1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
11.1.15 14:47

@adrusenkaaa ja byla pod narkozou jen dvakrat a to kdyz me daly pruchodnost vejcovodu a pak pri odberu vajicek, ja si myslim ze ti spatne nebude v klidu si polezis a pak ti donesou vodu a bagetu aby ses napapala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.1.15 15:03

@marenkaF už se na to těším at už mam fazolku v sobě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
11.1.15 15:06

@adrusenkaaa budu ti drzet palecky at ti to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
11.1.15 19:24

Maru ja to mela s narkozou jako ty :-) bolelo to jako na mesicky. Ibalgin pomojl ale dalsi ctyri dny mi bylo le a bolesti. Zrejme mirny ohss

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
721
12.1.15 10:48

Ahoj holky, koukám, že jsem tu nebyla skoro dva měsíce. Nějak jsem to přes svátky nestíhala. Takže opožděne do nového roku přeji moc zdraví, štěstí, lásky a hlavně ty pozitivní testíky :-)
Jinak u nás ke KETu nakonec nedošlo, musela jsem na konci listopadu na revizi. I přes proběhlou MS mi zůstal v děloze gestační váček, takže nebylo jiné cesty. Naštěstí mi to udělali v Repromedě, takže rychlovka jako při OPU. No ořvala jsem to solidně. Teď čekám na MS, je to už 45 dní a pořád nic :( A já ji chci chci chci, abych mohla začít brát duphaston a věděla, kdy se můžu začít těšit na KET. Mělo by nám to snad vyjít na březen. Já se asi nedočkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
12.1.15 11:03

Tak to čekání je fakt hrozny. Snad ti to uteče co nejrychleji. Mne i 14 dnu se vleče. Jinak i toběv novem roce hhodně zdraví a úspěch v ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
12.1.15 12:34

@marenkaF dekuji, jsem nalazena pozitivne, verim, ze vyjde.co je na tom pravdy, ze testy na genetiku trvaji 6 tydnu nevis? A muzu jit na ivf, kdyz jeste nebudou? Ja pocitam a chci jit v unoru, odpocitavam si dny. a brezen je daleko :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
12.1.15 12:55

@adrusenkaaa Ahoj, chodím taky do Repromedy. Loni jsme podstoupili 1. IVF - bohužel neúspěšné a ted v lednu začínáme s dalším. Po nás teda ty testy na genetiku chtěli, museli jsme počkat a až po testech jsme se pustili do 1. IVF. Ty výsledky trvaly 5 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
12.1.15 13:43

@adrusenkaaa na ty testy z genetiky musíte počkat..my taky čekali asi 6 týdnu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.1.15 14:10

@kratjana jo ty bolesti hruza a jeste ten den vecer jsem myslela ze me pritel poveze do nemocnice ibalgin ne a ne zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.1.15 14:11

@adrusenkaaa beru ja cekala taky ale pres mesic uz si to moc nepamatuju ale ja bych pockala s ivf, a ani nevim zda by ti to bez toho udelaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.1.15 17:08

Holky mate nektera zkusenost s ovulacnim testem DONNA ma to byt na test ze slin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
12.1.15 17:25

@adrusenkaaa
My jsme taky musely čekat na výsledky z genetiky cca 5.týdnů a teprve potom až na IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
769
23.1.15 16:33

Ahoj holky, jste tu některá, která teď navštěvuje Repromedu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
23.1.15 18:20

@rossie0911
ja se tam chystam pristi mesic.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.