Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petitchat tak uvidis, jak to budes zvladat, proste jim to nejak rekni, at jsou pripraveni a ty mas klid a budes moct odejit jak budes potrebovat. Hlavni je, abyste se obe citili dobre a nic vam nebylo a byli jste v poradku
.Tak konecne se postaras o manzela a o sebe.Pro me to taky byla zmena byt na neschopence a nechodit porad do prace, uz jsem si na to nejak zvykla ![]()
@jarunka13 jo, jsem ted rada, ze jsem doma, i kdyz jsem od zacatku tvrdila, ze budu raději pracovat…jsem ted radši v klidu..sice praci nemam náročnou fyzicky, ale psychicky to občas bývá zahul..a kdy ty mas dalsi kontrolu? Az ve 20.tt?
docela to utíká..Uz se pomalu blíží konec 1.trimestru.. ![]()
@Petitchat nekdy je ta psychika horsi nez cokoli jineho
, ja to mela taky tak v praci, ze ta psychika byla strasna ze vsech stran.Jj, dalsi screening mam 1.12., uz se nemuzu dockat ![]()
@jarunka13 doma je mi fajn.. Dokonce si říkám, ze bych si po sto letech mohla užit hezké Vánoce..vklidu doma ![]()
@Petitchat taky jsem si to rikala, konecne po 6 letech si uziji vanoce. Posledni roky jsem byla porad v praci, dokonce i na stedry den a na vanocni svatky
a letos, si je hodlam opravdu uzit ![]()
Ahoj holky, jsem 10.den po ketua bilo. Chtela jsem se vas zeptat, myslite ze budu moct jit na dalsi ket v nasledujicim cyklu? tj prosinec. A jak ma repromeda vanocni volno?
@kratjana Ahoj,no s tím volnem ti moc neporadím, ale když zavoláš na recepci, tak ti to určitě řeknou. Nevěš hlavu, ještě se ti může ukázat dušík na testíku, někomu se to ukazuje pozdíš, vím že je to stále stejná rada tady omílaná, ale naděje umírá poslední. Já jsem byla včera v Repromedě na KETU, už můj 4 pokus, tak na tom budu za chvilku stejně s nervama, ale musíme věřit. Nešpiníš, nebo nekrvácíš? Jak se cítíš, jestli se můžu zeptat? ![]()
@kratjana ahojky, rada bych ti poradila, ale nevim jak. Urcite zavolej na recepci a oni ti to tam vsechno reknou, nemusis se bat.Ale neves hlavu, opravdu se to muze ukazat az pozdeji.Me se to ukazalo az 11 den a jeste slabounke, az den po dni to sililo. Jeste neni nic ztraceno ![]()
@kratjana
Vím, že Hromadová má 2 a 3.týden v prosinci dovolenou takže tam nebude.
My chtěly taky KET v prosinci ale kvůli tomu, že transfer by vycházel kolem vánoc tak to přesouváme na leden..co naděláme ![]()
ale ty nezoufej třeba se čárka ještě objeví, já měla sotva viditelného dušíka 10.den..
@Anonymní píše:
@kratjana
Vím, že Hromadová má 2 a 3.týden v prosinci dovolenou takže tam nebude.
My chtěly taky KET v prosinci ale kvůli tomu, že transfer by vycházel kolem vánoc tak to přesouváme na leden..co naděláme
ale ty nezoufej třeba se čárka ještě objeví, já měla sotva viditelného dušíka 10.den..
Ahojky a to tam zavadi jen hromadova?
ja chodim ke sve gyndarce ktera me stimuluje a do repromedy pouze na opu a ket. Jinak mam 5 petidennich embryi.
@jarunka13 ja uz tomu vubec neverim, snazim se s tim smirit.. ![]()
@kratjana
Ne, ne zavádí i Tokareva, já jen konstatovala, že kdybys chtěla Hromadovou tak bude mít volno. Jinak radím co nejdřív objednat aby vůbec měli volný termín kvůli dovoleným a svátkům. Kdy máš jít na krev?
Nespinim, nekrvacim. Mam cyklus delsi -cca 30dnu. Mela bych to dostat 16.tj nedele. Ale kdovi jestli to dostanu kdyz beru utros.
a jak se citim?
Ten den ketu me asi po 4hodkach zaclo pichat v podbrisku a hlava, nalevo. Druhy, treti, ctvrty den jsem to citila o neco mene. Do ted to jeste citim ale vcera a dnes uz skoro vubec. 7.den me zaclo pobolivat brisko jakoy mela prijit mrcha.to jsem myslim citila jeste druhy den rano. No dnes desaty den a necitim skoro nic. Rikam si co to poolivani znamena? Doufala jsem v zahnizdeni ale asi to fakt nebylo. Co ty? Jak ty se citis? Radim ti netestuj driv jak 10.den. uz bych to nedelala, jen jsem z toho byla a jsem na prasky. ![]()
@kratjana neboj se, bylo nas vic, kterym se to ukazalo az pozdeji. Nekdy se to potvrdi az z krve. Opravdu jeste nezoufej. Drzim pesticky
a dej pak vedet jak to dopadlo, budu na tebe myslet
@Anonymní píše:
@kratjana
Ne, ne zavádí i Tokareva, já jen konstatovala, že kdybys romadovou tak bude mít volno. Jinak radím co nejdřív objednat aby vůbec měli volný termín kvůli dovoleným a svátkům. Kdy máš jít na krev?
Pujdu v utery. A k doktorce prave nevim kdy mam jit, jestli i ten den abych se s ni domluvila na dalsim postupu? V cem jelepsi hromadova? Tam do me strcila jen zrcadko a embryo mi tam dala laborantka.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.