1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
27.1.15 20:34

@rossie0911
oocytů 34.s toho zralých vajuch 24.kousků
pamatuju noc před OPU jsem toho moc nenaspala a rano mě bolelo i břicho :D
ale všechno bylo v klidu…
a u tebe bude určitě taky :hug: až se zitra vyspinkáš napiš počet a pocity :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
27.1.15 21:01

@oskárek59 tý brďo, tolik ja mít určo nebudu, i když byla by potřeba, bo ty spermijky jsou chuďátka špatný, ale snad to dopadne dobře! tak jdu na kutě, myslím se budu utápět v myšlenkách nejmíň do půl noci :lol: źtra hned písnu, papa hezky se vyspi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.1.15 11:01

Tak co, tak co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.1.15 11:54

Tak oběr je za mnou,11 folikulů, a 6 zralých k oplodnění, a jedno se možná ještě do zítra dotvoří! mám zítra volat, kolik se oplodnilO! no vyšla jsem z tama a brečela jsem! myslela jsem, že jich bude víc! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.1.15 13:13

@rossie0911
Ale tož nebuď smutna :hug:
vajuška určitě zabojuji…
:srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.1.15 13:18

@oskárek59 děkuji,ale už teď mám obavy, minule jich bylo 10 zralých a teď 6!chce se mi akotad brečet a brečet :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
28.1.15 15:46
@rossie0911 píše:
@oskárek59 děkuji,ale už teď mám obavy, minule jich bylo 10 zralých a teď 6!chce se mi akotad brečet a brečet :,(

Vis co ti reknu? Nezalezi na kvantite ale na kvalite. Chodim do skupiny ivf 2014 a vsimla jsem si ze tam je plno holek co melo snad jedno dve vajicka a povedlo se jim to! Nestresuj se zbytecne! :-*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.1.15 15:54

@rossie0911
jako chapu tě…ale věř prďolkům..
přesne jak piše @kratjana tak ke štěsti stači jeden bojovnik..
a kdo ti dělal OPU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.1.15 16:47

Opu mi dělala Tokareva! jinak samozřejmě jim věřím, ale už jsem to ořvala! no zitra si zavolám kolik se oplodnilo! jinak mě teda i pěkně bolí břicho, tak snad se z toho do źitra vyspím! ďekuji holky jinak za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
28.1.15 17:05

@rossie0911
mě taky druhe OPU delala Tokareva…
zitra držim palečky a jen pozitivni zpravičky o bojovnicich :srdce:
hodně pij, odpočivej a klidně lupni ibalgin taky jsem si ho brala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.1.15 17:09

@rossie0911 Neplakej! Jsi statečná ženská, už to máš za sebou. A 6 vajíček je krásný počet neboj, ještě ti jich zbyde jak si příjdeš za pár let pro další. A uvidíš za pár dní budeš mít v sobě embryjko, a bude všechno v pořádku a ty se za pár měsíců budeš radovat :) mě to čeká poprvé v březnu, jsem z toho nervozní, ale vím, že budu mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.1.15 17:12

Holky a co pijete aby jste neměly ohhs? Něco na to funguje? A co lékaří na klinice jací jsou? My tam pojedeme až na odběr vajíček, můj doktor s nimi spolupracuje, takže zatím my bude všechno dělat on. A když tam přijdete na osm ráno, v kolik hodin jste odešly domu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.1.15 17:22

@oskárek59 děkuji,zítra napíšu, jak jsme na tom! zatím mám naládu pod psa, a břicho pěkně bolave! snažím se hodně pít, tak uvidím jak mi bude ráno jestli pujdu do prace! kolem oběda písnu, jdu odpočívat, tak pá :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
28.1.15 17:23

@adrusenkaaa piješ normálně vodu nebo šťávu, a jinak jsou v Repromeďe milí! zvládneš to, tak jak my ostatní, neboj! držím pěstíky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
28.1.15 17:31

@rossie0911 děkuji jsi hodná. máte za sebou určitě i genetiku že? A co vysledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.