Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ja gonalem 125jednotek. Brala jsem prednison a anopirin. Pri posledni navsteve u doktorky mi rekla at to vysadim. A misto femibionu-vitaminy pro tehotne, mam brat obyc lisovku. Ja totiz jsem 4mesice na nescopence a pribrala jsem deset kilo tak mi rekla at leky visadim
Ja mam pupajs uz ted
vazim 98 a merim 176. Je to sila. Deset let zpet jsem mela 57 :'( jsem tragedka ![]()
Holky ted jsem si vzpomnela. Pry kdyz se jde na et nebo ket tak je dobry kdyz jdes na transfer s plnym mocakem! Pry je deloha nebo co vic naklonena. I doktori to nekde doporucuji.
@kratjana
Já taky přibrala kolem 5-ti kilo od doby prvního IVF..paradoxně nejvíc jsem zhubla v době kdy jsem byla těhotná ![]()
já musím femibion brát je tam naštěpená listovka a moje tělo normálně listovku nedokáže zpracovat..
jinak já budu od KET píchat i Clexane na ředění krve, prednison brát nemusím
Tak to ja mam 76 kg, a pri prvnim ivf jsem měla 68,za chvili budu jak dyňe, už at mám aspoň miminko, ať to je jako i po dítěti
jinak je fakt, že si i ráda pojím! ale už musím fakt zbrzdit! jenže po těch lécích, a všech těch hnusích, no ale ty miminka chcem noo
@rossie0911
na vyšetření genetiky mi to zjistily.. že moje tělo nedokáže zpracovat obyčejnou kys. listovu..
prej tím trpí každá cca 5 žena
@oskárek59 fakt? to jsem ješte neslyšela! a to nate klasicke genetice, co se šlo po prvé v car?
@rossie0911
Mě to zjistily na genetice na hematologii..tam mi dělaly rozbory krve kvuli srážlivosti..
myslim že spousta holek o te svoji chybě v krvi ani netuši..
proto uživam ten femibion kde už je listovka naštěpena…
jo a ještě jedna perlička na te hematologii mi to neřekli to až v CAR pani doktorka
když viděla výsledky těch testů..
@oskárek59 aha,tak to je teda něco! ja jsem teda ne hematolve byla tak pul roku zpětně, ptž jsem nevěděla ani jakou mam krevni skupiny, a mě tam zase došly na to, že mam pouitivni proteombinkopmlex, v caru řekli, že to neni podstatné, jen teda bych preventivňe měla jíst právě tu kyselinu listovou! holky to je venku sněhu, co? jinak se mi posledních 14 dní nezda o ničem jinem než ivf, a dnes se mi zdálo že me volaji ze na pgs po pk ni není! už mi hrabká
@rossie0911
mě krevni skupinu taky zjišťovaly až v CAR na hematolgii to asi nikoho nezajimalo ![]()
jinak sněhu už tady taky mame hodně a furt sněži a sněži…
to viš že ti bude trochu hrabkat když viš co tě čeká ![]()
je to normalni a urçitě nejsi jedina..a neboj určitě bude nějaky bojovnik po PGS
@oskárek59 já vím, pro mě bude nejhorší teď čekat do PK, po té minulé zkušenosti, kde na mě čekalo jedno jediné bobešánko! jinak kdy si dostala menses po opu? a od opu už se žádne leky neberou, že?
@rossie0911
Po OPU jsem dostala utrogestan 2-0-2 na 5.dnu kvuli tomu memu OHSS…
a MS jsem dostala docela brzo myslim že druhy den po vysazeni utrogestanu..
takže cyklus jsem měla kratši ale proběhl v pohodě jen jsem po skončeni MS asi dva dny špinila
asi zdivočele hormony ![]()
jak ja ti rozumim s těma vajuchama..ja se taky bála počtu oplodněných po PK..
když jsem si volala srdce až v krku a bolesti břicha k tomu…
@oskárek59 a dopadlo ti to krásně! a jak vubec dopadl tvuj prvni embryotransfer z prvniho ivf? ja už jsem krvacela tak 6.den!takže všecko špatně! ani jaem to nestihla počůrat ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.