Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@rossie0911
není to přece o kvantitě ale o kvalitě..já kdybych neměla tak velké dávky Gonalu taky vykvokám míň.. ![]()
neboj určitě budou zdraví bobani..
a ty užíváš utrogestan??
@oskárek59 jj užívám, myslíš, že bCh už ho mohla vysadit? prsa mám jak balony!
@rossie0911
A oni ti v Repromedě neřekli kdy ho máš vysadit??? ![]()
já ho užívala 6.dnů po OPU pak už jsem ho měla vysadit a čekat na MS..
@rossie0911 supeeer, budu vam drzet nadale palecky.. mne volali sami.
Bch je bych
jo mám ve zprávě mám 10 dní, ale nejraději už bych to vysadila, strjně chci jít na Ket až v Dubnu, co myslíte?
@rossie0911
No tak to už máš jen pár dnů..mě po něm prsa taky bolí..
a proč chceš čekat do dubna? holky většinou chtějí hned další cyklus ![]()
@oskárek59 no letíme na dovču, tak bych to nechtěla riskovat! hlavně se po těch všech hormonech cítím jak mašinA! tak i to tělo chce trošku oddych! tak už to vydržím s tím utrogestanem! a to už je jedno jestli na ket v březnu nebo v dubnu! budu fandit zatím vám! ![]()
@rossie0911
tak to je potom jasné, že si chceš užít dovču ze vším všudy..
a kam se chystáte?? je to třeba poslední dovolená na delší dobu ![]()
já se cítila taky jak jeden véélký hormon po OPU..tělo nacpané samou chemií ![]()
@oskárek59 no však právě, je určitě hnus, koupila jsem si už na pročištení chlorellu, tak už ji zobu! mám i jakousik škaredou pleť, tak si myslím, že ty hormony mi fakt daly záhul! Jinak poletíme do Egypta, tak jsem ráda, si odpočinu a pak si pujdu pro bobulku! myslíš, že se stalo, že přes pgs neprojde nic? asi jo že? ano nevím jestli jsou to 5denní nebo 6denní, na nnic se blbka nezeptám!
a ty chceš jít teď v únoru na Ket?
@rossie0911
mě řekli, že bobany zamrazí 5.den kultivace a provedou PGS takže myslím, že jsou 5.ti denní..
já bych chtěla jít, pokud se uzdravím, bude sliznice, ovulka.. ![]()
netrap se tím kolik prošlo, neprošlo embryjek PGS..zbytečně se tím strašíš..
určitě jsou takové případy ale znám spoustu holek který měli 2.a buď prošli obě nebo alespoň jedno a to mají v bříšku, některým už doma capá po bytě ![]()
já chlorellu beru od října..teď mám pauzu
Aha, tak to jo a oni mrazi asi až ty blastocysty, že? budu jim věŕt že mají všecky chromozomky❤️budu jim věřit, uvidíme co z toho bude! jinak ti budu dřzet pěsti, ať je vše jak má, a můžes jit na ket! nejíš zadne antibiotika, ne? jinak snad ti to vyjde, a a pujdeš už teď, kolik že máš mrazáčků?
@rossie0911
jasně, že mrazí až blasty na PGS by jiné ani nešli.
ATB neberu ty jsem měla hned po novém roce na ten zánět ucha..
teď stříkám kapky do nosu jsou sice antibiotické ale působí jen lokálně a četla jsem dokonce že se můžou i v těhu.
Mrazáčků mám 5. a šla bych až ke konci měsíce, teprve včera jsem dostala MS.
@oskárek59 aha,tak to je krása 5 mrazáčků! tak to je dobře, takže pojedeš kdy do repromedy? kolikátý den cyklu?
@rossie0911
jezdím 12.den cyklu to už je sliznice i ovulka krásně vidět.
Má se jezdit mezi 10.-13.dnem cyklu alespoň tak to mám v papíru a i MuDr.mi to tak vždy řekla.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.