Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No já jsem metalka, teda teď česká průmyslová a to jsem psala přímo na pojišťovnu jestli by to neuhradily a tam se mi někdo z té komise vysmál, že to neplatí žádná pojišťovna, byla jsem tak naštvaná, že jsem chtěla hned odejít, ale to podle našeho státu jde jen 1 za rok ![]()
Mne doktorka rikala ze vzp to jako jedina proplaci, alr tim si nejsem jista. Treba bude vic pojisoven
u vzp jsem takze rikala at si embrya nechame vysetrit, kdyz sem k ni prisla po asi trech tydnech tak rikala ze nevi jestli nam to udou vysetrovat. Tak sem ji rikala ze bysme radi kdyz to vzp proplaci. Navic pritel ma spermie s defektem hlavicky. No zkratka pro jisotu. Vysvetlila mi to tak ze kdyz je hodne embryi tak neni problem ale kdyz jsou dve tak ze snad o to vysetrene prijdem ci co. Co ja vim. Kdyby bylo vysetreni tak na zavedeni jdu v dalsim cyklu tj zacatek listopadu. Kdyz by nebylo vysetreni tak zavedenipristi pondeli. No hlavne at to vyjde at se dockam toho nejkrasnejsiho darku ![]()
Tak to jsi mě uklidnila, mě můj taky nadal, ať neplaším, ale když člověk čte, jak se holkám ukázaly dvě čárky už třeba 7 den.No rozhodne se ve čtvrtek bojim
bojim
Neboj to vyjde, mi máme moc chromozomů, defekt hlavičky, nepohyblivé potvůrky, no zkrátka katastrofa. Nám z 5 vyšetřených zbyly 3 zdravé, budeš mít alespoň jistotu.
Mame taky spatny spermio. Jen 3miliony, 100%defekt hlavicky a nepohyblive. Tsk snad se s timto da aspon umele otehotnet
No nám se podařilo i stímto špatným spermiogramem 2 přirozeně otěhotnět, v Repromedě říkali, že to není ani možné, ale vždy jsem v 7 tt potratila, kvůli těm chromozomům. Tak nezoufej ![]()
@skubanek 86 tri zdrava embryjka po psg je krasnej vysledek
nam zbylo jen jedno zdravé a snad se mu ve mě zalíbilo ![]()
No při prvním IVF nám ze 3 zbylo jen jedno a to se neuchytilo, to první z 2 IVF se taky neuchytilo, teď mám vložené 2 embrijko z 2 IVF a třetí nám spinká v mrazáčku, ale jestli se neuchytí tak ten poslední bobeček je naše poslední šance, už nás to stálo moc peněz a na 3 IVF fakt nemáme ![]()
Ještě nebudu plašit, jsem ráda že doma už nemám žádný test, jen ten z Repromedy, už by mě svrběla ruka ![]()
Jj ve stredu… ja s testovanim urcite nevydrzim, ale bojim ze kdyz nebudou // tak budu plasit. Chtela bych zazit ten pocit dvou carek. Dalsi vec je aby se to udrzelo :'(
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.