1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
30.1.15 23:54

@skubanek 86 Tak dovol abych ti pogratulovala maminko :srdce:, vidíš to, tak to přeci jen nakonec dobře dopadlo, mám ohromnou radost, uvidíš, že to bude vše v pořádku…Vítej mezi těhulky :kytka: Musely to být vaše nejkrásnější vánoce, nejkrásnější dáreček. Stejně je to vše zvláštní,4× a nic a nakonec to příjde samo, opravdu zázrak :dance:. Pěkně si to těhu užívej, uteče to jak voda, Jarunka mi určitě dá za pravdu, pořád byl na všechno čas a nakonec je to tu :D
Zítra si jedu pro postýlku, V XXL mají krásný, tento výkend ještě poslední úpravy.
Holky můj je z toho víc hotovej než já, někdy mi připadne, že jde rodit on :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1516
31.1.15 08:26

@Monika1987 Děkuju moc, mě se zdá, že se ten čas strašně táhne, odpočítávám dny do každého ultrazvuku :lol: Tebe už čeká jen to krásné, pěkně donakupujte, dozařizujte a malá bude mít výbavičku jak pro princeznu :palec: Než se naděješ, už ji budeš mít v náručí. budu na tebe myslet a čekat, až napíšeš :hug: Jo chlapi, ti jsou z toho vždycky paf, ale pak to řádně zapijou a to je veškeré jejich rodění :P Hlavně že bude tvůj u tebe, budeš klidnější a hned společně uvidíte malou.Jo a vánoce to byly nádherné, jen jsem si musela dávat pozor, aby si nikdo z rodiny nevšiml, že nic nepiju :P Ještě to nikdo neví, mamce se to chystám říct až za týden a ostatní rodině až po NT vyšetření, je to jistější :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
31.1.15 19:39

@kratjana aha, ja jsem u RBP a to proplácí??Bože to nemůžou mít všechny pojištovny všechno stejně!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
1.2.15 20:13

@rossie0911
ahojka tak co jak jsi prožila vikend? Žadne bolesti? Už se blíži úterý..budu ti moc držet palečky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
1.2.15 20:52

@oskárek59 @oskárek59 ahojky,ale jo měla jsem se dobře, takova ta klasika, vaření, žehlení, uklizení, vlastně to strašně uteklo! jinak je mi už úplně fajn, ale mám strašně natekle prsa, už bych chtěla dostat menses! a ten utrogestan na noc, to není žádna parada, to víme! jinak na bobenky jsem pořád moc myslela, až je mi špatně, když pommyslím na škaredé věci! ale modlím se, mám strach! už atm je úterý! a jak pak ses měla ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
1.2.15 22:03
@adrusenkaaa
@kratjana aha, ja jsem u RBP a to proplácí??Bože to nemůžou mít všechny pojištovny všechno stejně!!

RBP je co za pojistovnu? Ja vubec nevim ktere pojistovny to proplaci, ale vzp ano, a to co ma ma znama tak ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
2.2.15 10:19

@rossie0911
ja měla bezva vikend…v uvozovkach..potim se v posteli ze zanětem dutin.. :zed:
ale už se to lepší…
na zitřek držim palečky a dej vědět co bojovničci.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.2.15 11:03

@oskárek59 teda,ty si nějaká oslabená, tak šup uzdravit ať můžeš pro miminko! jinak už ať je zítra a vím co a jak! zase si ťíkám, když ještě nevím, tak možná lip! to je takovy stres, kdŽ si představím jak budu volat tak mi buší srdce jak zvon! zítra ti hned napíšu, budeš druhá, první bude manžel, vždcky když mi volá nějaké číslo neznáme, tak mam strach, že bohužel nic není, jsem stresman!!prostě děs!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.2.15 11:29
@rossie0911 píše:
"@oskárevyotp://www.emimino.cz/profil/oskarek59/ teda,ty si nějaká oslabená, tak šup uzdravit ať můžeš pro miminko! jinak už ať je zítra a vím co a jak! zase si ťíkám, když ještě nevím, tak možná lip! to je takovy stres, kdŽ si představím jak budu volat tak mi buší srdce jak zvon! zítra ti hned napíšu, budeš druhá, první bude manžel, vždcky když mi volá nějaké číslo neznáme, tak mam strach, že bohužel nic není, jsem stresman!!prostě děs!

Taky drzim palecky. Urcite se jim dari vyborne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.2.15 11:44

@kratjana no děkuji, no minule bylo jedno jedine 5 den, tak nejak se mi nechce věřit že jich tam bude moc, ale na druhou stranu jim fandím, ale asi se z toho poserrru, to je horší jak čekat na cokoliv jiného!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.2.15 11:46

Kdyz budou dve, nechas si je zavest naraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.2.15 11:57

@kratjana ne chci je zamrazit každé zvlášť, to můžu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.2.15 11:59

Urcite. Ja je mam po jedne. Nikdo se me tedy ani neptal, jsem rada ze o tak udelali, radeji si to osefuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.2.15 12:03

@kratjana fakt? mysliš že si mam raději zavolat už ted? a to se mrazí už teď nebo až po pgs? ja jsem myslela, že se mě zeptaji? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
2.2.15 12:05

Pokud dá bůh a budou fakt dvě dobrý, tak je chci urč´itě zvlášť ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.