Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@adrusenkaaa ja byla pod narkozou jen dvakrat a to kdyz me daly pruchodnost vejcovodu a pak pri odberu vajicek, ja si myslim ze ti spatne nebude v klidu si polezis a pak ti donesou vodu a bagetu aby ses napapala ![]()
Maru ja to mela s narkozou jako ty
bolelo to jako na mesicky. Ibalgin pomojl ale dalsi ctyri dny mi bylo le a bolesti. Zrejme mirny ohss
Ahoj holky, koukám, že jsem tu nebyla skoro dva měsíce. Nějak jsem to přes svátky nestíhala. Takže opožděne do nového roku přeji moc zdraví, štěstí, lásky a hlavně ty pozitivní testíky ![]()
Jinak u nás ke KETu nakonec nedošlo, musela jsem na konci listopadu na revizi. I přes proběhlou MS mi zůstal v děloze gestační váček, takže nebylo jiné cesty. Naštěstí mi to udělali v Repromedě, takže rychlovka jako při OPU. No ořvala jsem to solidně. Teď čekám na MS, je to už 45 dní a pořád nic
A já ji chci chci chci, abych mohla začít brát duphaston a věděla, kdy se můžu začít těšit na KET. Mělo by nám to snad vyjít na březen. Já se asi nedočkám.
Tak to čekání je fakt hrozny. Snad ti to uteče co nejrychleji. Mne i 14 dnu se vleče. Jinak i toběv novem roce hhodně zdraví a úspěch v ivf
@marenkaF dekuji, jsem nalazena pozitivne, verim, ze vyjde.co je na tom pravdy, ze testy na genetiku trvaji 6 tydnu nevis? A muzu jit na ivf, kdyz jeste nebudou? Ja pocitam a chci jit v unoru, odpocitavam si dny. a brezen je daleko ![]()
@adrusenkaaa Ahoj, chodím taky do Repromedy. Loni jsme podstoupili 1. IVF - bohužel neúspěšné a ted v lednu začínáme s dalším. Po nás teda ty testy na genetiku chtěli, museli jsme počkat a až po testech jsme se pustili do 1. IVF. Ty výsledky trvaly 5 týdnů.
@adrusenkaaa na ty testy z genetiky musíte počkat..my taky čekali asi 6 týdnu..
@kratjana jo ty bolesti hruza a jeste ten den vecer jsem myslela ze me pritel poveze do nemocnice ibalgin ne a ne zabrat
@adrusenkaaa beru ja cekala taky ale pres mesic uz si to moc nepamatuju ale ja bych pockala s ivf, a ani nevim zda by ti to bez toho udelaly
Holky mate nektera zkusenost s ovulacnim testem DONNA ma to byt na test ze slin
@adrusenkaaa
My jsme taky musely čekat na výsledky z genetiky cca 5.týdnů a teprve potom až na IVF…
Ahoj holky, jste tu některá, která teď navštěvuje Repromedu? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.