1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
24.1.15 19:27

@kratjana
já se dopracovala k HCG kolem 17 143 jednotek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 19:29

@oskárek59 mě to normálně připadá, že si jak jak já! já první ivf 7 zralých vajíček a 5 den zbyly jen dvě! jedna blastička a druhé něco pomalejšího! taky jsem dala jen jednu, a druhé nemelo cenu mrazit! kěz bych měla tolik vajušek jako ty!!!to je nádhera tolik po pgs! a kolik je ti let? mě 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.1.15 19:29

@rossie0911
ouvlku u sebe bezpečně poznám mám ji jako švýcarské hodinky ;)
a většinou na pravé straně od operace mám levý vaječník trošku slabší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 19:31

@oskárek59 teda ja v životě Hcg jedna velká nula! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.1.15 19:32

Holky cetla jsem ze je dobry po ket nebo et pit vodu s citronem, neeee pred transferem.pred mesickama to zase pry brzdi menzes. Ten ananas je taky dobry. I cervene vino pred ketem. Ja ho pila aspon 14dni pred :-). A to mi alkohol vubec nechutna :-) :-) :-) :-) :-) pila jsem do ovulace i kontryhelovy caj abych mela dobrou sliznici, ale mam pocit ze ten caj mi to tochu rozhodil :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.1.15 19:33

@rossie0911
Jj máme to všechno docela podobné :lol: takže doufám, že po OPU budeš hlásit krásnou úrodu :palec:
a budu ti moc držet palce na PGS.
Jinak já už jsem o fous starší než ty..jsem čerstavá 33-cítka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 19:33

@oskárek59 já mam taky levý horší, ale už od 15,prý takova brambora ;) áále nechť je brambora bramborou :lol: ja teda ovulku poznám někdy, tak zo teda nevím jak to bude u mě, a vjaky den se zavádí v ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 19:35

@oskárek59 no to doufám, chci se po tobě opakovat :lol: no kristova léta, to je akorád na pěknýho mrňouska! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.1.15 19:36

@kratjana
kontryhel jen do ovulky ale rád opožďuje menses..i mě o nějaký den odsunula.
Já ho pila po revizi ale jen dva dny bála jsem se aby mi neposunula menses na kterou jsem se fakt těšila..
Já po KET pila vodu s citronem 3.dny a ananas taky jedla 3.dny,červené vínko prý dva dny před KET a dva dny po KET..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.1.15 19:37

Musi to byt strasny prijit o mimi. Clovek uz je nateseny, stastny ze to vyslo, ze to ma zasebou…
Jo holky co jsem jeste nevedela do nedavna je ze kdyz si ori ketu zavedes dve embrya tak o 4.pokus neprijdete. Nesmite zavest dve embrya pri et. I doktorka mi to potvrdila. Premyslela jsem nad tim, ale ja se bojim dvojcat tak jsem od toho odstoupila.

A u ovulace mam vzdy vytoky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
24.1.15 19:39

@rossie0911
KET jsem měla 19.den cyklu..
na UTZ před KET se objednává 10.-12.den cyklu
takže v první den MS zavoláš a objednáš se na UTZ.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.1.15 19:41

Ja uz se na kontryhel vyprdnu. Vim ze do ovulky. Kdyz jsem nic nepila tak nebyl problem s ovulaci a se sliznici:-
S tim vinem jsem nevedela ze staci jen dva dny pred a dva dny po. Po jsem se bala aby to nemelo negativni vliv - ten alkohol. Takze ted zkusim jen to vino a bodu s citronem :-)

Mne je uz tyden 28 ;) Oskarku tak jestli ti je cerstvych 33 tak vse neeeeeej :-* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.1.15 19:43

Ja mam svuj menses cyklus 31dnu a ket jsem mela vzdy az tak 22.den. chodim na kontrolu 12.dc a to je pro me vzdy brzo, pozve si me pak na 15.dc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
24.1.15 19:45

Teda holky vy jste jedničky! určo se dočkáme! a budeme ty miláčky hojdat v náručí! ja jdu v ponděli na poslední kontrolu a ve středu jim to tam pěkně snesu! hihi! vy odpočivejte atm jste fit na Ket! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
24.1.15 19:51

Ja jsem rada ze zatim na dalsi opu nemusim. Jak mi brali 31 vajuch tak me pak nolelo strasne bricho asi pet dnu. Uz jsem chtela jet na pohotovost ale dalsi den uz se to lepsilo. Bala jsem se ze by si me nechali v nemocnici :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.