou. a u koho je problem? Divala jsem se na horoskop na rok 2015 a cinskem znameni bude rok dreveneho kone, to znamena rok materstvi, klidu…drzim ti palecky. prvni ivf jsi mela v repromede? Kolik te vyslo? A co znamena ket? To jako, ze mas mas zmrazena embrya, a nemusis podstupovat injekce, ale rovnou podstoupis transfer?
Prvni IVF i KET jsme měly v repromedě..a stalo nas to uz dohromady kolem
70.ti tisic..no co nadělame..miminko oba dva chceme a moc..
bojujeme už dlouho takže to prostě musi vyjit ![]()
A ano KET je transfer rozmraženych embryjek
@oskárek59 ty vole…a kolik v repromede stoji jedno IVF? Jsem na strankach našla 30 000kč. A to na to šetříte nebo jste si někdy pujčily? Na to jedno ivf by bylo, ale nevím, zda pak budeme mit i na ty další. Bože to je děs, takové peníze to stojí, proč nám na to nepříspívá i sociálka, když cigánum dají všechno.
@adrusenkaaa
ono hodne zalezi kolik toho budes pri IVF chtit či potřebovat..
metody ICSI A PICSI jsou drahe a pojistovny je nehradi..potom taky
zalezi kolik jednotek budes potrebovat na stimulaci i to se prodrazi..
potom taky zamrazeni kazde vajucho 1000.kc my meli 8.tak 8000.kc
jen za mrazeni…jinak většinu peněz jsme si našetřily a na dalši cyklus taktéž
jen KET nas bude opět stat 7500kč..
jinak 1.IVF jsme mely rozpocet 28.000tisic a u druheho 35.000kc
realita byla ze 1.IVF nas stalo 16.000 nebylo co mrazit a 2.IVF 41.000 kc mela jsem
hodne vajuch.
@adrusenkaaa pokud budes mit i embryjka na zmrazeni, tak dalsi pokus by vysel 7500kc
@oskárek59 píše:
@kratjana
a kdy Ti vychazi MS? Ja chci takyv lednu snad to vyjde jelikoz marodim
a beru antibiotika
transfer by byl az nekdy kolem 20.1. Tak to bych už měla být fit..
Menses mam ted od 31.12.. Cyklus mam kolem 30dnu. Myslim ze mi transfer vyjde nekdy kolem20.1.
Oskarku my jsme platili za zmrazeni osmi 11000. 5000 za prvni dve embrya a 1000 za kazde nasledujici.
@kratjana píše:
Oskarku my jsme platili za zmrazeni osmi 11000. 5000 za prvni dve embrya a 1000 za kazde nasledujici.
Mas pravdu Jani mi to meli taky tak…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.