Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF to je super, ze mas všechny testy ok ![]()
Ja dnes zas panika..rano se vzbudim a bolest prsou pryč..a samozřejmě mam strach..
necejtim se dnes těhotné ani trochu..a bojím se nejhorsiho..nekrvacim, nespinim, hcg stouplo…ale stejně…
Ahoj nevite jestli Repromeda porada nejake akce kde se sejdou s maminkama a tatinky a prckama?
@vercaamartin ahojky, tak to nevim,
to slysim poprve.Ale zavolej si do repromedy a zeptej se tam.Ja jen, kdyz jsem odchazela z repromedy ke sve gyndarce, tak me doktorka rekla, at se nezapomenu s malou pak ukazat
, tak si myslim, ze asi nic takoveho nemaji.
@Petitchat ahoj prosim te neplas jo?? vse bude ok
ja si poridila papouska :d
Ahoj holky, tak hlásím, ze dneska bylo videt srdicko
, mimi velikostne odpovida a zatím vse vypada ok
jeste. Mam jednu kontrolu v caru pristi středu, chce videt jak povyroste, jelikož dnes bylo opravdu jeste docela brzo..Jsem 6+1 dneska,.moc vas všechny zdravim! Japak se mate? @marenkaF jde papousci jsou super! Jakého přesně mas? ![]()
@Petitchat ahojky moc gratuluji, je to krasny pocit, kdyz vidis srdisko
.Ja jdu za 14 dni na scrining a tam ho i uslysime, jsem strasne natesena
.Hlavne na sebe davej pozor a at jde vse jak ma a je to v poradku ![]()
@jarunka13 dekujiii! A japak se cítís? Jeste stále nevolnosti?
@Petitchat uz nastesti ne, obcas jeste mam takovi pocit, ze je me na zvraceni, ale uz to lrechazi
a co ty, jak to zvladas ty? Jak se u tebe projevuje tehotenstvi? ![]()
@jarunka13 zatím vse ok.. Špatně mi neni..jen me bolej zada dole a občas bricho tedkon posledni 3 dny.. Do konce tydne jsem jeste na neschopence, ale pak se plánuju vrátit do prace..
snad vse bude ok…to je dobre, ze uz Ti neni špatně..
v noci teda nemuzu moc spat..furt se budim…
@Petitchat taky jsem to tak mela, ze me vsechno bolelo. Uvidis jak ti bude, kdyz budes v praci, ale myslim, ze ty to budes mit dobry
.Tak to ja se spankem nemam problem, usinam jak do vody hozena a spim treba az do jedenacti
, nekdy i dele.Me rekli, ze je to zpusobene tema hormonama
, uvidis, taky budes casem dobre a hlavne dlouho spat, jak budes unavena
.
Ahojky holky tak to zase nevyslo vcera jsem zacala spinit dnes jsem tam volala jestli mam jed zitra na krev rekli ze jo ale myslim ze to nema smyslo nechapu to tolik pokusu a nic pritom me rekli by se to melo povest embryjko bylo na jednicku tak to zkusime pristi rok. Petitchat gratuluji mas opravdu stesti doufam ze se nam to jednou taky podari
@zulil ahojky, jeste nezoufej, spinit trosku juzes, to se stava. Pokud se ti to nespusti uplne, tak jeste neni nic ztraceno
, jeste nezoufej ![]()
@jarunka13 no uz jsem stim smirena myslim si kdybych odlepila naplast tak se menses spusti no uvidime zitra jdu na krev delala jsem si tes a nic takze urcite nejsem tehotna nechapu to 4pokusy a nic je mi to divny
@zulil to me moc mrzi
, ale uvidis zitra, co ti reknou.Me se to ha testu ukazalo taky az pozdeji, az 12 den, uz jsem tomu taky neverila a nakonec to dobre dopadlo. A kocko, mate vsechna vysetreni za sebou? Ono je mozne, ze nektere vysetreni nemate a proto se to nedari.
, moc me to mrzi.Budu na tebe zitra moc myslet a drtet pesticky ![]()
@jarunka13 manzel je v poradku a me rekli ze taky krome toho ze nemam ovulaci ale to pry nicemu nevadi tak nevim zitra se zeptam ale ty testy co vam delali po odberu vajicek nam nedelali ani nam o nich nerekli jaky vam presne delali ze bych se na to zeptala
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.